S.O.S. familia!

Quoted post

Musafir

#2715 mascarada

2013-10-19 08:28

cred ca cei doi homosexuali au apelat la o ilegalitate, celelalte cupluri au fost inselate, iar premiul oferit nu li se cuvenea nicidecum celor doi homosexuali, care ar fi trebuit descalificati din start .

cred ca celelalte cupluri care au participat la acea emisiune ar trebui sa-i dea in judecata pe cei de la Pro-tv sa reatribuie premiul in mod corect celor care au indeplinit toate conditiile, chiar cele prevazute de legea din Romania, ce sta si la baza realizarii emisiunilor TV.

pentru ca, spre deosebire de cuplurile normale, care si-au asumat responsabilitatea in mod oficial in fata legii si in fata lui Dumnezeu, mascaricii homosexuali (si nu-s mascarici pt ca sunt homosexuali ci sunt mascarici pur si simplu) au transformat casatoria intr-o flendureala copilareasca, "uniunea" dintre ei fiind o banala intelegere din priviri, atingeri si verbala, care nu presupune nici intemeierea unei familii in adevaratul sens al cuvantului, nici nimic. totul sub umbrela iresponsabila a diveristatii si a pro-tv, oblajiti si de CNA mai nou. si-au batut joc si de Constitutia Romaniei (ART. 48), si de legile si institutiile acestei tari, si de romani cu sau fara familii in general, cu credinta sau fara in Dumnezeu.

deci, daca Pro-tv pierde acest "meci" trebuie obligat sa-i recheme pe participanti, sa li se dea dreptul la rectificare conform :

TITLUL IV
Dreptul la replică şi la rectificare
CAPITOLUL I
Procedura exercitării dreptului la replică şi la rectificare

ART. 49
Orice persoană fizică sau juridică ale cărei drepturi sau interese legitime au fost lezate prin prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor fapte neadevărate beneficiază de dreptul la replică.

din - DECIZIE Nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual

sa se refaca emisiunea scotand nunta homosexualilor care si-au facut propaganda, activisti la act-q fiind, sa se dea lamuriri si clarificari, si despagubiri morale si de imagine tuturor participantilor si vacanta pentru "luna de miere". mi se pare ca ar fi echitabil la ce umilinta au fost supusi. si apoi sa se ceara scuze in mod public tuturor romanilor jigniti pe motive de credinta in acea emisiune, si tuturor familiilor oneste din Romania care aduc cinste acestei tari si care au fost injosite prin premierea unei parodii de cuplu zisa "familie", zisa "casatorita". asta da, ar fi o rectificare a demnitatii intregii Romanii.

(cred ca stiu un participant care a fost umilit, in mod direct si indirect prin mass-media, la acea cacealma de emisiune si care cred ca ar fi bucuros sa se faca dreptate. cred ca trebuie contactat)

Raspunsuri

Musafir

#2717 Re: mascarada

2013-10-19 11:11:07

#2715: - mascarada

Aveti dreptate si inca o spuneti in termeni foarte blanzi.

Dupa cum se vad lucrurile, castigatorii au fost alesi inainte de respectivele nunti si restul a fost doar umplutura. In realitate intreaga emisiune a avut scopul de a pune in lumina ''calitatile'' celor doi homosexuali, prin ridiculizarea celorlalti participanti (cu sau fara stiinta lor). Asemenea emisiuni (''reality shows'') sunt adesea complet regizate si folosesc actori, deci nu m-ar mira ca ei sa fi stiut de la inceput ca rolul lor era sa se faca de ras.

Insa din cate inteleg a fost vorba de trei nunti reale si ar fi prea de tot ca acele cupluri sa isi fi dat acordul ca o zi unica din viata lor sa fie batjocorita in fata unei tari intregi doar pentru un castig financiar. E una sa joci intr-un film, intr-o emisiune, si altceva sa te expui in mod real, ca si persoana deci nu ca personaj, batjocurii la scara larga.

Bine, nu inteleg nici decizia de a asocia propria nunta cu o emisiune TV (mi se pare o terfelire a semnificatiei evenimentului), insa poate a fost vorba de slabiciune sau de speranta reala ca  aveau sa castige acel premiu. Nu putem sti ce au semnat (se pare ca macar intr-un caz nu au stiut nici ei, mergand pe incredere) si, daca discutiile artate in emisiune au fost spontane si nu regizate, ele au fost alese cu grija pentru ca ceilalti participanti sa fie tinta ironiilor la tot pasul. Un alt indiciu ca participantii au fost pacaliti a fost cazul lui Nicusor Coroama (care a ami lucrat cu ProTv-ul) si al sotiei lui; nu ma intelegeti gresit, nu iau apararea celor care umbla dupa faima cu atata indarjire, dar reactia lui ulterioara arata ca a fost tinta unei campanii de terfelire a imaginii pentru ca nu era de acord cu nunta gay.

Cateva replici au fost totusi atat de trase de par incat mi-e greu sa cred ca au fost reale - o faza de la nunta gay, de pilda, in care participanta numita Oana ''confunda'' un barbat de culoare cu o maimuta, ea locuind (dupa propriile spuse) de ani buni in UK, unde exista o diversitate etnica mult mai mare decat in Romania. Chiar sa aiba un nivel atat de scazut al inteligentei, mi-e greu sa cred ca un om normal ar spune asa ceva, mai ales in fata camerelor de filmat. Faza insa se potriveste exact propagandei LGBT, care asociaza respingerea homosexualitatii cu rasismul, deci la fix, o persoana dezgustata de tandretea dintre gay se nimereste sa scoata si o perla rasista de toata jena. Bate la ochi, sincer. Plus ca la nunta ei au fost adusi (de ProTv presupun) barbati deghizati in scotieni, pentru ca cei reali nu produceau niciun spectacol rizibil (erau chiar sobri si pareau incomozi la un moment dat, presupun ca din cauza circului) si au fost pusi sa se scalambaie in fata camerelor pentru amuzamentul publicului - facandu-ne tarisoara de ras fata de acel grup.

In concluzie, nu-mi dau seama daca participantii au stiut sau nu (in afara de cei homosexuali, care in mod cert au stiut ca totul e spre beneficiul lor) - insa publicul cu siguranta nu a fost constient ca e o facatura, ceea ce ar trebui sanctionat.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...