DA Servicii Sociale !

Musafir

/ #51

2015-09-22 17:03

Ce fac guvernantii cu banii tari stransi din PIB ? Fac prostii si ii cheltuie aiurea in loc sa ii foloseasca pentru binele tarii si bineanteles al acestui popor roman. Ieri guvernul se lauda ca vor da 100 milioane de euro moldovei bani nerambursabili adica cadou. Azi au anuntast ca de fapt dau 150 milioane ca imprumut (oare sa inteleg ca 50 imprumut iar 100 cadou ?). Eu ma intreb care o fi adevarul ? Cine din popor ii poate verifica  daca dau banii tari ca imprumut sau cadou in timp ce romanii se balacesc in saracie iar statul sta impasibil. Exemplul mamei care a nascu tripleti si a trebuit sa ii abandoneze ca nu are cu ce-i hrani. Rusine si iar rusine, pe vremea lui Ceausescu erau mame care cresteau 12-14 copii si nu ii abandonau dar traiul era mai ieftin nu ca acum toate preturile sunt ca in tarile dezvoltate iar salariul nostru este ca la rusi adica de rahat. Acum conducatorii europei ne obliga sa hranim mii de migranti ca de nu ne sanctioneaza cu amenzi usturatoare. Da ce noi am ajuns prostii europei ca prostii smecherilor din romania suntem de la revolutie incoace. Vai de noi romanii ca am ajuns bataia de joc a tuturor. Europa a avut grija ca in anii 90 sa ne distruga industria iar acum cumparam toate de la ei, au avut grija ca romancele sa ramana fara servici iar acum ingrijesc batranii europei de pomana "500 euro pe luna la munca de 24 ore din 24 ". Barbatii au ajuns sa le construiasca blocuri si sa mature strazile iar cei care nu gasesc de lucru trebuie sa intinda mana. Am ajuns bataia de joc a europei care te ajuta doar daca ea castiga iar tu pierzi. Ceausescu moare de ras in ce hal am ajuns !