drepturile persoanelor cu handicap si indexarea pensilor acestora

Quoted post

Musafir

#118 EU SINT CEL CARE A INITIAT ACEASTA PETITIE

2014-03-04 07:57

TIN SA VA ANUNT PE TOTI CEI CU HANDICAP DE GRADUL 1 SAU ACCENTUAT SI CARE DEPASITI VIRSTA DE 18 ANI PUTETI CERE SI PENSIE DE INVALIDITATE CHIAR DACA NU ATI MUNCIT DELOC VA TREBUI CONTRACT DE MUNCA CEL PUTIN DE O ZI INCHEAT CU CASA DE PENSII DE CARE APARTINETI SI SA VA PREZENTATI LA COMISIA DE MUNCA SI ASA PUTETI LUA SI PENSIE DE INVALIDITATE IN COANTUM DE 350 LEI LUNAR VA ROG DEPUNETIVA DOSARELE CEI CARE NU SINT LAMURITI VA ROG LASATI MSAJELE AICI SI VA RASPUND LA TOTI CE TREBUI SA FACETI

Raspunsuri

iris 77

#123 Re: EU SINT CEL CARE A INITIAT ACEASTA PETITIE

2014-03-28 16:47:49

#118: - EU SINT CEL CARE A INITIAT ACEASTA PETITIE

te rog frumos lamureste-ma si pe mine matusa mea are 85 ani este nevazatoare gr.1 primeste o pensie de 293 eu fiind asistentul personal al ei si primesc o indemnizatie de 630 lei  mentionez ca benificiaza si de pensie de urmas in cuantum de 350 lei se poate incadrasi la pensie de invalididate cu toate ca nu a avut niciodata servici ce trebuie sa fac multumesc anticipat

Musafir

#133 Re: EU SINT CEL CARE A INITIAT ACEASTA PETITIE

2015-09-23 06:42:46

#118: - EU SINT CEL CARE A INITIAT ACEASTA PETITIE  

buna ziua ma numesc georgescu alina am 2 copii sunt in anglia de 5 luni  copii mei nu primesc nici un fel de beneficiu am o fetita de 14 ani cu handicap grav in scaun cu rotile autoritatile de aici au zis ca nu poate primi pensie 2 ani  cum este posibil un copil cu 10 boli grave incurabile sa nu poata primi o pensie  suntem cetateni europeni cu drepturi unde sunt aceste drepturi daca stie cineva unde sa ma adresez va rog sa-mi spuneti si mie   va multumesc