Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

noica liviu

2014-09-30 16:06

poate a-ti aflat despre negocierea ccm de catre diculoiu.    nu stiu ce urmareste dar faptul ca se grabeste este ff periculos .ce vrea sa ascunda/????? acea forma de ccm trebuia prezentata tuturor salariatilor,////in ccm care se negociaza  platile compensatori   s-au redus    multiple drepturi ale salariatilor sant daca nu omise sterse si apar obligati care sant mai mult decat un  cosmar.    nu pot crede ca cei care stau pe langa acest mare lider? accepta aceste lucruri  mai mult nu sant impotriva////la vl se vrea orce dar respect pentru salariati / nu\ domnilor cereti ca dreptul de a fi informat ca salariat sa nu fie omis mai ales de catre cei care cred ca au dreptul de a negocia ccm ,.[////graba-de ce?      doar trebuie sa apara o hotarare de la judecatoria vl in cea ce priveste reprezentativitatea. deci de ce atata graba?  mai ales  ca ccm este valabil pina in decembrie 2014 iar negocierile se pot realiza cu minim30 zile maxim 60 zile.  de ce /?

Raspunsuri

Musafir

#26934 Re:

2014-09-30 16:11:57

#26933: noica liviu -  

ATENTIE: ANGAJATII AU CELE MAI MULTE DREPTURI SI NU VA LASATI, VOI SUNTETI VOCEA SI FORTA CARE ACCEPTATI, SAU RESPINGETI, LIDERII VOSTRII NU AU VOIE SA NU VA RESPECTE DECIZILE IN FATA PATRONATULUI SI PUTETI IN INSTANTA SA VA APARATI SI VOI, DACA NU SE ACCEPTA DIALOG SI NEGOCIERE. NU VA LASATI VANDUTI!!!!! VETI REGRETA MAI TARZIU GRESELILE SI TACEREA VOASTRA.

CONTRACTUL DE MUNCA ACTUAL 01.01.2011-31.12.2014 VA APARA PANA IN ULTIMA CLIPA SI AVETI ENORME SANSE SA VA IMPUNETI  CU CCM CARE ESTE ACTIV ACUM, SUNT ARTICOLE DIN LEGEA CCM CARE VA SPRIJINA SI VA SUSTIN.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-01 13:17:02

noica liviu

#27169 Re:

2014-10-04 18:34:48

#26933: noica liviu -  

cu mare respespect  pot spune ca   aceste negocieri   care are loc la oltchim   este sub   un mare semn de intrebare   ,,,///  nu pot sa nu remarc ca salariatilor din oltchim nu au fost informati cu continutul ccm care se negociaza  ,mai mult  cred ca  salariatul are dreptul sa afle stadiul negocierilor   ------//////;;;;; daca transparenta la negociere  este prioritara   atunci nu mai pot afirma nimic dar cum acest lucru nu ,am tot dreptul sa a-m indoieli

oltchimul are  ca  sindicate   un nr de 5   de ce nu sant invitate toate la aceste negocieri   se invoca un act care este contestat in instanta

este drept domnul diculoiu intel eg    ca este presedinte de sindicat si pensionar.     voi cei de langa   aveti obligatia sa  fiti alaturi de oameni/salariati/  si sa ganditi ca maine vorbind cu eii sa puteti avea onoresa afirmati noi pe voi nu vam tradat

aveti onoare demonstrati.