Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

/ #1998 Re: Re:

2014-12-05 20:58

#1989: - Re:  

Cred că astăzi aveţi toţi o problemă cu homosexualitatea. Parcă v-aţi vorbit toţi să veniţi să ţineţi lecţii de toleranţă creştină.

Suntem toleranţi, nu proşti. Dacă intri în casa mea, aici o petiţie PRO-Religie în şcoli, nu mă ataci şi apoi strigi: Săriţi, mă omoară ăştia! În general aşa faceţi.

Dacă eşti homosexual, şi zici că nu se poate face nimic, nu te afişa, nu-ţi impune convingerile tale, nu căuta să le legiferezi, nu căuta să le impui spaţiului public. Ci trăieşte-ţi cu discreţie viaţa. Cunosc persoane gay care de abia le bănuieşti.

Iar pentru că aveţi probleme cu sexualitatea voastră, nu sunteţi în primul rând împăcaţi cu a voastră conştiinţă: nu vreţi să vă recunoaşte păcatul, săriţi în sus numai când auziţi cuvântul. Şi atunci TOŢI vă revoltaţi pe biserică şi-L negaţi pe Dumnezeu, că nu face ca voi. Şi nu vă mai apropiaţi neam de biserică. Veniţi apoi şi vorbiţi cu mare ştiinţă şi superioritate despre ceva ce n-aţi văzut, n-aţi auzit şi NU CUNOAŞTE-ŢI!!! 

Şi tocmai printr-un păcat eşti mai manipulat, şi tocmai printr-un păcat eşti mai legat în lanţuri decât un creştin care se poate elibera mult mai uşor de orice legătură materială şi nu numai. Este mult mai liber decât cel ce-şi strigă libertatea, dar nu o are...