Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Musafir

2014-01-20 11:52

Semnarea unei petiții ar trebui să fie, în primul rând, o exercițiu de normalitate, afirmarea unei stări de spirit, mai ales atunci când pentru tine ideea de Libertate și ideea de Democrație au un sens major - mare lucru educația și, din păcate, la fel de mare efectul lipsei modelelor timp de mai bine de jumătate de veac ! Totuși, poate că puține epoci au fost atât de interesante ca cea în care trăim anoi acum. Sper să trăiesc și să văd ce va rodi - indiferent de faptul că totul ar putea fi cu totul altfel după 25 de ani, nimeni nu ne poate lua acel DECEMBRIE, care este nunai al nostru, dar și responsabilitatea noastră - ar trebui să fim în fiecare zi fericiți, da , foarte fericiți, că am fost contemporani cu el și, dacă tot am supraviețuit, apăi să trăim, dar nu să facem umbră pământului degeaba. Culmea e ca pentru imnul Deșteptă-te Române au fost oameni care s-au jertfit în timpurile de groază pe care poporul ăsta le-a trăit, dar acum, în timpul UE, al Democrației și a Libertății, parcă ar fi un cântec de leagăn - mă mângâie, totuși, să constat că, de fapt, adormiți sunt doar adulții loviți de boala uitării, am mare încredere în noua generație. Ea nu doarme de-a-npcicioarelea și, cu voia lui Dumnezeu își găsesc modele demne de urmat. Prea lung mesajul meu,nici nu știu dacă va putea pleca, dar câte ar mai fi de spus! Gata. Măcar acum putem vorbi... E mult, e puțin ?

Raspunsuri

Musafir

#33411 Re:

2014-01-20 12:01:33

#33379: -

Nu e nici mult nici putin, e foarte frumos si din suflet tot ce ati zis.

E imbucurator sa vezi asemenea comentarii, in mocirla asta infestata de postacii basisti...

Musafir

#33460 Re:

2014-01-20 12:11:54

#33379: -

In principiu de acord. Din pacate avem multe tare ale trecutului, multe motive care ne-au oprit dezvoltarea, poate si ceva ghinion, in orice caz nu ne-am permis schimbari prea radicale, la noi totul are o inertie mare, totul se misca greoi, totul e intelenit. Sigur ca ne-am dori ca "Binele" sa se intample mai repede, dar suntem blestemati sa mergem prin istorie cu pasi mici. Ce bine ar fi fost sa fi scapat de Basescu, sa fi terminat autostrazile si sa se fi marit salariul minim garantat cu 50% anul trecut. Dar n-a fost sa fie, suntem nevoiti sa ne lovim de fiecare lucru in parte sa sa-i platim tributul. Asa a fost si asa va fi spre ghinionul nostru.