Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Musafir

#751 Re:

2014-04-09 12:38

#25: -

CEI CARE AU PROPUS SI APROBAT O LEGE NECONSTITUTIONALA, VOR FI ACUM TRASI LA RASPUNDERE?

EI ISI VOR PIERDE LOCURILE DE MUNCA?

EI VOR DA DIN NOU EXAMENE PESTE EXAMENE, SA ISI CASTIGE O PAINE?

NOI, CADRELE DIDACTICE NU AVEM NICIO VINA. AM FACUT CE STIAM CA E LEGAL: AM INVATAT, AM LUAT NOTE FOARTE MARI CU UN EFORT MARE, SI ACUM CAND SUNTEM LA UN PAS DE FINIS, EI ANULEAZA CURSA....

musafir

2014-04-09 12:44

Pana azi, pe acest forum, nu au fost comentarii contra,  acestei titularizari pentru ca multi sperau sa nu o obtinem si care se bucurau pe alte forumuri batandu-si joc de noi. Azi cand am obtinut acest drept deja incep comentariile: ca nu meritam titularizarea , ca nu avem concurs etc. Si eu am asteptat aceasta ordonanta si precizez ca am avut nota 9.47 la titularizarea din 2013. Si nu am nici pile, nici relatii.

zau raul teodor arad

#753 Re: Re:

2014-04-09 12:59

#746: dana - Re:

dana draga tin sa te anunt ca postul pe care il am eu acum nu il am ca m-a vrut directorul sa un partid politic, ca daca era asa il aveam din 2012

deci sati spun asa in iunie 2012 profesorul de dinaintea mea pleaca din invatamant, fiind titular, pentru ca a devenit preot, apoi stiindu-se ca vreau sa vin eu postul nu s-a dat la concurs, si acuma surpiza pt tine, din cauza ca am avut pile de aia nu sa dat la concurs, nu? deci merg mai departe particip la concurs in 2012 iau nota 7.46 ce este drept la titularizare se poate verifica pe siteul titularizare 2012, apoi cu chiu cu vai plimbat fiind de la ana la caiafa iau cumva postul, dupa care directorul nu ma lasa sa ma inscriu la def ca cic nu am voie desi aveam voie, mai departe in  fine postul pana la urma eu a trebuit sa-l iau in scoala, nici macar intr-o sedinta publica, caci in sedinta publica l-a luat un profesor cu examen din 2011 cu nota 6.5, aceasta apoi pleaca in matern, si cd ii sa se dea postul in 2013 se fractureaza in 2, ca cica sa-i dea continuitate la profa din matern, lucru ilegal, deci se vede ca iar am avut pile, nu? si pana la urma in 2013 mai inscriu la concurs si obtin media 9.30, iar in sedinta pubilica imi revendic postul, de data aceasta in doua scoli, ca bine inteles mi s-au taiat din ore, nici acuma nu stiu cum, si iau ore in doua scoli! Vazand ca n-au ce sa faca mi-au scos postul la titularizare in art 253 anul acesta! Si acuma uite Dumnezeu a lucrat si totul merge bn si m-am inscris la def, ti-as recomanda sa te uiti sa vezi ca o sa iau si deful scumpa dna/dra, si fara pile. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu, asa ca lasati ura la o parte ca nu sunt eu vinovat de toate problemele tale! daca esti capila si ai putina credinta te vei descurca! si sincer sa fiu nu mi frica de inca un concurs, dar consider ca dupa doua concursuri am dovedit ca merit sa fiu in invatamant!!!! si sa stiti astept sa va cereti scz, dar chiar va inselati si aruncati vb gratuite, ati putea raspunde penal pt astea sa stiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#754 Titular cinstit

2014-04-09 13:00

Sunt titular cu vechime mare in invatamant,si va spun sincer ca-mi dau lacrimile de bucurie ca astazi s-a facut dreptate pt.d-stra...Stiu prin ce ati trecut,pt.ca fetita mea a avut aceeasi soarta acum doi ani,cand nu s-a putut titulariza cu acest articol,desi obtinuse la concurs o nota f.mare.Directorul i-a zis sa mai mearga inca odata la concurs si sa dovedeasca ca merita postul...Si a fost si l-a obtinut cu nota10..Soarta a facut ca ea a ramas in scoala si directorul acela corupt a parasit-o...era numit politic fara sa aiba ore in scoala..Vedeti ca dreptatea a invins???Asadar ..aviz rautaciosilor...ca s-ar putea sa aveti aceeasi soarta..FLICITARI tuturori!!!Sarbatori linistite va doresc!!

Musafir

#755 Re:

2014-04-09 13:02

#752: musafir -

Exact, pana la urma noi toti am dat un examen national.....sau si acolo am avut pile?Nu mai e mult pana cand vor spune ca am stiut subiectele. Eu nu spun ca nu  sunt  pile si posturi cu dedicatie......dar daca iti faci treaba bine la catedra si ai luat o nota peste 7 la examenul cu subiecte UNICE ....nu are cine ce sa-ti faca, profesionalismul nu ti-l poate nega nimeni.Am avut o saptamana de cosmar, dupa atatea examene, vacante pierdute....am crezut ca dupa atat de multi ani de chin,totul s-a rezolvat...si de fapt.....totul era naruit cu cateva zile inainte de inscriere.Multumesc Domnului ca s-a rezolvat si nu in ultimul rand oamenilor buni de pe acest forum care m-au facut sa sper ca mai este o sansa si care m-au facut sa fac haz de necaz.

Musafir

#756 Tot eu...

2014-04-09 13:02

Felicitari tuturor!!!Scuzati greseala,tastele sunt de vina.
1kVoi

2014-04-09 13:06

Felicitari tuturor si respect pentru promtitudinea cu care MEN si Guvernul au reactionat la decizia ccr !
Nu luati in seama provocarile , faceti-va datoria la locul de munca, iar rezultate vor fi cele asteptate !
Sarbatori fericite !

Musafir

2014-04-09 13:07

NICI ACUM NU STIU CE SA MAI CRED... OARE E ADEVARAT, PUTEM SA NE DEPUNEM DOSARELE DE TITULARIZARE? SAU SE VA SCHIMBA IAR CEVA PESTE NOAPTE!!!
Sorin

2014-04-09 13:23

buna ziua,
am si eu o intrebare:in acea cerere de titularizare scriem toate notele pe care le-am luat in toti anii,incepand uc 2008?sau doar nota peste 7..?
profesor titular

2014-04-09 13:24

Sunt fericita pentru voi, dragi colegi! Multumim tuturor celor care v-au sprijinit! Sarbatori fericite!
MARIA

#761 MULTUMIRI

2014-04-09 13:24

MULTUMIM DOMNULE NISTOR
MULTUMIM DOMNULE PONTA
ATI FOST ALATURI DE NOI, IN DEMERSUL NOSTRU
FELICITARI COLEGILOR SI VACANTA PLACUTA PENTRU TOTI!
musafir

2014-04-09 13:33

multumim celor care au fost alaturi de noi, cat despre Dana ma abtin
musafir

2014-04-09 13:34

nu e vb. de nepoti sau mai stiu eu ce, e vb. de multumirea directorului referitor la munca ta ca dascal

Musafir

2014-04-09 13:48

NU

Musafir

2014-04-09 13:51

Doresc dar fara acordul consiliului de administrație.Numai directorul să aibă autoritate.
rada

2014-04-09 14:10

Mulţmesc din inimă celor ce ne conduc că ne-au făcut dreptate.Sunteţi buni conducători şi ne vom face meseria din toată inima şi aşa cum ştim noi mai bine.Contaţi pe noi.Sărbători fericite alături de cei dragi!
musafir

2014-04-09 14:17

multumim sindicatului-d-lui NISTOR d-lui ministru REMUS PRICOPIE si nu in ultimul rand d-lui PONTA!sa le dea d-zeu multa sanatate si multa putere de munca!sunt oameni care-si iubesc valorile!

Musafir

2014-04-09 14:21

dragi colegi
vreau să vă întreb că dacă eu funcţionez pe un post care se va elibera pe 28 aprilie în urma pretransferului, atunci o să pot să mă titularizez cu 253?
aştept răspuns?

Musafir

#769 Re: Re:

2014-04-09 14:21

#751: - Re:

gresit! nu anuleaza cursa, mai degraba se intra in normalitate .....CONCURS! Cei mai buni sa ocupe posturile!

Musafir

2014-04-09 14:24

#762: musafir -

te las fara cuvinte...pt ca am dreptate !

Musafir

#771 Re:

2014-04-09 14:25

#767: musafir -

DUMNEZEU NU d-zeu sunteti tampit/a

greseli din acestea sun inexplicabile dupa ce mai pomenesti numele Lui daca nu ai nici putin repsect rusine, ce idiotenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#772 Re: Re: Re:

2014-04-09 14:28

#753: zau raul teodor arad - Re: Re:

deci tu te lovesti de ilegalitati si imi ceri mie sa cred ca dintr-o data totul a revenit la normal ca ai tu post!fi un pic realist!

Musafir

2014-04-09 14:36

auzi sti ce termina!!!!!!!!!!!!! ti-am zis o data ca nu sunt eu de vina ca nu poti tu sa-ti rezolvi problemele!!!!!!!!!!! si mai termina cu acuzele!!!!!!!!!!! rautacioaso ce esti!!!!!!!!!!!!

Musafir

#774 Re:

2014-04-09 15:24

#773: -

te deranjeaza adevarul?

MARIA

#775 Art.253

2014-04-09 15:25

Dragi colegi in intelepciunea lor domnii guvernanti au luat o piatra de pe sufletul profesorilor care au participat in anul sc 2013 la examenul de titularizare si au promovat acest examen. Acum trebuie sa va depuneti dosarele la scolile unde aveti post, si in data de 24 aprilie cand va avea loc sedinta cons de admin. in fiecare isj din tara se va aproba titularizarea voastra. Un prieten drag pentru voi. D-na MARIA ALBU, nu trebuie sa mai divortati, acum veti fi titulara, dar daca tot va lasa sotul va maritati repede pentru ca sunteti TITULARA IN SISTEMUL NATIONAL DE INVATAMANT. TE PUP S....A