Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

dorcica

/ #1337 pentru mary roxy

2014-05-06 09:30

mayroxy, nu sunt o "colega" de pe edu.ro si nu sunt impotriva art. 253. Inchipuie-ti ca in acest an si eu am beneficiat de acest articol in urma pretransferului unui titular si al carui post l-am ocupat de anul trecut prin suplinire.
Sunt doar realist. Stiu cum merg treburile in tara asta de aceea sunt sceptic in privinta anumitor lucruri. De prea multe ori se intampla ca un lucru sa fie prea frumos ca sa fie adevarat, si pana la urma se dovedeste iei plasa cand te astepti mai putin. De aceea sunt sceptic. Avand si ceva pregatire juridica mi se pare ca problema art 253 e departe de a fi rezolvata.
Revenind la subiect...nu mai exista titularizare doar pe post sau "in scoala". Toti titularii sunt ai sistemului si in caz de restrangere toata lumea intra in "schema".

Iar referitor de anularea deciziilor, da ai dreptate. Examenul ai fost de titularizare in 2013, dar te-ai titularizat atunci? Iar daca nu te-ai titularizat atunci in urma concursului inseamna ca ai primit un post de suplinitor. Acuma explica-mi si mie cum se poate "transforma" statutul de suplinitor in urma concursului intr-un statut de titular fara concurs? In alta ordine de idei, IN BAZA CARUI CONCURS AI PRIMIT STATUTUL DE TITULAR IN 29 APRILIE 2014?
Sigur vei zice ca in baza concursului din 2013. Dar eu continui: in baza concursului din 2013 nu cumva ai primit statutul de suplinitor(pentru ca ai fost pe un post de suplinitor pana acum)?
CCR spune foarte clar: nu pot exista 2 modalitati de titularizare "paralele".