Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Quoted post

Musafir

2014-04-09 20:43

Utilizator Misu!

Insusi prim-ministrul (in persoana) trebuia sa verifice toate orele din unitatile de invatamant, pe discipline, nu?
N-ai inteles nimic!
Ai vazut vreodata un plan de scolarizare? Cunosti influenta factorului demografic? Cunosti noile planuri cadru de la clasele pregatitoare, I si II ?
Inceteaza! Studiaza mai intai problema si apoi sa emiti pareri!

Raspunsuri

Musafir

#845 Re:

2014-04-09 20:51:21

#844: -

Ponta a facut o declaratie  azi ...."dam ordonanta de urgenta pt ca sa dam posibilitatea si celor 3242 de profesori sa dea examen de titularizare ca altfel nu puteau sustine".....e pe dinafara insusi Ponta ...nici nu era la curent cu ceea ce se intampla si el face declaratii....

Musafir

#890 Re:

2014-04-10 16:47:14

#844: -

tot utilizator misu

rasp la 844

in aparatul guvernamental sunt foarte multe persoane care pot face aceasta munca si asa ati fi avut posturi titularizabile cu  multi ani inainte ( nu sa asteptati mila guvernului)

nu am vazut un plan de scolarizare pentru ca eu nu stau in biroul directorului sa vad lucruri ce nu ma intereseaza! dar cei care stau mai mult prin birou " au parte si de o titularizare"

de ani de zile vedeti atatea nereguli si nu ati zis nimic si hop dintro data totul e bine si corect "domneste legea"

am adus la cunostinta mai multe probleme si nimeni nu a raspuns la nicio intrebare!