Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#5926 Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

2013-09-06 08:51

#5913: - Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

Uite, nici de data asta nu-ti zic nimic de origini, si ca atare nu intru in polemici cu tine pentru ca e limpede cat te duce pe tine mintea - dar, ca sa inteleg eu mai exact unde bati : ma ameninti cu una alta daca se face privatizarea cu PCC? Atat de josnic esti? Am eu vreo treaba cu PCC? Am adus eu PCC in Oltchim? Fac eu privatizarea? Atata poti? Vino sa-mi mai zici chestiile astea in fata, nu-i problema, iti stau la dispozitie. Fii barbat si convinge-ma ca e ca tine cu argumente serioase si pertinente!

Deci, Cosmin, astept scuzele in continuare, cu subiect si predicat!

Ionel Patrut ti-am explicat cu subiect si predicat cam care ar trebui sa fie rolul tau pe aici : NU sa ameninti pe X si pe Y.

V-m vazut aseara la televizor, a ras o tara intreaga de voi, o mizerie ati facut foarte utila Oltchim.

Raspunsuri

Musafir

#5938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

2013-09-06 11:28:17

#5926: - Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

Ochelarica, vreau ca tu sa ma convingi pe mine ca Cernev si nu Diculoiu (doi dobitoci, de altfel) este minunat si ca ajuta din punct de vedere social (ca si lider de sindicat, in caza ca nu intelegi...si te cred) pe angajatii Oltchim.

Intr-adevar, Diculoiu e tern in exprimare, n-are pic expresivitate si prestanta ca si lider de sindicrahat, plus ca e un mare bandit care a trait bine pe vremea lui Roibu, dar Cernev a avut o prestatie STRALUCITA, nu? Esti paralel cu realitatea bai baiatule! Ochelarica! :)