Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Musafir

/ #86 Re: Re: Re: Re: Daniela

2016-07-01 17:15

#63: Studenta - Re: Re: Re:  

Buna ziua! in primul rand , apoi as vrea sa-ti spun draga mea ca sunt una din acele persoane care au terminat o postliceala undeva prin anul 1994 . Pe vremea aceea se dadea examen scris , (a nu se intelege grile adica intrebare si mai multe variante de raspuns) din biologie si chimie organica, si mai se si pica la acel examen concurenta fiind destul de mare, in plus scoala fiind gratuita pentru cei cu potential intelectual, pentru restul erau si alte variante. Ei, din 1994 pana in prezent sunt vreo 22 de ani, timp in care am lucrat si lucrez in ATI. Acum vine intrebarea, si aci este tintita spre aceasta d-soara sa d-na "studenta"". :d-ta dupa aceasta facultate care ai absolvit-o ,crezi ca esti mai bine pregatita ca noi cele care suntem in sistem mai demult?" Intradevar eu nu pot fi echivalata cu voi, dar am sa te las pe d-ta sa te gandesti si de ce, si nici nu as vrea sa fiu la nivelul celor care au absolvit aceste scoli!!!! Durerea este ca trebuie platite aceste cadre universitare (si aici e vb de interese),iar varianta cu aceste facultati de doi lei e cea mai buna solutie de a mai scoate niste bani de la "prosti".