S.O.S. familia!

Quoted post

Irinel

#1284 Re: Re: Re: Buna seara.

2013-08-27 12:03

#1279: Cătălin M. - Re: Re: Buna seara.

Pai cum sa faca "zgomot" cand ii pastea puscaria? Spui ca ai "o varsta", ar trebui sa stii asta. De asemenea, ai face bine sa te conectezi la realitate, sa te adaptezi permanent, altfel vei ajunge ca batranii care habar n-au sa umble cu telecomanda, se va naste o mare groapa intre tine si tineret, nu vei mai avea nimic in comun cu acestia si vei fi unul din miile de batrani care bolborosesc intr-una nemultumiti de tot si toate prin mijloacele de transport. Gata omule, incet-incet s-au dus conceptiile comuniste, nu-ti place, muta-te la sat, cumpara-ti o antena tip-sutien cu care sa prinzi TVR 1 si lasa lumea sa evolueze.

Tu vorbesti de familie si nici nu stii ca lumea e plina de tipuri peste tipuri de familie. Familia homosexuala e una din ele.

Atata timp cat am un iubit, muncim pentru aceeasi casa, ne facem planurile la comun, facem sport impreuna, mancam din aceeasi oala, facem dragoste, platim facturile la comun, ne sustinem financiar reciproc, ne spalam/calcam hainele unul altuia, ne planuim vacantele in care mergem doar noi doi si ne ingrijim unul de altul cand suntem bolnavi, SUNTEM O FAMILE, oricat ai nega tu lucrul asta. Ca nu putem concepe copii prin actul nostru intim? E, sunt alte metode, nu-ti face probleme. Cand vom dori sa avem un copil, il vom avea si il vom creste intr-un cartier rezidential modern.

Nu fii sigur ca homosexualitatea nu are si o cauza genetica, pot fi mai multe cauze si cea genetica este una din ele. Altfel, nu imi explic de ce toti amicii gay pe care i-am intalnit, sunt cei mai mici dintr-un numar de frati. Desigur, nu se aplica chiar la toata lumea.

Si totusi nu mi-a spus nimeni cum anume este periclitat statutul familiei heterosexuale, presupun ca la asta te gandesti.

Tu nu ai niciun drept sa ma tragi pe mine de maneca atata timp cat nu vin la usa ta sa iti cer ceva anume, ne-am inteles?

Raspunsuri

Musafir

#1285 Re: Re: Re: Re: Buna seara.

2013-08-27 12:09:49

#1284: Irinel - Re: Re: Re: Buna seara. 

CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI

Homosexualii nu mai fac un secret din faptul că, după ce ar obţine legalizarea „parteneriatelor civile”, vor cere căsătorii depline şi adopţii de copii. De fapt, o reprezentantă a homosexualilor declara în februarie 2007, în emisiunea „Ora de ştiri” de pe canalul TVR2, că după acordarea dreptului la căsătorie („parteneriat civil”), ei vor cere dreptul de a adopta copii.

Una dintre întrebările frecvente puse de promotorii căsătoriilor între homosexuali este „Cum te afectează pe tine şi pe familia ta faptul că ei se căsătoresc? Ce treabă ai tu cu asta?”

În timp ce discutăm despre drepturi pentru homosexuali, nu trebuie să uităm despre cine vorbim.

Homosexualii sunt persoane atrase de persoane de acelaşi sex. Preponderent, această atracţie nu este una romantică, ci sexuală; în majoritatea cazurilor, homosexualitatea înseamnă relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex. Încercând să normalizeze aceste comportamente, pentru a scăpa de oprobiul public, homosexualii ne vorbesc despre dragoste şi clamează „Sunt liber să iubesc pe cine vreau!”

Statisticile indică o instabilitate cronică a relaţiilor de „dragoste” între homosexuali; aceştia îşi schimbă foarte frecvent partenerii. Pe lângă această instabilitate, actele lor sexuale - sex anal, sex oral, precum şi o serie de alte acte indescriptibile - au de-a face cu o serie de boli specifice acestei categorii de indivizi.

http://www.alianta-familiilor.ro/cumteafecteaza.html

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...