Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Stalin

2014-01-15 14:15

SUNT SIGUR CA IN PREZENT SINGURA SOLUTIE PENTRU TARA NOASTRA ESTE ELIMINAREA TUTUROR CELOR DIN CONDUCERE SI IN LOCUL LOR AR TREBUII SA VINA STRAINII CUM AR FI ENGLEZII SAU GERMANII, DOAR ASA VOM PUTEA AJUNGE SI NOI O TARA CIVILIZATA SI COMPETITIVA, ALTFEL...IN PREZENT, PE ORICINE AI VOTA, SUNT SIGUR CA LUCRURILE...NU DOAR CA NU SE VOR SCHIMBA IN BINE CI VA FI SI MAI RAU DECAT IN PREZENT. GERMANII, ENGLEZII, AMERICANII...INTR-ADEVAR AU VALORI PE CARE LE RESPECTA DAR LA NOI PROSTIE E CEVA GENETIC.

Raspunsuri

musafir

#26176 Re:

2014-01-15 14:51:07

#26160: Stalin -

Primul gand care mi-a venit in minte citind grozavia pe care o scrieti: "ALOOOOOO!!!"

Asta vreti? Nu ajunge ca vin, incet dar sigur, pe toate caile deschise generos de vanzatorii de neam si tara??? Asta ne-ar mai lipsi!

Suntem un popor "debil", neguvernabil, caruia trebuie sa ii spuna strainatatea ce vrea pentru el insusi?????????

Oameni buni, daca am trecut prin atatea furci caudine singuri ( Nimeni, niciodata, nu va veni sa ne dea!!!! Vor veni sa ia, atunci cand vor avea ce! Daca a fost ceva de luat, s-a luat sau li s-a promis deja. Cu toata galagia privind resursele subsolului, de fapt, nu stim nimic precis, sunt mai mult presupuneri si temeri - "suflare in iaurt"!) si n-am pierit, nu e cazul sa ne fortam norocul mai mult!. Atunci cand, singuri ne vom fi rezolvat problemele interne, cand ne vom fi pus pe picioare, sa vezi  "venire"! Cata vreme balbaim si bajbaim, de fapt, dormim linistiti cerand te miri cui sa ne salveze, suntem prada sigura!!!

Ca tot e "ziua Eminescu", chiar suntem cu totii morti? Nu ne mai aducem aminte nimic din istorie, din glorie, nu mai avem nimic de pretuit, de rasplatit, de construit, de oferit copiilor,nepotilor???