Nu puneti botnita presei!

Musafir

/ #42

2013-05-03 15:34

CCR trebuie curăţată de toţi băsiştii!
Singura soluţie legală şi viabilă este să se organizeze de îndată alegeri anticipate, atât referendum pt suspendarea satanei cât şi parlamentare, chiar duminică 29.07.2012 sau pe 05.08.2012 iar genocidarul BĂSESCU Traian “piratul” să fie arestat de îndată, măcar pentru dosarele “Flota”, “EBA”, “Mihăileanu”…plus represiunea din începută în 14 Ianuarie 2012, v şi plângerile penale pentru GENOCID depuse de un anumit senator dar şi de oameni simpli ca mine

Oamenii vin disperaţi la referendum ca să-l vadă pe încă Băsescu “la puşcărie” – asta a fost una din primele solicitări în Piaţa Universităţii încă de vineri 13.01.2012, locuiesc chiar acolo şi auzeam din casă “La puşcărie Băse, la puşcărie” de parcă mi-ar fi strigat în ureche, asta vor oamenii de la USL, asta vreau şi eu, un om simplu care refuză să-şi tragă un glonţ în cap…mai bine trag gloanţe în capul dictaturii impuse de CIA-Gittenstein
Să fie odată declarat PERSONA NON GRATA şacalul GITTENSTEIN “MFSOB” Mark, măcar pentru motivele explicate de analistul Ilie Şerbănescu la Antena 3 în perioada 02-06.07.2012: “…ambasadorul Gittenstein şi-a depăşit atribuţiile pentru că are interesul ca afacerişti americani să cumpere la preţ de nimic tot ce mai produce profit în România”! Deja suntem ca o colonie a SUA-CIA-NATO sau chiar mai rău ca Puerto Rico, Hawaii…suntem Palestina din Europa, o ţară pe care vor s-o golească de români ca să se instaleze ei, poporul ales!
La referendum şi la orice consultare populară trebuie prevăzut în Normele metodologice:

1. “Nimeni de la Secţia de votare nu are dreptul să reţină cartea de identitate ci doar cartea de alegător în schimbul ştampilei, cartea de identitate nu se dă din mâna posesorului ci doar se arată funcţionarului de la Secţia de votare”

2. “Nimeni de la Secţia de votare nu are dreptul să reţină telefonul mobil al celui care vine să voteze aşa cum a procedat încă Băsescu Traian “piratul” cu acea ziaristă pe care a şi insultat-o “ţigancă împuţită”

3. Oricine poate alege să voteze civilizat adică electronic (mă prezint la Primăria sector 3 cu CI şi le dau sub semnătură adresa mea de poştă electronică de la care le trimit votul meu, idem pentru soţia mea) sau “prin corespondenţă”, cu scrisoare la Poştă