Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#5938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

2013-09-06 11:28

#5926: - Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

Ochelarica, vreau ca tu sa ma convingi pe mine ca Cernev si nu Diculoiu (doi dobitoci, de altfel) este minunat si ca ajuta din punct de vedere social (ca si lider de sindicat, in caza ca nu intelegi...si te cred) pe angajatii Oltchim.

Intr-adevar, Diculoiu e tern in exprimare, n-are pic expresivitate si prestanta ca si lider de sindicrahat, plus ca e un mare bandit care a trait bine pe vremea lui Roibu, dar Cernev a avut o prestatie STRALUCITA, nu? Esti paralel cu realitatea bai baiatule! Ochelarica! :)

Raspunsuri

Ochelarica

#5940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

2013-09-06 11:47:19

#5938: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

Esti tare si ai argumente serioase gen "ochelarica" -  banuiesc ca esti constient ca retarzi din astia ca tine exista la tot pasul - no problems for me; uite, cum sta treaba : eu nu trebuie si nu simt nevoia sa-ti explic tie nimic, desi, se vede clar ca TU intelegi foarte bine, constat insa ca in general, pierzi o buna ocazie de a tacea din gura. Pa

Hai, atata poti? Mai zii, te roaga ochelarica!

Si inca ceva: te-am tratat ca pe un OM pana acum ca si cei din Sind Victoria, nu ti-a zis nimeni nici "da-te mai incolo" - probabil de aia ne jignesti pe toata petitia - si nu, nu o sa ne coboram la nivelul tau, poti sa stai linistit pe postul tau de sef (anonim) acum, si pe viitor tot in acest Oltchim!

Ce e asta?

#5942 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

2013-09-06 12:08:09

#5938: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a confirmat

Esti cam penibil.Ce e cu anchetele astea si confirmarile astea?Nu-ti e rusine?