PARLAMENT UNICAMERAL 300 DEPUTATI

nea gigi

/ #104

2012-06-26 00:43

cu toate ca am votat pentru unicameral si maxim 300 de alesi, iata ca acum m-am razgandit. asta, pentru ca si PDL-ul cat a avut puterea pe mana, putea sa o faca de 1000 de ori. nu au vrut ei atunci, nu mai vreau nici eu acum. parlamentarii costa mult, dar si mai mult m-ar costa sa fie cumparati sau santajati prin diferite metode "doar" 300 de parlamentari. mai ales daca ar fi decat o singura Camera. asa,le mai incurca planurile pentru legi in favoarea lor, smecherilor ce vor numai bani din aceasta tara. sa-si faca treburile mai greu ca oricum de platit platim oricum. doar ca cei trei sute vor trai cu la fel de multi bani ca si cei cati sunt acum. si oricum banii astia vor fi dati altor smecheri sa-i pape ca oricum nu ajung ei la prostime. asa macar, sa-i pape reprezentantul meu. si nu unul din vreun minister sau reprezentant al statului intr-o deconcentrata, care suge cu tot neamul lui banii statului, ca de exemplu taticu' lui tanti Anastase...fara multe case. si voturi de asemenea cate vrea ea. la puscarie cu javre d-astea care isi bat joc de noi, numarand voturile a "prea multi" parlamentari, ca sa faca jocurile de culise ale celor ce vor sa traiasca mai bine doar pe spinarea romanului. da' ce p...la mea suntem noi, poligon de tir pentru FMI si alte d-astea? daca dna.Anastase invata sa numere cum trebuie, poate ca stiam si eu cum se semneaza petitia... asa... nu ma pricep si nu nimeresc butonu' care trebuie... ce sa-i faci? asa e-n tenis... azi in avantaj, maine nu. azi de-o parte a fileului, maine dupa el... sa fiti iubiti!