Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Musafir

/ #159 Re: Re: Re: Re:

2018-01-31 11:36

#158: MariaMaya - Re: Re: Re:  

spre marea dumitale parere de rau,oriunde in lumea asta studiile superioare sint mai bine platite decit cele postliceale. asa ca,faceti comentarii in zadar. unu si cu unu fac doi,cei cu facultate vor avea intotdeauna salariul mai mare decit cei cu postliceala. si stati linistit,cit de curind se va lamuri si treaba cu postlicealele,care in curind vor fi pepiniere de infirmiere sau se vor desfiinta,iar pregatirea asistentilor medicali se va face exclusiv in facultati.in cea mai mare parte a tarilor lumii,meseria de asistent medical se invata intr-o facultate si cu asta basta.puteti sa vociferati cit vreti,diferentele salariale si de studii vor ramine asa cum sint acum.eu ce sa mai zic? eu am facut o postliceala sanitara,profil de laborator si dupa 15 ani de munca in domeniu am urmat si cursurile unei facultati,dar de asistenti generalisti,deoarece doar studiile de 4 ani sint considerate studii superioare.facultatea cu profil de laborator este de doar 3 ani,deci ssd.dupa terminarea facultatii cei de la locul de munca nu vor sa imi recunoasca studiile superioare decit daca demisionez de pe postul meu si dau concurs pentru ocuparea unui post de asistent generalist. ei,ce ziceti de asta? vi se pare corect? mie nu si in consecinta am dat in judecata spitralul si ministerul ca nu imi recunosc studiile si deoarece in acelasi loc de munca exista alte 2 precedente voi cistiga procesul. si daca eu am facut si postliceala si facultatea,inseamna ca sint vreo proasta? daca pina acum nimeni nu m-a prins in ofsaid din punct de vedere profesional,inseamna ca sint calificata in meseria pe care o practic. asa ca,voi,cei care aveti postliceala,daca doriti salariu egal cu cei care au studii superioare,nu mai asteptati pomeni de echivalare a studiilor si puneti burta pe carte si obtineti o licenta.daca nu ati fost la cursuri universitare , nu aveti habar daca este usor sau greu. eu va spun ca postliceala e un fulg de gisca pe linga facultate. numai eu si fostii mei colegi stim cite ore am pierdut reinvatind ceea ce stiam,dar mult mai aprofundat,cite examene dadeam intr-o singura zi si cite griji ne faceam sa acoperim si serviciul. asa ca,nu mai vorbiti daca nu aveti habar.