Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #2888

2012-03-18 13:58

Ar trebui sa va fie rusine sa va bateti joc de munca noastra de 6 ani,numai noi stim cate nopti nu am dormit,cate zile am stat nemancati alergand de la o clinica la alta si cat stres am indurat la fiecare examen!Cred ca ar trebui sa faca si domnii politicieni medicina ca sa inteleaga ce inseamna asta, iar cand se apropie de final se trezeasc unii cu niste mofturi si pretentii absurde si sa ne fie in joc acreditarea,sa nu ne fie recunoscuta facultatea.Daca vreti sa va bateti intre voi nu aveti decat,bateti-va cu capetele de pereti,scoteti-va ochii dar lasati-ne facultatea in pace!Nu va bagati in munca altora!Credeti ca merita sa distrugeti o universitate pentru pretentiile voastre? Ganditi mai bine sa gasiti solutii ca sa mariti salariile la rezidenti sa poata sa aiba ce manca si cu ce sa isi cumpere cartile!...nu sa cheltuiti banii pe prostii care nu sunt necesare!Ar trebui si parlamentarii(si Marko Bela) sa aiba un salariu de 820,00 ron pe luna...atunci sunt sigura ca nu ar mai avea timp sa dea asemenea legi! RESPECTATI AUTONOMIA UNIVERSITARA!!!