Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Musafir

#1989 Re:

2014-12-05 16:59

#1988: -  

Sunt de acord; trebuie tot timpul privit binele. Noi am creat raul si doar noi il putem opri, de acord, desi acest lucru nu se va intampla niciodata. Si de acord inca o data, dar doar partial, raul se poate opri prin educatie (nu neaparat religie). Religia din scoala promoveaza ura fata de anumiti oameni, incearca sa ii departeze pe elevi de anumiti oameni. Si da, trebuie luata atitudine fata de cei ce promoveaza prostitutia; de fapt, sunt echipaje intregi ale politiei fiecarei tari si a Interpolului care lucreaza pe aceasta parte.

Dar un lucru nu il inteleg... de ce ati pus homosexualismul impreuna cu prostitutia si drogurile. Homosexualii nu fac rau nimanui, nu vad cu ce v-ar deranja. E viata lor personala, la fel cum e si viata dvs. personala. Religia ar trebui sa faca parte tot din aceasta sfera personala. Parca legile crestine spuneau sa iti iubesti aproapele ca pe tine insuti, insa nu vad ca s-ar aplica acest lucru cand vine vorba de ei. Pana si preotii ii JUDECA (cand nici asta nu ar fi permis; preotii nu sunt Dumnezeu, nu au dreptul sa judece => alta lege din cate imi aduc eu aminte).

Raspunsuri

Musafir

#1998 Re: Re:

2014-12-05 20:58:38

#1989: - Re:  

Cred că astăzi aveţi toţi o problemă cu homosexualitatea. Parcă v-aţi vorbit toţi să veniţi să ţineţi lecţii de toleranţă creştină.

Suntem toleranţi, nu proşti. Dacă intri în casa mea, aici o petiţie PRO-Religie în şcoli, nu mă ataci şi apoi strigi: Săriţi, mă omoară ăştia! În general aşa faceţi.

Dacă eşti homosexual, şi zici că nu se poate face nimic, nu te afişa, nu-ţi impune convingerile tale, nu căuta să le legiferezi, nu căuta să le impui spaţiului public. Ci trăieşte-ţi cu discreţie viaţa. Cunosc persoane gay care de abia le bănuieşti.

Iar pentru că aveţi probleme cu sexualitatea voastră, nu sunteţi în primul rând împăcaţi cu a voastră conştiinţă: nu vreţi să vă recunoaşte păcatul, săriţi în sus numai când auziţi cuvântul. Şi atunci TOŢI vă revoltaţi pe biserică şi-L negaţi pe Dumnezeu, că nu face ca voi. Şi nu vă mai apropiaţi neam de biserică. Veniţi apoi şi vorbiţi cu mare ştiinţă şi superioritate despre ceva ce n-aţi văzut, n-aţi auzit şi NU CUNOAŞTE-ŢI!!! 

Şi tocmai printr-un păcat eşti mai manipulat, şi tocmai printr-un păcat eşti mai legat în lanţuri decât un creştin care se poate elibera mult mai uşor de orice legătură materială şi nu numai. Este mult mai liber decât cel ce-şi strigă libertatea, dar nu o are...