Către Consiliul Judeţean Botoşani şi Primăria Comunei Mileanca Jud. Botoşani

Lacry Juric

/ #20

2017-01-30 07:01

Buna dimineata va spun si eu si va raspund ca,da fac bine.Sunt multumita de tot ce se intampla in viata mea si-I multumesc Bunului Dumnezeu ,pentru tot ce -mi da .In schimb nu sunt multumita de ceea ce se intampla in satul nostru CODRENI,caci sincer sa va spun ,nu ca as fi avut mari steptari si eram constienta ca nu se vor schimba prea multe ,dupa noile alegeri.Toti, sunt sigura (cand vor citi randurile mele),vor spune, ,, dar stai putin,ca e prea repede''....iar eu vreau schimbari oameni buni ,vreau schimbari dragi consateni,chiar nu v-ati saturat sa stati muti,fara sa aveti curajul de raspunde ciumutei de hoti ,care atunci cand au avut nevoie de votul dumneavoastra ,a venit la poarta dumneavoastra cu o sacosa care continea cate 1 kg,de zahar ,cartofi ,faina,un litru de ulei si mai stiu eu ce...nu eram pe meleagurile natale,dar toti au vorbit dupa aceea ,revoltati ca ,,Cum s-a putut intampla asa ceva'',dar acum vin eu si va intreb :Ce ati facut voi oameni buni ?Ce ati facut sa -i poata sa se razgandeasca si sa nu mai rada de voi? De ce va e frica sa va exprimati opinia publica,de ce repetati mereu ca ,,nu putem schimba nimic noi cei de jos? '' Noi oameni buni suntem singurii capabili de a schimba ceva in satul nostru,avem drepturi ,drepturi pe care ni le incalca cei ce sunt pusi sa le respecte.Daca ne vom uni sa vom vorbi aceeasi limba ,sunt sigura ca glasurile noastre vor fi ascultate si auzite de organele competente.Astazi tehnologia este avansata ,asa ca dispunem de ea si putem inregistra, fotografia pentru a putea demonstra nedreptatile ce se petrec acolo.Ne trebuie un Mos Ioan Roata sa putem merge ,la boier si sa ne plingem?NU OAMENI BUNI ! NOI TREBUIE SA CONTRIBUIM LA SCHIMBARILE NECESARE SATULUI NOSTRU.