Romania-Norvegia,impreuna pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #125

2016-01-12 08:10

Sunt si eu mama, sunt majori acum dar daca pateam la fel mergeam pana in ,,panzele albe'' cum se zice. Nu e drept ce se intampla, suntem prea destepti romanii, chiar daca la inceput nu stim multe dar furam inteligenta si cunoasterea rapid sii intrecem. Asta nu le place la strainii. Uitativa la olimpicii nostri internationali, la sportivi, etc. daca nu ne-ar fura la puncte de multe ori am fi in frunte, de ce ? Toti copii din strainatate care provin din fam. de romani sunt primii sau printre primii la scoala, oare de ce, fiindca nu stim sa-i educam, sau fiindca suntem prosti? Stiti ce ne lipseste , mandria de a fi roman, ar trebui din gradinita aceasta educatie , asa cum se mandresc americanii, cu ce sunt ei mai patrioti ca noi? Noi din istorie, se vede ca nu am poftit ce nu-i al nostru, am luptat sa ne aparam, si am ajutati pe altii. Eu am speranta ca o sa ne trezim odata si mai bine sa le fie frica de noi decat sa ne batjocoreasca. Se zice ca Romania e gradina Maicii Domnului si eu cred ca ea va mijloci pentru noi si va venii odata si vremea noastra. Dumnezeu il cearta si-i incearca pe cel pe care ii iubeste, sa inteleaga cine ce vrea. Doamne ajuta sa se faca lumina cu acesti copii.