Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Musafir

/ #782 Re: Re: Re:

2014-04-09 16:04

#753: zau raul teodor arad - Re: Re:

1 poti deveni tutular si dupa primul examen ( nu dupa doua ) dar numai sa ai deful !'

2 conform metodologiei miscarii personalului didactic tu avand nota in 2012 indiferent cat era (> de 5 ) aveai prioritate in sedinta publica ( Ex  nota 5,5 in 2012 are prioritate in fata notei de 9,9 in 2011 ) - esti sigur ca nu e ceva neadevarat in ce spui ?

3 profu ce a intrat pe post ilegal avand nota sub 7  i s-a incheiat contractul individual de munca in momentul in care s-au implinit 42 de zile de la nasterea copilului sau 86 ( 42 sau 86 in functie de ce opteaza)

4 eu sunt convins ca tu crezi in Dumnezeu dar de ce reactionezi in felul acesta ? oameni ar trebui sa fie mai iertatori si nu sa reactioneze sub instinctul momentului!

5 nu o sa imi cer scuze ! nu esti informat suficient ! incearca sa analizezi lucrurile din exterior si iti vei da seama ca am dreptate ( te rog frumos sa-mi dai un exemplu de un examen de o competitie unde daca esti pe locul 2, 3 sau 4 sa castigi si cel de pe locul 1 sa piarda )  " exceptie fac parlamentarii -- acolo am vazut ca se poate si lucrul asta -- acei parlamentari care astazi v-au facut si pe voi sa fiti egali cu ei "

6 de raspuns penal !!!!!!!!!!!!!!!!!!  parca ziceai ca esti omul lui Dumnezeu -  de ce nu il lasi pe El sa judece ? si vrei sa-ti faci tu dreptate cu justitia din romanica !

7 vorbiti de "ura" , nu vedeti ca dreptatea va deranjaza ? de ce nu va revoltati voi pe directorii de scoli ca nu scot posturile cu viabilitate!  de ce in vara la examen nu e nici un post titularizabil si dupa numai 5 - 6 luni ( in martie ) le scot cu viabilitate pentru voi astia destepti! (daca postul ar fi fost titularizabil si ai luat 9,3  si alt candidat a luat 9,9 sa 10 putea sa-l ocupe el ca era mai bun da sti tu dam viabilitate dupa ochi si imi spui mie ca sa las ura la o parte.