Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Mihail

/ #417 HAHAHA

2012-04-04 20:57

Salutare lume!!! Sunt student in anul II la psihologie. Imi pare rau ca am aflat tarziu de aceste petitii ca tare m-as mai fii distrat cu voi "asa zisii psihologi"... Cred ca nu aveti gram de demnitate si nici macar vre-o treaba cu a fi psiholog. Pentru voi este o meserie... Frate daca vroiati bani de ce naiba nu v-ati facut mah arhitecti sau economisti... Nu stiu daca serviti ca sclavii pe parcela vre-un grup de interese sau sunteti doar orbii si chiar nu puteti sa vedeti utilitatea timbrelor dar sincer imi afectatii viitorul si imi stati in cale iar eu nu pot sa stau cu mainile in san sa vad cum unii se joaca cu viitorul meu (ma refer la cei care sunt impotriva timbrelor). Stiu ca nu prea va comvine ca nu mai puteti sa dati avize cu miile dar va trebuii si cei ca mine sa traiasca... oricum nu va intereseaza dar poate ne vom face si noi (cei care va vom fii colegi in scut timp) auziti si poate nu va veti mai gandii doar la binele vostru ci si la noi... e simplu folositi ceea ce ati fost invatati in facultate ca trebuie sa aveti SE NUMESTE EMPATIE!!! Macar aveti curajul sa puneti naibii un nume si sa nu va fie frica de parerile voastre si de opiniile voastre!!! Va imbratisez cu caldura!!!