Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Heil Hitler

#36184 Re: unit

2014-01-26 13:23

#36181: un musafir - unit

nu sunt bugetar...am avut okazia sa intru in sistem, am si studii ceva...dar am refuzat...in alta ordine de idei pot sa te asigur si ca 80% din bugetari sunt la fel de saraci ca tine...abia isi duc zilele... nu ii judec pe unii care se poate sa nici nu prea munceasca....Dar sunt doar cativa sefi si sefuleti cu salarii mari....cu afinitati politice sau care au donat...

asa  ca pe langa oameni onesti si muncitori ca voi sa stiti ca sunt si bugetari care ni se alatura in lupta noastra contra acestui sistem ticalosit... totul e sa ii trezim, sa constientizeze, sa le explicam, sa ii unim..

Raspunsuri

un musafir

#36185 Re

2014-01-26 13:33:55

#36184: Heil Hitler - Re: unit

Sant convins ca un anumit procent din bugetari traieste la fel ca noi ,in lipsuri si nevoi si cu grija zilei de maine Diferenta e ca  fata cei din privat sant ceva mai siguri pe locul de munca Ne miram de ce sant asa de acri cand  dam de ei la vreun ghiseu ,nici eu daca as sti ca maine nu am bani de paine nu as fi mai vesel

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#36190 Re: Re: basist = prost

2014-01-26 13:58:12

#36184: Heil Hitler - Re: unit

"heil hitler" sau "je" poti sa faci  modificarea si la cuv. "jecoasa", corect e..."jegoasa", culmea e ca, pe site-ul hotnews de unde ai pus link-ul, este scris corect ! (a se vedea postarea cu numarul 35880)

Avand in vedere greseala asta, ce este identica cu cea de dinainte ("jiCnire" in loc de "jiGnire"), e clar ca cel ce-a scris e unul si acelasi prost ! (a se vedea postarea cu numarul 35878)

hahahahahahahahahahaha !!! oaie basista ce-ti pui haina de antibasist !   hahahahahahahahahaha !!!

basistul "heil hitler", "je" sau cum si-o mai zice, n-a suflat pana mai azi nici o vorba "nasoala"despre bas, unicul lucru in care vorbea despre el era o amarata de scrisoare unde-l "apostrofa" prieteneste pe idolul sau.

Astazi si-a schimbat complet tactica incercand sa zica cate ceva despre bas, dupa ce zilele trecute a recunoscut "indirect" ca-i basist si unicul lucru ce-l intereseaza e sa dea in tantalaii care sunt acum la guvernare !

Faptul ca-i un basist (prost) agramat(a se vedea si exemplele de mai sus unde nu are un minim de cunostinte ptr. a scrie cat de cat corect) nu-i o problema, trebuie sa fie si oameni prosti(basisti) pe lumea asta, insa cand isi pune haina de antibasist el fiind clar un basist(prost), atunci asta e o problema, drept ptr. care AR TREBUI SA FACEM O PETITIE CATRE ACADEMIA ROMANA IN CARE, IN URMATORUL DEX, SA EXISTE CUVANTUL "BASIST" CU EXPLICATIA DE RIGOARE PTR. ACESTA, adica o persoana proasta ce nu gandeste...etc.

"DACA IN CEI APROAPE 10 ANI DE PRESEDENTIE BASISTA NU AI DEVENIT ANTIBASIST, ATUNCI ESTI BASIST !", adica PROST !

basistii sunt si putini si prosti !!!

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !