STOP grațierii lui Gică Popescu

ariciul Ica

/ #263 Re: Re: incredibil prostia romaneasca

2014-03-07 18:47

#46: Criss - Re: incredibil prostia romaneasca

Si ca sa completez ce ai spus cum se face ca termenul final a fost chiar inainte de alegeri cu o zi, cum se face ca pana la ultimul termen primise pedeapsa cu suspendare, nu vi se par cam multe coincidente? Gica Popescu este pana la urma o victima in acest joc al puterii. Sunt convins ca daca nu ar fi candidat nu ar fi intrat la puscarie. Nu s-a judecat cu nici o masura, au pus exact atat cat sa-l bage la inchisoare. Dar va zic ceva, daca m-am mirat la inceput ca justitia a inceput sa se miste (vezi condamnarea nr 2 a lui Bombonel si cea a lui Fenechiu si altii) acum incep sa ma lamuresc ca totul face parte dintr-un plan. Nu va amagiti cum ca justitia ar fi ajuns libera peste noapte. NU exista asa ceva.  Nu o sa neg ca majoritatea condamnarilor sunt corecte dar in cazul lui Gica nu s-a mai tinut cont de nimic. Si asta e trist.  S-a preferat distrugerea unui om care chiar a facut ceva la viata lui pentru noi, spre deosebire de ceilalti condamnati. Si zau ca eu unul nu pot sa strig dreptate indiferent de persoana, pentru ca la noi n-a fost niciodata justitie adevarata. De la revolutie incoace s-a furat ca in codru, ar fi trebuit sa avem inchisori pline. Si zau ca nu cred ca acum in al 12-lea ceas se va face cumva dreptate, mai sunt cel putin 10.000 de hoti ordinari care au furat sute de mii si milioane, chiar credeti ca macar 1% din ei vor fi inchisi ? Asta nu e o scuza pentru Gica dar din ce a rezultat in urma judecatii se vede clar ca s-a vrut inchiderea lui si nu o judecata dreapta. Eu personal nu am cum sa fiu multumit de inchiderea lui. Sincer noi toti nu avem de castigat nimic ci doar de pierdut. Asta e, ROMANIA a mai pierdut un om care-i facea cinste. O sa ziceti ca a fost numai vina lui, dar nu e asa, e vina noastra ca n-am stiut sa-l pretuim si sa-l ajutam atunci cand a avut nevoie. Se putea da si o pedeapsa cu suspendare cu interzicerea anumitor drepturi civile si atunci oricum nu ar fi putut sa fie presedinte la FRF. Dar in loc de asta a iesit ce a iesit. PACAT!