Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Heil Hitler

#36244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MODELUL ISLANDA

2014-01-26 17:01

#36241: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MODELUL ISLANDA

Pai ce copilarie ba, futu-va rasa in cur, daca suntem mancati de caini, daca murim de frig pe nu stiu unde. Unde ma sa ma bucur? suntem furati la colt de strada, in parcuri... unde ba sa ma bucur? Pentru ca politicienii sunt incompetenti, hoti, corupti, imbuibati. Pentru ca voi slugile lor le luati apararea....unde ba sa ma bucur, ca parintii mei nu au bani nici sa imi ia o bicicleta, dupa ce muncesc 12 ore pe zi? unde ba sa ma bucur? unde sa ma bucur, ca parintii nostri sunt plecati sa spele babele la cur in Italia, si imi este foarte dor de ei? unde ba?  hotilor, incompetentilor, repetentilor, imbuibatilor.

Raspunsuri

UN SFAT PENTU MINORUL "Heil Hitler"!

#36245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MODELUL ISLANDA

2014-01-26 17:24:25

#36244: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MODELUL ISLANDA

Iti este dor de parintii care sunt plecati in Italia dar nu au bani sa-ti ia o bicicleta?

Foarte tare copile, lasa netul ca nu-ti face bine, apuca-te de scoala, ca din ce scrii nu prea reiese ca inveti bine si nici mintos nu pari!