România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #6462

2016-01-11 22:37

De mai mulți ani am auzit de abuzuri comise de tarile nordice împotriva familiilor est europene , dar am crezut ca sunt exagerări, mai ales ca ni se tot livrează ca educația și politica de protecție a copilului din aceste state sunt la cele mai înalte standarde. Ma îndoiesc ca un copil educat în Norvegia poate fi capabil de performantele unui copil educat în România. Referitor la subiectul de fata, eu nu sunt pentru indoctrinare religioasa și nici educația cu bătaia nu o înțeleg. Dar cine poate garanta ca familiile adoptive vor fi mai bune decât cele naturale? Este ciudat cum se vrea binele copiilor fără a tine cont și de dorința acestora de a sta lângă părinți.
Am auzit voci din România spunând la rece ca unde-i lege nu-i tocmeala și ca e bine ca s-a întâmplat asa. Pe acei oameni ii întreb: și dacă legea e tâmpită noi cum progresam? Și eu îmi doresc o tara civilizata, dar nu pot sa iau ca model o tara în care copiii sunt răpiți de lângă familie mai ceva ca în orientul sălbatic. Eu cred ca nordicilor li s-a urat cu civilizația!