S.O.S. familia!

Quoted post

Musafir

#1024 Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 13:15

#1022: A. - Re: Re: Re:

Cum am spus, e treaba mea. Tu trebuie sa retii faptul ca pot face sex cu o femeie, prin urmare, o pot lasa gravida. Atat trebuie sa stii. In rest, ingrijeste-te de familia ta daca ai una, desi ma indoiesc.

Am 25 de ani.

Raspunsuri

Cătălin M.

#1111 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-25 09:27:28

#1024: - Re: Re: Re: Re:

Cum am spus, e treaba mea. Tu trebuie sa retii faptul ca pot face sex cu o femeie, prin urmare, o pot lasa gravida. Atat trebuie sa stii.

Asta înseamnă instrumentalizarea femeii, reducerea ei la un obiect prin care cineva îşi urmăreşte un scop. Unde mai încape aici dragostea faţă de aproapele? Mai este acea femeie o fiinţă umană, cu trăiri, sentimente, valori, sau doar un incubator impersonal, un fel de măşinărie de reprodus? Cum mai putem vorbi despre o relaţie sexuală ca fiind o consecinţă firească a iubirii libere dintre un bărbat şi o femeie, iar un copil rodul acestei iubiri? Un prunc rezultat dintr-o asemenea întîmplare utilitarist-pragmatică ce va fi în afară de o marfă tranzacţionată pe o piaţă artificial creată? Oare ce va zice el cînd, mare fiind, va afla că a fost subiectul unuii negoţ, al unui act de vînzare-cumpărare? Dar da, e de presupus că dezvoltîndu-se într-un anume tip de tovărăşie, pe care unii saltimbanci ar dori s-o numească "familie", şi valorile care i se vor transmite îl vor determina să considere o asemenea abordare firească şi demnă de perpetuat.

Şi cînd te gîndeşti că adepţii acestui soi de "emancipare" sînt şi vîrful de lance al militantismului pentru drepturile omului! Cîtă ipocrizie!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...