NU HOTĂRÂT EMIGRANŢILOR MUSULMANI ŞI CLĂDIRII MOSCHEII ÎN ROMÂNIA

Musafir

/ #134

2016-01-31 20:01

Credinta in Religie [ orice Religie ] ESTE O NECESITATE !!! Traversam o perioada a TIMPULUI de Tranzitie ! Suntem mult prea primitivi pentru a ne permite acest lucru - lepadarea de credinta - Daca se va RENUNTA la Credinta pe pamant va fi Haos . Religiile sunt implementate din nastere sau chiar inainte , suntem programati cum sa evoluam in aceasta lume . Tu Cititorule care ai avut Bunavointa sa primesti acest mesaj de la mine , Te Rog Frumos sa-nchizi ochii si sa te ridici ( mental ) deasupra Pamantului , sa vezi cu ochi mintii Realitatea-ncare traim . Vizualizeaza 1. Istoria Omeniri . 2.Istoria Planetei [ casa noastra ] . 3. Istoria Stiintei [ Cineva ...Ceva...Ne-a dat aceasta posibilitate de a crea lucruri inedite . Din Pacate cele mai multe sunt Nocive pentru Noi si Ecosistemul in care traim . De CE ? Raspunde-mi Tu La aceasta-ntrebare . ] Am deviat de la Subiect , sau Nu , am Atacat Radacina Problemei , ca sa identific Cauza , generatoare acestor consecinte . Religia Musulmana este diferita , restrictiva ... fata de Noi Crestinii Deci Clar nu suntem compatibili Sa Mearga la ei acasa sa faca curatenie printre musulmanii Lor , PENTRU ca se vede CLAR unde i-a dus CREDINTA MUSULMANA .