Salvati caii salbatici din Delta Dunarii!

Quoted post

alexandru braesteanu

#365 TVR

2011-05-26 08:44

Sunt indignat de modul in care prezinta TVR 1 situatia cailor salbatici din Delta...aseara la stiri la ora 20 incercau sa justifice actiunea celor din CA ROSETTI,a localnicilor,a primarului,prefectului de Tulcea ETC...spunand ca acesti cai sunt ai localnicilor si au fost lasati liberi de acestia acum...30 de ani si in acest moment ei si-i revendica!Ba chiar sugerau ca padurea Letea este mult mai importanta decat calutii...Sunt de acord trebuie protejata padurea, dar nu omorand,batand,ranind animalele fara aparare ,haituind manji...eu am citit peste tot ca acesti cai sunt acolo de mii de ani...poate ar trebui prin personaliatile care au semnat petitia sa transmitem un protest catre TVR pt.modul partinitor in care prezinta acest subiect!

Raspunsuri

Musafir

#366 Re: TVR

2011-05-26 09:07:35

#365: alexandru braesteanu - TVR 

SINCER, aseara m am infuriat in ultimul hal!!!!! nu se poate asa cecva, padurea letea este mediul lor natural , nu are cum sa o distruga, daca nu au distrus o in mii de ani nu o vor face acum! eoamenii vor padurea pt interesele lor meschine si animalele ii incurca! niste hoti!!! mai salbatici decat anuimalele! sapt viitoare voi merge in guvern cu petitiile online/de strada cu un text adecvat si bazat pe legislatia de mediu UE in vigoare ! nu vom lasa dreptul la viata pe mana unor barbari ahtiati dupa bani! RUSINE!

Loredana Matei