Deschiderea şcolilor şi grădiniţelor (NU învăţământului online)

Musafir

/ #4

2021-01-09 15:43

Multumim pentru ajutor si perseverenta! Sper din suflet din 8 februarie sa se dechida toate scolile si sa se termine odata cu joaca asta de-a fata ascunselea. Am terminat aceasta generetie de copii fizic si psihic cu facut nimic in online sau daca au facut cate ceva i-am terminat cu statul in casa si cu ochii in calculator/tableta ore intregi. Atata timp cat after-urile au fost deschise a fost si este o mare tampenie sa fie scolile inchise mai ales pentru clasele I-VIII, nu mai zic de gradinite. Iar pentru cei care au posibilitatea si sunt speriati sa isi tina copii acasa cati ani vor si sa faca online, insa la restul sa le dea posibilitatea de o scoala normala. Copilul meu are probleme psihologice din cauza scolii online, imi plateste guvernul sedintele de terapie sau mi-l face ca inainte?!?! Am inceput deja sa “tragem numai probleme” de pe urma acestor masuri si vai de noi ce traume vor mai aparea in acest an...

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...