Demisia Premierului Victor Viorel Ponta

ion

/ #622 Vrem dreptate

2015-06-07 09:42

Jos cu camataria legala cu aprobarea parlamentului.

acesta este cazul meu si sunt mii ca acesta in tara aceasta.vrem ca domnul presedinte sa opreasca marsavia aceasta.

Buna ziua sunt Butnaru Radu ion din jud Bacau. In anul 2008 mai exact 26-08 2008 am luat o masina in leassing am dat avans 3000 eur + taxe inmatriculare etc .masina costa 10,000€ un logan am platit ratele 250 euro timp de 3 ani si jumate din care 50 € erau pt casco dar din motive financiare in anul 2011 nu am mai putut plati ratele ..Pe data de 14 sau 27 iulie am avut un accident de masina in italia si di cauza aceasta au intervenit problemele. Nu am mai putut plati ratele timp de aproape un an adica pina in 2012 pe 18 iulie masina a fost luata de leassinng....am acceptat idea ca a fost luata. dupa 3 ani si ceva mi-a venit proptire pe salariu precum mai am de restituit la firma de leassing 46.000 lei si sechestru pe bunuri. Am intales masina a fost luata bani perduti...ce mai vor sa ma ruineze...Nu cer decat dreptate daca au luat masina sa ma lase inpace ,am platit 10,000€ cu tot cu avans daca socotim si au mai si vanduto ..