Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

#5726 Re: mincinosu

2013-09-03 15:56

#5723: fraier care acrezut in el - mincinosu

dumitru o sa faca ce stie el cel mai bine; o sa manipuleze fraierii in continuare. pina la victoria finala.

-Oricum el nu isi face griji,

salariul ala de 10000  RON. vine lunar de la OMV. pina nu o sa mai aiva ce manipula.

Musafir

#5727 NOROCOSII

2013-09-03 15:59

Asa cum se anticipa cred ca norocosi au fost cei care au plecat cu prima ordonanta restul o luam in brate ,scuzati expresia

Musafir

2013-09-03 16:17

Bai chistoc, unde dreaq l-ai auzit mai tu pe Cernev spunand asta? Cand sa zici si tu ceva de doamne ajuta hop, dadusi ca batu-n gard. Aveti un repertoriu de te doare mintea! Uite, noi vrem sa adunam macar 500 de oameni, macar atat, pentru a rupe pisica, crezi ca se vor aduna? Si inca ceva, cine v-a bagat voua in cap ca Piperea este raul cel mai rau? Argumente exista? Bine, in afara de ziarul de valcea, un mare formator de opinii... ascult!

Musafir

#5729 Re:

2013-09-03 16:22

#5728: -

pentru voi cernevistii piperea este raul mai mic nu ? stiti voi ceva dar nu vreti sa ne spuneti. ce ne pregatiti ?

Musafir

#5730 Re: Re:#5699 - Bucuresti - Re: #5463, #5464, #5465 si altii ca ei: V-AM CIURUIT ... FRAIERILOR!

2013-09-03 16:22

#5715: AJUTOR PENTRU BUCURESTI - Re:#5699 - Bucuresti - Re: #5463, #5464, #5465 si altii ca ei: V-AM CIURUIT ... FRAIERILOR!

Ce legatura are asta cu titlul petitiei? Ajuta asta la salvarea Oltchim?

Intri pe petitia asta din Cluj, Timisoara si zici ca unii au niste intentii constructive - si ce vezi : injuraturi si laturi. Asta vrei autorule? In loc sa vii cu niste informatii pertinente, noutati....

Asta puteti, asta aveti, asta sunteti - si asteptati sa va salveze altii, iar cei ce va fac bine ii tratati cu injuraturi!

Musafir

#5731 Re: Re:

2013-09-03 16:26

#5729: - Re:

Ai raspuns cu o intrebare - ai argumente sau....

da' nu mai ziceti nimic de admin-ul special? Oare de ce? ca pana acum, alaturi de Talpasanu era in topul injuratilor (Cernev e in poll position, nu cred ca-l va detrona cineva prea curand - asta dupa principiu nici o fapta buna nu ramane nepedepsita).

Musafir

#5732 Re: Re:

2013-09-03 16:32

#5729: - Re:

mai, uite, pt ca m-ai prins pe aici pot sa-ti spun ce NU a facut Piperea :

- NU a rupt CCM - putea sa o faca fara discutii si deci fara salarii compensatorii;

- nu te-a lasat doar cu ajutorul de somaj (crede-ma ca a avut o contributie decisiva la ordonanta cu pricina de care DOAR oltchim a beneficiat, NU Mentchim, NU Designro sau alti prosti din zona cu pricina de care pe voi oricum nu v-a interesat);

astea asa, mi-au venit in cap acum....

Musafir

2013-09-03 16:33

http://www.economica.net/fondul-de-investitii-israelian-fortissimo-capital-si-pcc-se-se-asociaza-pentru-privatizarea-oltchim_60966.html Fondul de investiţii israelian Fortissimo Capital şi PCC SE se asociază pentru privatizarea Oltchim

Musafir

#5734 Re:

2013-09-03 16:36

#5733: -

Asta se stie de ceva timp, intrebarea este daca asta e de bine sau de rau. Si in alta ordine de idei ar fi mai potrivita o privatizare cu rusii? Cu kazacii? Cu azerii?

Musafir

#5735 Re: Re:

2013-09-03 16:40

#5734: - Re:

Se stie asa e, dar vad ca astia insista si s-au anuntat in presa insistent ! Manariile din spate nu le stim, dar le banuim. Kazacii si azerii ne-au dat pas de mult, au spus clar "cand am vrut noi, nu ati vrut voi", noi am investit banii aia. Politetea lor ne-a aratat ca nu-i intereseaza.

Musafir

#5736 Re: Re: Re:

2013-09-03 16:50

#5732: - Re: Re:

o pasa cat de darnic esti,

domnul piperea este administrator si la MENTCHIM si DESIGNRO ? mai ai noutati din astea ?

Musafir

#5737 Re: Re: Re: Re:

2013-09-03 16:54

#5736: - Re: Re: Re:

Asta ai inteles din ce am zis eu acolo? Hm... lasa ca pierdem timpul, eu zic sa mai cautati o poza haioasa, ca asta e salvarea Oltchim....

Musafir

#5738 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-03 16:58

#5737: - Re: Re: Re: Re:

- nu te-a lasat doar cu ajutorul de somaj (crede-ma ca a avut o contributie decisiva la ordonanta cu pricina de care DOAR oltchim a beneficiat, NU Mentchim, NU Designro sau alti prosti din zona cu pricina de care pe voi oricum nu v-a interesat);

astea asa, mi-au venit in cap acum....

daca  ai spus ca a facut discriminari, si  cei de la mentchim au ramas cu buza umflata, pentru ca piperea a fost marinimos cu noi.  si cu ei nu.

stai nu pleca,  mai vrem sa ne povestesti ce vitejii a mai facut piperea asta  si tot ce iti trece prin cap acum....  . vad ca suntem preferatii lui.

Musafir

#5739 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-03 17:01

#5738: - Re: Re: Re: Re: Re:

vad unde bati, la interpretari nu te intrece nimeni - retine insa aspectele, ca sa nu ne mai contrazicem pe cai verzi pe pereti :

1. ati primit acea ordonanta

2. v-a durut si va doare undeva pe voi de colegii cu pricina de la firmele mentionate mai sus (intra si Protectchim aici)

dar ti-am zis, daca pentru voi postarea pozelor lu' Emil Ghioca se confunda cu salvarea Oltchim, chiar nu prea am mari pretentii sa analizam o informatie coerenta....

Musafir

#5740 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-03 17:05

#5739: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

atunci sa vii sa-ti dau ce am primit eu,

Musafir

#5741 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-03 17:07

#5740: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

sigur ai primit mai mult ca mine.... si, din cate stiu, indeplinesti si conditii de pensionare (cu tot respectul pentru aceasta chestie, si pentru anii depusi pe platforma)....

Musafir

2013-09-03 17:08

iti dau tie diferenta daca e cazul.

Musafir

2013-09-03 17:11

Nici "discutiile" astea nu salveaza Oltchim - asta ca sa fiu in concordanta cu cele scrise mai sus.

Musafir

#5744 Re:

2013-09-03 17:14

#5743: -

de acord cu tine.

DAR NICI CU PIPEREA NU AVEM NICIO SANSA DE SALVARE garantat,

Musafir

#5745 Re: Re:

2013-09-03 17:21

#5744: - Re:

Mai, eu nu vreau sa ma insor cu Piperea, dar iti spun obiectiv ca este singura chestie buna care s-a intamplat Oltchim-ului in ultima perioada.

Ca idee:

- nu Piperea a facut restructurarile (totul a tinut de bucataria interna);

- nu ei organizeaza functionarea in sectii;

- treaba cu bancabilitatea este o chestie palpabila (speram sa se concretizeze si intelegerea cu CEC);

- in contextul social/politic etc insolventa cred ca era cea mai buna solutie (daca nu singura);

- treaba cu Oltchim2 este o treaba destul de tare (de urmarit, oricum, din cate am mai discutat si cu unii cunoscatori pare a fi o premiera la acest nivel, chiar sunt curios cum va arata forma finala);

a nu se confunda cu admin-ul special + actuala conducere - aici este alta discutie

Musafir

#5746 Re: Re: Re:

2013-09-03 17:31

#5745: - Re: Re:

FALS CE ATI SCRIS. Rominsol si BDO au puterea si decizia in mana pentru deciziile din Oltchim. Nu uitati ca exista un singur cont in banca de unde intra si ies bani numai cu acordul celor doi. Ei decid organizarea si buna desfasurare a tuturor fenomenelor si judecatorul sindic este informat de absolut tot de catre Rominsol si BDO,  acesta pune stampila si semnatura finala. Chestia cu Oltchim bancabila este un artificiu, nu detaliez aici, nu mai credeti in povesti. Insolventa a fost impusa si impinsa pentru castigul multor guri flamande dupa cheltuiala partidelor in alegeri. Se putea evita la maxim insolventa, nu s-a vrut si s-a luat reper un singur vinovat, ceea ce e fals, sa se scape alti multi vinovati care sunt implicati direct in distrugerea tarii asteia.

Musafir

2013-09-03 17:33

Rominsolv si BDO au stampila si semnatura pe decizile de plecare a salariatilor disponibilizati.

Musafir

#5748 Re: Re: Re:

2013-09-03 17:34

#5745: - Re: Re:

stim el nu are nicio treaba cu oltchim,nici restructurari nu a cerut,  piperea doar ia comisionul si atat .

baiat bun piperea . eu zic sa il iei de nevasta,. altul mai bun nu ai cum gasi.

Oarecine

2013-09-03 17:58

Comentarii si doar atat. Vorbe in zadar. Puteti sa mai scrieti alte cateva sute de pagini si tot nu veti rezolva nimic. Nemernicii nu se sperie de vorbe ci de fapte, fapte care lipsesc din pacate. Cum credeti voi ca puteti sesibiliza(am gresit cu sensibilizatul pt. ca nimeni nu are mila de voi), cum credeti voi ca puteti atrage atentia opiniei publice si a instiyutiilor responsabile fara a face ceva care sa atraga atentia. Ma intreb ca un tampit cum oare sa te duci la servici fara sa fi remunerat, cum poti sa rabzi fara sa faci nimic sa-si bata toti nemernicii joc de tine, ma intreb cum poti sa stai ascuns prin instalatii si birouri de frica lui cernev, ghioca (cu intentie i-am scris fara majuscula) si al altor parveniti fara sa iesi zilnic sa-ti ceri drepturile. Mai devreme sau mai tarziu va vor blestema copii ca prin lasitatea vastra i-ati lasat fara nici-o alta alternativa in acest judet. Ati condamnat generatiile viitoare la slugarnicie pt. ca asta se va intampla. Miine , poimaine cei pe care i=am pomenit mai sus o sa va rada in fata pt. ca ei isi vor indeplinii misiunea (si sigur nu o fac degeaba) iar de voi va fi vai si amar. Halal neam de viteji romani daca ati ajuns sa fiti manipulati de astfel de personaje.

Musafir

2013-09-03 17:59

http://www.zf.ro/zf-24/salrom-exporturile-aduc-o-treime-din-afaceri-daca-nu-se-gasesc-solutii-la-oltchim-este-posibil-ca-veniturile-sa-scada-11285408 Salrom: Exporturile aduc o treime din afaceri. Dacă nu se găsesc soluţii la Oltchim, este posibil ca veniturile să scadă

http://www.zf.ro/companii/romania-exporta-sare-de-20-mil-euro-pe-an-11285498

România exportă sare de 20 mil. euro pe an