Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Oarecine

/ #5749

2013-09-03 17:58

Comentarii si doar atat. Vorbe in zadar. Puteti sa mai scrieti alte cateva sute de pagini si tot nu veti rezolva nimic. Nemernicii nu se sperie de vorbe ci de fapte, fapte care lipsesc din pacate. Cum credeti voi ca puteti sesibiliza(am gresit cu sensibilizatul pt. ca nimeni nu are mila de voi), cum credeti voi ca puteti atrage atentia opiniei publice si a instiyutiilor responsabile fara a face ceva care sa atraga atentia. Ma intreb ca un tampit cum oare sa te duci la servici fara sa fi remunerat, cum poti sa rabzi fara sa faci nimic sa-si bata toti nemernicii joc de tine, ma intreb cum poti sa stai ascuns prin instalatii si birouri de frica lui cernev, ghioca (cu intentie i-am scris fara majuscula) si al altor parveniti fara sa iesi zilnic sa-ti ceri drepturile. Mai devreme sau mai tarziu va vor blestema copii ca prin lasitatea vastra i-ati lasat fara nici-o alta alternativa in acest judet. Ati condamnat generatiile viitoare la slugarnicie pt. ca asta se va intampla. Miine , poimaine cei pe care i=am pomenit mai sus o sa va rada in fata pt. ca ei isi vor indeplinii misiunea (si sigur nu o fac degeaba) iar de voi va fi vai si amar. Halal neam de viteji romani daca ati ajuns sa fiti manipulati de astfel de personaje.