S.O.S. familia!

Quoted post

A.

#1022 Re: Re: Re:

2013-08-24 13:06

#1018: - Re: Re:  

nu este o obligatie, este o responsabilitate. un copil poate fi normal educat de parintii naturali.

si copilul al cui va fi? ca presupun ca o sa vrei sa traiesti tot cu un homosexual sa va continuati mai departe "tandreturile". cine o sa creasca copilul? sau o sa stati toti 4 gramada mama si cu copilul, sau ce insemana asta? ce-i aiureala asta in mintea voastra? deci vei apela si tu la o mama-surogat? sau cum? vei cumpara un copil? dar pe copil cine-l intreaba daca vrea sa traiasca fara parintii naturali si intr-o familie de homosexuali? nimeni, nu? evident. atunci de ce vreti sa impuneti unui copil sa traiasaca in familie de homosexuali, doar ca sa va impliniti voi un moft? sa va dovedetiti voua ca sunteti o familia? ce minciuna sfruntata. nu puteti fi o familie. visati.

cati ani ai baiete? ce tampenii ai citit tu de ai ajuns conceptia asta de viata? si nu-mi spune ca asa te-ai nascut, ca aici vorbim de idei care vin din tendinte, nu din nastere. sa nu mai spui aiureli.

Raspunsuri

Musafir

#1024 Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 13:15:24

#1022: A. - Re: Re: Re:

Cum am spus, e treaba mea. Tu trebuie sa retii faptul ca pot face sex cu o femeie, prin urmare, o pot lasa gravida. Atat trebuie sa stii. In rest, ingrijeste-te de familia ta daca ai una, desi ma indoiesc.

Am 25 de ani.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...