Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

S. MAX

#5826 Re: IA DE LA SPIRU ... INCA UN OSCIOR PENTRU LINISTEA SI PACEA SOCIALA!

2013-09-04 17:19

#5812: - SI TEXTUL ARTICOLULUI PUPLICAT PE http://saptamana.net/articol/4051-incep-sa-intre-banii-in-conturile-salariatilor-de-la-oltchim-designro-si-sibguard CA SA INTELEAGA TOATA LUMEA!

"Încep să intre banii în conturile salariaţilor de la Oltchim, Designro şi Sibguard
AJOFM Vâlcea alocă 1.062.065 lei pentru 2.987 persoane

Autor: Marius JIANU

Miercuri, 4 septembrie 2013, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a început efectuarea plăţii către disponibilizaţii/salariaţii a trei societăţi comerciale care au solicitat creanţele salariale din fondul de garantare administrat de instituţie. Este vorba de 1.062.065 lei pentru 2.987 persoane, repartizaţi astfel:

Oltchim SA – 516.486 lei, 2.740 persoane – restanţă 9% solicitată prin Cererea 3261/13.05.2013
• Sibguard SRL – 253.857 lei, 167 persoane – Cererea 3357/16.05.2013
• Designro SA – 291.722 lei, 80 persoane – Cererea 4764/14.07.2013.

<< Având în vedere cuantumul sumelor necesare pentru aceste plăţi, precum şi data solicitării lor prin cele trei cereri, la deblocarea situaţiei a contribuit şi Consiliul Judeţean Vâlcea, prin implicarea preşedintelui Ion Cîlea. Pentru Oltchim SA şi Designro SA plăţile s-au făcut prin virament bancar, la 13 bănci comerciale, în conturile de card ale fiecărei persoane, iar pentru Sibguard SRL sumele se vor ridica personal, prin casieria unitatii noastre situata in Rm.Valcea, str. Dacia nr.8, Bloc Transcozia, etajul II, joi 5 septembrie 2013, de la 9.00, pe baza buletinului/cartii de identitate >>, a precizat directorul AJOFM Vâlcea, Dumitru Cornoiu. Până la 03.09.2013, în afara acestor plăţi, AJOFM a mai virat din acelaşi fond 16.134.141 lei pentru Oltchim SA, CHCM Construct şi Davius Com. În acest moment, AJOFM Vâlcea nu mai înregistrează datorii reprezentând creanţe salariale prevăzute de Legea 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale."

Musafir

#5827 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-04 17:42

#5798: - Re: Re: Re: Re:

Da. Cu unul din parveniti, care raspunde la numele de Andrei

revolutia

#5828 Re: Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!!

2013-09-04 17:50

#5820: - Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!! -

"deci;dupa videanu  siroibu ,urmezi tu ghioca cu gitu  umplut de varza ,sau ce doamne iartama aveai ,ca in iad unde te voi trimite eu pe tine si cernev ,iti garantez inca odata ca nu glumesc frai ,ma jur in fata vilcenilor si nu a oltchimului ca va ard rrrau de tot si s a ma duc dupa copilul meu mort ,ca daca se incepe taietrea  la oltchim tu ghioca ,mardare si cernev ,ve ti avea mult de tras in viata asta cu mine

fo rever"

eu zic sa scrii intai in asa fel sa putem citi apoi mai discutam

S. MAX

#5829 DUPA PCC SI FORTISIMO VV S-A INTALNIT SI CU RUSII DE LA OGT (CU SPATE ASIGURAT DE GAZPROM)!

2013-09-04 17:51

Ministerul Economiei
Serviciul Comunicare si Relaţii Publice
Bucureşti, 4 septembrie 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, s-a întâlnit miercuri, 4 septembrie a.c., cu reprezentanţi ai companiei ruse Oil Gas Trade (OGT) LLC, interesată de participarea la procedura de reorganizare judiciara a combinatului Oltchim Rm. Vâlcea. 
La întâlnire au participat administratorii judiciari Gheorghe Piperea şi Niculae Bălan. 
Ministrul Varujan Vosganian le-a mulţumit reprezentanţilor companiei ruse pentru interesul exprimat faţă de Oltchim şi i-a informat în legătură cu faptul că autorităţile române se afla intr-o faza avansata de soluţionare a situaţiei combinatului. 
Ministrul le-a transmis investitorilor ruşi faptul ca Ministerul Economiei este interesat de parteneri care să garanteze existenţa în continuare a combinatului şi i-a asigurat de faptul că firma câştigătoare va beneficia de întreg sprijinul Guvernului României. 
Reprezentanţii Oil Gas Trade au prezentat ministrului Vosganian şi administratorilor judiciari profilul companiei pe care o reprezintă şi au precizat că participarea la procedura de reorganizare judiciara a combinatului de la Rm. Vâlcea coincide cu 
proiectul de dezvoltare a companiei OGT. 
Intenţia companiei Oil Gas Trade este de a prelua atât platforma de la Rm. Vâlcea, divizia petrochimica Bradu, cât şi rafinăria Arpechim, deţinută de OMV Petrom, precizând că sunt pregătiţi să investească dupa achizitie o sumă de 300 de milioane de 
euro în formula integrată a combinatului.
Ministrul Varujan Vosganian le-a recomandat iniţierea unei discuţii separate cu reprezentanţii OMV Petrom pe subiectul preluării rafinăriei. 
Conform Propriilor declaratii, Oil Gas Trade LLC Rusia este un grup format din trei companii, înfiinţat în 2002, activand in industria petrochimica si farmaceutica.

Biroul de presă
al Ministerului Economiei

Preluare COMUNICAT DE PRESĂ preluat de pe siteul Ministerului Economiei: http://www.minind.ro/presa_2013/septembrie/info_intalnire_Oltchim_04092013.pdf

revolutia

#5830 Re: Re: oltchim

2013-09-04 17:51

#5813: - Re: oltchim

500 de oameni la greva ? daca nu sunt peste 1300 nu are nici un efect , e degeaba

revolutia

#5831 Re: Re: Re: Re: Remember Ghioca Emil #346 comentariu postat in data de 2012-11-16 23:52

2013-09-04 17:52

#5815: - Re: Re: Re: Remember Ghioca Emil #346 comentariu postat in data de 2012-11-16 23:52 -

"exista doi cumparatori clari, interesati ferm de Oltchim:

- rusii, care or fii ei, ca toate drumurile oricum duc la Putin;

- PCC + fondul de investitii (adica PCC-ul pe care noi il stim insa cu bani de data asta)

ca ne-au furat ai nostri si speram sa ne salveze strainii asta e o chestie, dar, asta e situatia...e bine? e rau? PCC sau rusi?"

in afara de pcc nu cred ca e altcineva interesat

Musafir

#5832 Re:

2013-09-04 17:59

#5802: -

ca sa inteleaga pt ultima data d  ul ing  diculoiu ca remus il va sustine maine singur si sper sa nu avem muncitori pe linga noi  ,cum n am avut si pana acum  aproape tot anu,dar sa intelegeti ca daca da dumnez si maica domnului ,sa mai aud vreun  vagabond  de pui de cernev  ,ca mai are tupeul sajgneasca  pe d ul ing diculoiu ,chiar o sa am grija personal de el ,pt ca mie nu  mi este frica ca voi pleca din oltchim si chiar de voi pleca ,tot o sa am grija de aproape toti tambalagii ,pt ca tot in mormint vom merge nenorocitilor ,dar mie r f ,nu mi neste frica decit de dumnezeu si atit tamba fo rever

Musafir

#5833 Re: Re: Re: Re: Remember Ghioca Emil #346 comentariu postat in data de 2012-11-16 23:52

2013-09-04 18:02

#5815: - Re: Re: Re: Remember Ghioca Emil #346 comentariu postat in data de 2012-11-16 23:52

Cu rusii ne amagim de de ceva timp si cred ca o facem in zadar. Fa te rog un exercitiu de memorie si imagineazati ce s-ar intampla daca ar fi interesati de OLTCHIM. Eu cred ca procesul de privatizare ar arde toate etapele si contractul ar fi semnat intr=o singura zi (ca doar traim in Romania). Atata timp cat esti legat ombilical in ceea ce priveste importul de gaze de ei , nu cred ca ar ma ciripi (ca sa nu zic cirii pt. ca se poate interpreta) cineva.

Musafir

2013-09-04 18:13

Daca mai puteti sa-l suportati, acum ministru pamflet (Hamlet si Ofelia), la romania tv, mintee si baga strambe imputite ca el...
S. MAX

#5835 Re: DUPA PCC SI FORTISIMO VV S-A INTALNIT SI CU RUSII DE LA OGT (CU SPATE ASIGURAT DE GAZPROM)!

2013-09-04 18:25

#5829: S. MAX - DUPA PCC SI FORTISIMO VV S-A INTALNIT SI CU RUSII DE LA OGT (CU SPATE ASIGURAT DE GAZPROM)!

Si sa vedeti ce a mai declarat VV - despre OLTCHIM - dupa intalnirea cu PCC si FORTISIMO:

Ministerul Economiei
Serviciul Comunicare si Relaţii Publice
Bucureşti, 3 septembrie 2013

Vosganian a sustinut astazi, 3 septembrie, o conferinta de presa, al carei transcript il prezentam in cele ce urmeaza.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
As vrea apoi sa spun cateva lucruri privind alte angajamente pe care le are Guvernul. In legatura cu Oltchim, o sa facem o alta conferinta de presa. Astazi, am intalnire cu administratorii judiciari pentru a face o evaluare a activitatii Oltchim in lunile iulie si august si pentru a vedea perspectivele. In scurt timp, va fi elaborat planul de reoganizare, care va fi suspus aprobarii creditorilor, dupa care intram in linie dreapta si la Oltchim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reporter:
Dat fiind ceea ce s-a intamplat in cazul Oltchim, aveti in vedere masuri suplimentare pentru ca firma castigatoare sa vina si sa aiba si banii?

Varujan Vosganian:
In legatura cu Oltchim, de altfel se poate constata acest lucru si din anuntul preliminar pe care l-am prezentat si exista postat pe site-ul ministerului, din data de 5 iunie a.c., existenta unui potential financiar si experienta in domeniu sunt conditii obligatorii. Avem si o anumita diferenta fata de procedura de anul trecut si anume ca de aceasta data, fiind firma in insolventa, administratorii judiciari negociaza cu companiile si Adunarea creditorilor este cea care isi da avizul final functie de negocierea administratorilor. Deci, nu se mai pune problema unei licitatii in plic, asa cum s-a facut la privatizarea ma rog, forma de privatizare gasita anul trecut.

Biroul de presă
al Ministerului Economiei

Preluare COMUNICAT DE PRESĂ preluat de pe siteul Ministerului Economiei: http://www.minind.ro/presa_2013/septembrie/transcrierea_conferintei_de_presa_sustinuta_de_ministrul_Vosganian_

in_data_de_3_septembrie.pdf

Musafir

#5836 Re: Re: Re: Re:

2013-09-04 18:32

#5794: - Re: Re: Re:

de c3 tie frrica ,ca sus ,pe pavilionera o ciora tamba ,numita cernev ,pe care a vazut o si vagaboanta de nicoleta ,de la  rtv , care mi a luat interviu despr  vag  de cernev in legayura cu acele angajari ffffff   frauduloase facute  de mafio del tuti capi numit ,nimeni altul ,numit cernev si ca sa stie tot oltchimul ,acesty vagabond  numit cernev ,prin vocea lui ghioca ,deja se credea  director  gen ,pus oare de cine   ,de bulangiul de vozga ,pe care eu fota  ,daca il prind la vilcea ai voi da in cap cu ouoa si cu rosiii   asa sa ma bata d  zeu  tambalagiilor fo  rever

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-04 18:35

2013-09-04 18:38

2013-09-04 18:42

2013-09-04 18:45

2013-09-04 19:02

Musafir

#5842 Re: Re: Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!!

2013-09-04 19:30

#5828: revolutia - Re: Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!!

hai sa incepem numaratoarea inversa bulangiule ;deci va mai dau eu fota  30 de zile pina la priv  oltchim tradat de carevoi sinteti ;pipera, vozga ,zaremba,care ne vr4ea raul si num,ai raul ,pt pvc , vag  de mar ,pe care inca  o data stiu sigur si sunteti filmati bulan ,ca va plimbati prin oltchim fara  aproduce ,sau a face ceva bun pt oltchim ,decit sa injositi oameni ,dar ma s ruga inca o data la d   zeu ,sa prind aceasta bagaboanta face to face si apropo masina tot o voi baga in garaj nesimtitilor cara sunteti ,in frunte cu bag   de mar ,inca o data mincaias ceva daca as prinde  pt 5828

Oarecine

2013-09-04 19:49

Referitor 5805: Cred ca ma confunzi, iar daca vrei sa cauti vinovati cu toate ca nu cred ca este de competenta ta si cred ca te si depaseste, ar trebuii sa te duci cumva prin alul 2004. Pe atunci exista intr-o anumita functie un personaj care nu numai ca a bagat Oltchimul in coma profunda , a participat efectiv la dezindustrializarea Romaniei

Musafir

2013-09-04 19:49

Zic si eu, facem un referendum ptr. Oltchim BA NU VEDETI CE CLASA POLITICA DE TAMPITI AVEM O SA FACEM REFERENDUMURI SI PENTRU TAIEREA PORCILOR DE IGNAT CU CRETINI ASTIA CARE NE GUVERNEAZA NU AU CURAJUL SA IA O DECIZIE POLITICA DE FRICA SA NU SCADA IN SONDAJE. SA VA IA...... CEI CE IA-TI VOTAT SI IA-TI PUS PE CAP

Musafir

#5845 Ministerul Justitiei a lansat in dezbatere publica proiectul noii legi a insolventei

2013-09-04 20:13

2013-09-04 20:25

Musafir

#5847 Ruşii de la Oil Gas Trade

2013-09-04 20:34

http://jurnalul.ro/stiri/observator/rusii-de-la-oil-gas-trade-vor-sa-cumpere-oltchim-si-arpechim-la-pachet-si-sa-investeasca-300-milioane-euro-650981.html Ruşii de la Oil Gas Trade vor să cumpere Oltchim şi Arpechim la pachet şi să investească 300 milioane euro

Musafir

#5848 Compania rusă Oil Gas Trade LLC

2013-09-04 20:35

http://www.cotidianul.ro/minister-o-companie-rusa-intentioneaza-sa-cumpere-oltchim-si-arpechim-la-pachet-221719/ Ministerul Economiei: O companie rusă intenţionează să cumpere Oltchim şi Arpechim la pachet

Musafir

#5849 Rușii de la Oil Gas Trade

2013-09-04 20:36

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/rusii-de-la-oil-gas-trade-interesati-de-reorganizare-judiciara-a-oltchim-cat-vor-sa-investeasc.html Rușii de la Oil Gas Trade, interesați de reorganizare judiciara a Oltchim. Cât vor să investească?

Musafir

#5850 Maine seara special Jocuri de Putere = OLTCHIM !!! RealitateaTV

2013-09-04 21:05