STOP grațierii lui Gică Popescu

Musafir

/ #399

2014-03-09 09:37

Gică Popescu (şi toţi cei ce susţin graţierea lui), ar fi bine să cerceteze numai atât: câte şcoli şi spitale au fost închise din lipsă de fonduri din partea statului, în perioada ulterioară momentului în care gaşca asta trebuia să-si achite dările către stat. Sigur, nu sunt ei singurii vinovaţi, nici măcar principalii (guvernanţii conduc detaşat în această cursă - chiar şi când au avut ceva bani, i-au cheltuit pe tot felul de prostii nefolositoare, pe care le-au numit, pompos, INVESTITII), dar ar merita o excursie în grup cu duba, împreună cu toţi cei de-o teapă cu el prin satele unde nu mai există şcoli şi prin localităţile cu spitale desfiinţate ŞI ca urmare a sustragerii lor de la plata datoriilor faţă de stat şi evetual un dialog cu persoanele afectate de aceste măsuri - elevi, părinţi, cadre didactice şi medicale, pacienţi, etc. Le-aş zice "să vă fie ruşine !", dar n-au aşa ceva, ei ştiu numai de frică şi ca urmare li s-a aplicat singurul tratament la care reacţionează. Parcă-mi vine să felicit justiţia română, dar n-o fac, pentru că am înţeles că borfaşii ăştia mai au căi de atacare a actului de condamnare şi cine ştie ce întorsătură vor lua lucrurile. Aşa că nu-mi rămâne decât să-i felicit pe iniţiatorii demersului