Petiţie pentru replantarea teilor - blvd.Ştefan cel Mare şi Sfânt

Musafir

/ #187

2014-05-24 07:53

Am vizionat o emisiune pe postul Tele M si sunt de acord cu sugestiile domnului Liviu Antonesii.Mai mult, pentru a nu mai fi in situatia de a nu avea ce  vota urmatoarea data pentru alegerea primarului ,propun candidatura lui Liviu Antonesii pentru aceasta: este iesean, il cunosc din copilarie, aprecierile mele pentru el ca om se continua cu aprecierile fiicei si ginerelui ca si ale tuturor actualilor si fostilor studenti pentru omul de cultura si dascal, iar iesenii stiu foarte bine cine este si ce "ii poate pielea". Nu cred ca va avea adversar pe masura si , ca iesean si cunoscator al istoriei orasului va face tot posibilul ridicarii acestuia.Cum poetii nu prea le au cu problemele economico-financiare, va avea nevoie de colaboratori de elita pentru a avea si resursele necesare.Asa orasul nostru va redeveni capitala culturala nu numai cu numele , iesenii tineri nu vor mai fi nevoiti sa ia drumul strainatatii sau al Bucurestiului pentru a-si gasi loc de munca,iar grupul oamenilor de afaceri autohtoni va fi spart facind loc si celor din afara clanurilor, securiste sau nu.