Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Musafir

/ #92 Re: Re:

2016-08-13 07:00

#32: - Re:  

vorbiti timpenii mari cit casa! chiar daca vor fi facultati de 10 ani,studii superioare sint cele de minim 4 ani,deci despre ce vorbim? asta unu la mina. apoi terminati cu liceul sanitar,ca iar spuneti timpenii. nu vreau sa reiau ,dar daca mai cititi comentarii si replici veti da de raspunsul meu legat si de asta. trei,daca nu intrai la liceul sanitar,o data la sapte ani exista examen la postliceala si stiu ce vorbesc. acolo nu erai obligat sa fi absolvit liceul sanitar,deci daca te ducea mintea puteai deveni,totusi asistent medical.asa ca nu aveti prea multa dreptate.asa ca a face o facultate de 4 ani nu este o aberatie. doriti salariu mare,puneti mina si continuati-va studiile ,asa cum am facut si eu. desi am facvut o postliceala,totusi am dorit sa am salariul cel mai mare si de aceea am pus mina si am invatat, din nou,inca 4 ani.nu mai fiti rai si invidiosi, ca asta nu va va mari salariul.