S.O.S. familia!

Quoted post

Musafir

2013-08-26 11:17

sigur ca au drepturi egale. nu le interzice nimeni sa se casatoreasca barbatii cu femei si femeile cu barbati. ca toata lumea. despre ce discriminare zic ei?

Raspunsuri

Musafir

#1199 Re:

2013-08-26 12:48:54

#1197: -

Uite ce idee buna mi-ai dat!

Daca pana cand voi implini 30 de ani nu am dreptul sa formez parteneriat civil cu un barbat, voi apela la dreptul de a ma casatori cu o femeie, vom face un copil caruia nu-i va lipsi afectiunea necesara si lucrurile materiale. Desigur, acelei femei ii va lipsi afectiunea de multe ori, deoarece discret, voi petrece nopti cu alt barbat. Si uite asa impacam si capra si varza: pe de-o parte intru "in randul lumii", pe de alta, voi continua sa nu imi reneg homosexualitatea, fara a mai face tam-tam.  :)

Cleopatra, acum ti-am dat motiv sa spui "uite ce respect au homosexualii fata de femei!"

Raspuns in avans- sustine-mi dreptul de a forma un parteneriat civil cu un alt barbat si toata lumea o sa fie fericita.

Ovi

#1200 Re:

2013-08-26 13:02:02

#1197: -

Asta a fost unul din acele argumente asa... profund... la care te gandesti cateva zile pana sa-l spui. Doamna Captilin, eu tot astept va vad ce-mi spuneti legat de felul in care vad eu femeile

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...