Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #854

2018-06-28 08:45

Mie mi se pare ca in acest moment focusul celor care ne reprezinta, nu este canalizat in directia potrivita. Cred ca ar fi foarte util ca toti acei pe care i-am ales, votat sa sprijine, sa lupte si sa gaseasca solutii pentru "binele" psihologului, pentru ca aceasta profesie sa fie remunerata corect si sa aiba pozitia meritata.  Lucrand in spital de stat si in dgaspc, va pot spune, fara sa fabulez, ca salariile femeii de serviciu, bucataresei sau portarului sunt mai mari decat salariul psihologului. Ma intreb de ce mana aceasta de oameni motivati in a face lucruri bune pentru profesie, nu isi canalizeaza energia, interesul si competenta in a ne ajuta sa ne obtinem drepturile? In a ne ajuta sa obtinem salarii decente prin negocieri cu institutiile statului? Se pierde timp, avand o conducere acum, reluandu-se activitatea, nu suntem atat de dezorganizati la nivel "intern", ceea ce lipseste tine de interesul nostru, al tuturor : salarii decente, contracte directe cu casele de asigurari, etc. la punctul 7 se confunda colegiul cu facultatea de psihologie. La univ de vest am dat examenele si pe baza diplomei de licență m am angajat. La colegiu am mers pt atestat după patru ani de munca. Nu mi se par oportune în acest moment aceste modificari ...mai degrabă ati trebui purtat dialog cu ministerul muncii si al sănătății ...