Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#36038 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-01-25 16:02

#36036: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Ietete ma la basistul(prostul) asta de gabitza, acum ca i-am zis de fac. lui bas spune ca a scris si acolo ! hahahaha !

Cat de mincinos esti, la bas pe fac. n-ai pus niciodata"scrisoarea" ! hahahahahahahahahahahahahahahaha !!!

Ia de sughitza :

"heil hitler" sau "je" poti sa faci  modificarea si la cuv. "jecoasa", corect e..."jegoasa", culmea e ca, pe site-ul hotnews de unde ai pus link-ul, este scris corect ! (a se vedea postarea cu numarul 35880)

Avand in vedere greseala asta, ce este identica cu cea de dinainte ("jiCnire" in loc de "jiGnire"), e clar ca cel ce-a scris e unul si acelasi prost ! (a se vedea postarea cu nmarul 35878)

hahahahahahahahahahaha !!! oaie basista ce-ti pui haina de antibasist !   hahahahahahahahahaha !!!

basistii sunt si putini si prosti !!!

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !

Cand o sa-ti scoti buletinul, sa ma anunti ! hahahahahahahahahahaha !!!

Raspunsuri

Heil Hitler

#36040 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-01-25 16:09:02

#36038: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Ba retardatule, dar cine pula mea esti tu? Tu crezi ca te informez pe tine cui si cand ii scriu, unde ii scriu, cum ii scriu, de ce ii scriu...du-te ma in mortii matiii de idiot...baga-mi-as pula in tine si in mata...ca stau sa imi pierd timpu cu tine...muist vandut