Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Heil Hitler

#36173 Re: Re: Re: heil hitler

2014-01-26 12:28

#36172: un musafir - Re: Re: heil hitler

inca o data. societatea noastra duce lipsa de educatie. nu stim sa ne aparam drepturile, nu suntem uniti. Asta isi doresc politicienii nostri. Daca le zici de educatie fug mancand pamantul

Raspunsuri

un musafir

#36174 Re: Re: Re: Re: heil hitler

2014-01-26 12:38:20

#36173: Heil Hitler - Re: Re: Re: heil hitler

mai mult ca sigur noi doi santem etichetati ca diversionisti sau luand partea vreunei tabere sau in cel mai fericit caz nebuni ,si asta ma doare cel mai rau , oamenii pun etichete in loc sa caute singuri sa se documenteze La naiba nu am mai votat din 89 incoace pt ca nu ma regasesc in nici o platforma politica si simt ca toti vor sa ma abureasca De fapt toate platformele politice sant despe vom face vom schimba cea ce nu se intampla niciodata cel putin in favoarea cetatenilor

unit

#36180 Re: Re: Re: Re: heil hitler

2014-01-26 13:02:39

#36173: Heil Hitler - Re: Re: Re: heil hitler

Pai cum vom putea fi vreodata uniti in timp ce eu muncesc pentru minimul pe economie iar tu bugetarule ai salariu mult mai mare, beneficii si te pensinezi prin legi speciale la 50 ani? Du greul asa ca mine daca vrei sa fim uniti. Pentru mine, angajatul din privat cusalariu mic, nu se lupta nimeni, toata ziua la tv politrucii si ziaristii vorbesc doar despre bugetari si pensionari. Statul imi baga taxe, inpozite si accize mai mari ca sa-ti mareasca tie pensia sau salariul de bugetar desi eu traiesc mult mai prost ca tine.

Cum putem fi uniti in situatia asta?

Cum putem face pace daca jumate din ce produc la servici ia statul, iar apoi imi mai ia un sfert prin TVA?