SALVATI SPITALUL DE ORTOPEDIE EFORIE SUD!!!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția SALVATI SPITALUL DE ORTOPEDIE EFORIE SUD!!!

Musafir

2013-02-21 19:02

multumesc domnului doctor rubeli pentru ingrijirile acordate cu bocazia internari in acest spital si consider o mare prostie desfintari acestui spital,care are cei mai buni medici ortopezii din zona dobrogei.nu desfintati acest spital pentru interese meschine.

Musafir

2013-02-21 21:55

ar fi un dezastru fara acest spital.

Musafir

2013-02-22 10:20

sa nu se dasfiinteze spitalu.

Musafir

2013-02-22 15:43

Mama mea, de 30 de ani, are numai cuvinte de lauda despre acest spital si despre medicii care lucreaza in el! Si nu numai mama mea! Faceti demersuri pentru a atrage bani europeni ca sa il dotati, nu il distrugeti! Este pacat! Aici au venit din toata tara pacienti ca sa se trateze si toti au fost foarte multumiti! Distrugerea lui este o mare pierdere pentru foarte multi pacienti De ce nu distrugeti ceea ce ne face rau? Acest spital si medicii de aici au facut numai bine, asta va pot confirma miile de pacienti care au trecut prin el!

Musafir

2013-02-23 20:01

este foarte usor sa stricam dar nu sintem in stare sa facem altele

Musafir

2013-02-23 20:57

Cunosc acest spital de cand eram copil , datorita unor oameni care au lucrat de-a lungul timpului acolo unii oameni inca merg, altii au inca maini functionale , reprezinta o felie din istoria medicinii romanesti. Nu lasati sa moara inca o bucatica din ce are inca Romania bun .

Musafir

2013-02-24 11:51

Unitate spital de exceptionala profesionalitate,NU trebuie lasata pe mana politicienilor care "adorm"prin intersectii.

Musafir

2013-02-24 15:31

In acest Spital au fost tratati cu succes foarte multi oameni-au fost adevarate minuni.Rugam a se gasi surse de finantare si acest spital sa funcioneze mai departe.Mult succes echipei de medici si sanatate tuturor. Paulin
Giorta Laurentiu
Musafir

2013-02-27 19:03

Multumesc spitalului de ORTOPEDIE EFORIE SUD pentru atentia si ingrijirea acordata si sunt foarte dezamagit de statul roman pentru dezgustul total acordat acestui spital.Sunt de parere si nu numai eu,ca romania trebuie sa se mandreasca si sa aprecieze aceste comori pe care le avem dar se pare ca le vom pierde... .Spitalul EFORIE SUD se mandreste cu un TUN PROFESIONAL de doctori(as putea spune ca sunt cei mai buni din romania),o calitate si rafinament desavarsit cu privire la asistente.Spitalul EFORIE SUD are o istorie in aceasta tara si sper sa se gaseasca solutii cu privire la salvarea lui.NU CEDATI!!!

REGHINTOVSCHI STEFANA

#10 O SINGURA PETITIE

2013-02-28 20:50

SUNT ASISTENTA LA EFORIE SUD.VA ROG SEMNATI PETITIA INITIATA DE DR CUCU TOMA PE DATA DE 15.02.2013 CARE ARE DEJA PESTE 2800 DE SEMNATURI PENTRU A NU DISIPA ENERGIA (VOTURILE ).

Musafir

2013-03-02 16:29

CEI CARE DORESC DESFIINTAREA SPITALULUI ............. AS DORI CA MACAR O ZI SA FIE INTERNATI ACOLO SA VADA COLECTIVUL , MEDICII BRANCARDIERII ASISTENTII ,PE TOTI ANGAJATII SA-I VADA CE FEL DE OAMENI SUNT .SI DUPA ACEEA LE DORESC O ZI IN SITALUL JUDETEAN O ZI DE INTERNARE ,PE URMA SA SE INTREBE PE CARE AR DESFIINTA DINTRE ELE.EU AM FOST IN AMANDOUA INTERNATA SI SINCER DIN TOATA INIMA AM OPTAT PENTRU A MA INTERNA LA EFORIE .AICI ESTI TRATAT CUM NU-MI AJUNG CUVINTELE SA MA EXPRIM TOTI SUNT UMANI ,PRIETENOSI AU CUVINTE FRUMOASE SI TE INCURAJAZA CA PE UNUL DE AL LOR .OARE DE CE SE DISTRUGE TOT CE ESTE BUN IN ACEASTA TARA ?CINE ARE INTERESE ASA DE MARI SA DISTRUGA ACEST SPITAL ? VA CONTA VREODATA IN ACEASTA TARA SI CE VREM NOI? MAI BINE VA-TI GANDI LA UN AJUTOR DE RENOVARE ....SAU LASATIL ASA CUM ESTE CA EL SE VA DESCURCA SI CU MULT SI CU PUTIN .GANDITI DE DOUA ORI DOMNILOR INAITE SA FACETI SA DISPARA CEVA ATAT DE UTIL SI NU RUPETI IN DOUA ACEL COLECTIV MINUNAT DE LA SP. DE ORTOPEDIE EFORIE SUD.   '""gegiu marioara   ""''     fost si voi mai fii pacient acolo daca voi veti avea ceva  uman in voi ca sa nu fie desfiintat

Musafir

#12 valentina radu

2013-03-03 12:03

e usor sa destrami un lucru bun dar mai greu este sa contruiesti altul ,nu desfiintati spitalul sunt maini de aur in acest spital mai bn. am face cu totii ceva pt. acest spital.
Multumesc din suflet echipei de acolo de la medici pana la brancardieri sunt niste oameni minunati.
REGHINTOVSCHI STEFANA

#13 O SINGURA PETITIE

2013-03-04 22:09

SUNT ASISTENTA LA EFORIE SUD.VA ROG SEMNATI PETITIA INITIATA DE DR CUCU TOMA PE DATA DE 15.02.2013 CARE ARE DEJA PESTE 2800 DE SEMNATURI PENTRU A NU DISIPA ENERGIA (VOTURILE ).

Musafir

2013-03-07 15:10

SPITAL DE ELITA, medici de asemenea!
Tot respectul si toata consideratia pentru munca lor...
Vin pacienti din toata tara la SOTRM EFORIE...se repara aici tot ce au stricat ceilalti ... doctori profesori cu multe titluri academice.....
NU DESFIINTATI SPITALUL!!! AR TREBUII SA-I ACORDATI CEL MAI MARE RANG, CALIFICATIV , SA-L PROMOVATI IN CATEGORIA SUPERIOARA SI SA-I ALOCATI FONDURILE NECESARE fiindca SOTRM Eforie SUD e o mina de aur.

Musafir

2013-03-08 09:35

nu

Musafir

2013-03-12 20:05

Chiar azi am ajuns la acest spital...sunt oamenii de milioane acolo...doctorii foarte buni. Nu puteti sa il inchideti! Avem nevoie de el!

Musafir

#17 musafir

2013-03-14 17:04

e pacat sa se inchida spitalu pacat de doctori buni care sunt in spital .SA NU SE INCHIDA VA  RUGAM FRUMOS MAI DATILE O SPERANTA DUMNEZEU CU BINE.

Reghintovschi Stefana

#18 O SINGURA PETITIE

2013-03-15 20:52

O SINGURA PETITIE
SUNT ASISTENTA LA EFORIE SUD.VA ROG SEMNATI PETITIA INITIATA DE DR CUCU TOMA PE DATA DE 15.02.2013 CARE ARE DEJA PESTE 3500 DE SEMNATURI PENTRU A NU IROSI ENERGIA (VOTURILE ).
marusca

#19 marusca

2013-03-18 10:59

Mare prostie pot sa faca acesti USL-isti .NU VREM DESFIINTAREA SPITALULUI DE ORTOPEDIE EFORIE SUD.

Musafir

2013-03-20 14:30

NU VREM DESFIINTAREA SPITALULUI DE ORTOPEDIE EFORIE SUD.
Alege numele de user

#21 Subiect

2013-03-20 14:32

Musafir

2013-03-20 14:34

Maria

#23 Subiect

2013-03-20 14:40

Scrie un comentariu...
Maria

2013-03-20 14:42

Maria Hasmaseanu

#25 Subiect

2013-03-20 14:45