Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

#42976 fota si clantoi - retardatii petitiei

2015-08-08 15:08

Dobitocule CLĂNȚOI sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.

A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!

Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui. 

Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?

"pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura" 

Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou.  Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.

Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.

Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc

Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42977 JAF LA OLTCHIM: DATII AFARA DIN OLTCHIM - DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-08 15:08

Un călău neîndemânatic: Victor Ponta

" A început devreme, în septembrie 2012, cu Oltchimul. S-a hârjonit cu Dan Diaconescu într-o panaramă de privatizare ratată, după care a lăsat lucrurile să se rezolve de la sine. Nu s-au rezolvat nici până în ziua de azi. Combinatul încă se zvârcoleşte pe eşafod şi mii de oameni din industria orizontală umblă bezmetici cu căpăţânile atârnânde: nici să moară nu pot, nici să trăiască n-au cum.

Dar atâţia şi atâţia oameni cu ce i-or fi greşit lui Victor Ponta? "

Citeste mai mult: adev.ro/ngqr2l

Musafir

#42978 doi dobitoci: fota si clantoi

2015-08-08 15:10

Precizari de la nea clantoi Nevrozatul 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

"TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL.

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

ASADAR, BAI CLANTOI:

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42979 sa-i transmiti lu ala viu ca-i vine randul si tie la fel baaa CLANTOIULE CU_RCAN RATACIT

2015-08-08 15:10

#42976: - fota si clantoi - retardatii petitiei  <= CLANTOIULE PAPA TOT CA TE CRESTEM MARE CU_RCANULE SI DUPA TE HALIM:

UNU MORT DEFINITIV, ALTU INCA VIU SI NEANTREBAT DE SUMELE DE BANI DETURNATE DE LA OLTCHIM...

CJ Ion Câlea și  CET Mihai Bălan => HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

DETURNAREA  FONDURI SALARII DE BANI CATRE CAR OLTCHIM 2012!!!!!!!!!!

ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Musafir

#42980 HANDICAPATULE! SI BETIV SI PARANOIC

2015-08-08 15:12

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL.

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

ASADAR, BAI CLANTOI:

PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

ITI F*UT EU TIMPANUL ALA BLEGOVAN.

#42981 CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:12

#42978: - doi dobitoci: fota si clantoi  <= GRAUNTE TI LE INDESAM CU_RCANULE, PAPA TOT GANSACULE CLANTA CLANTANITA SUGACE SUGACTIVIZATA....

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

#29833 Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

DIGI 24 TV:

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

URMARITI LINK SI IN JOS ARATA DECLARATIA LUI:

http://www.digi24.ro/

POZA ARATA EXACT CAND SE JURA, REPETITIV.....(SE OBSERVA SATISFACTIA SI BUCU_RIA....!!!)

Pot sa-i postez si ce spunea Gerea (stia adevarul mai bine el decat Cernev), pentru ca era uluit un lider sindical sarea in aparea lui, in loc sa tina cu angajatii, conform CCM, atunci tot Diculoiu (SLO) a intervenit repede spunand realitatea pentru momentul respectiv insa a tacut cand a fost vorba de masa credala o ilegalitate pe lege..., probe sunt pe net si pe petitie suficente...

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53 Cernev si min. 7,53 Parvu

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI  SFARSITUL ANULUI 2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

Corneliu Cernev - liderul sindicatului VICTORIA - OLTCHIM - 19 martie 2013

A VORBIT IN NUMELE DISPONIBILIZATILOR ESTE O ILEGALITATE PE CCM, SUNTEM 929 DISPONIBILIZATI, TU NU NE-AI CERUT DREPT DE REPREZENTARE IN PRESA SI PESTE TOT, TU AI DECLARAT SI AI MINTIT ODIOS DESPRE NOI:

https://www.youtube.com/watch?v=QilFOhhqLfc , iar la intrebarea reporteritei a evitat raspunsul referidu-se la alte sume si FALS SI UZ DE FALS, LEGEA  85/2006 SPECIFICA ACHITA CREANTELE RESTANTE, NU PROFIT SI NICI CEEA CE MINTEA ACEST CERNEV IN  MEDIA.

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

#29835 JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!

Musafir

#42982 pana imi vine mie randul TU O SA MORI BA CLANTOI SARAC

2015-08-08 15:13

1. Precizari de la nea clantoi Nevrozatul 
  2.  
  3.  
  4.  
  5. EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA
  6.  
  7. Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu
  8.  
  9. "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.
  10.  
  11. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!
  12.  
  13. EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI
  14.  
  15. UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL.
  16.  
  17. DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:
  18.  
  19. "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".
  20.  
  21. Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.
  22.  
  23. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.
  24.  
  25. Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.
  26.  
  27. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.
  28.  
  29. Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.
  30.  
  31. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.
  32.  
  33. Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?
  34.  
  35.  
  36.  
  37. ASADAR, BAI CLANTOI:
  38.  
  39. Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.
  40.  
  41. PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 
  42.  
  43. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,
  44. TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

#42983 Re: HANDICAPATULE! SI BETIV SI PARANOIC PAPA TOT CLANTOI PAPA TOT:

2015-08-08 15:13

#42980: - HANDICAPATULE! SI BETIV SI PARANOIC BAI CLANTOI <=  TIGANE, TIGANE, TIGANE  NA SI PAPA TOT CLANTOI TIGANUL CASTRAT SI CHITAITOR PE PETITIE, PAPA TOT PIPIPICIOREALA CLANTA SUGACE SUGATIVIZATA....

Cazul Ponta – consecinţele pentru economie, administraţie şi politică ale începerii urmăririi penale împotriva şefului guvernului

Procedurile parlamentare de formulare a unui răspuns la cererea procu_rorilor de începere a urmăririi penale împotriva lui Victor Ponta încep astăzi la Camera Deputaţilor şi ar putea dura peste două săptămâni, caz în care întreaga atenţie publică va fi captiva acestui subiect.

Agenda guvernamentală - internă şi externă - va fi şi ea bulversată, atenţia de la economie va fi complet abătută, pentru că în discuţie nu este un membru oarecare al guvernului, ci însuşi primul-ministru. Iar demisia pri­mului-ministru sau demiterea sa (care nu poate fi decisă decât de Parlament prin moţiune de cenzură) conduce automat la căderea guvernului, cu deschiderea posi­bilităţii, cel puţin în teorie, de schimbare a majorităţii şi a intrării PSD în opoziţie.

De altfel, Ponta a susţinut ieri că acuzaţiile procu_rorilor împotriva sa au drept scop schimbarea guvernului. Însă schimbarea guvernului nu înseamnă şi schimbarea unei majorităţi în mod automat. Prin urmare, dacă Ponta nu va mai fi prim-ministru, larga coaliţie care îl sprijină îi poate impune preşedintelui Klaus Iohannis un premier din rândurile sale.

Începerea urmăririi penale versus blocarea procedurii: consecinţe

Votul din Cameră privind cererea procu_rorilor de începere a urmăririi penale împotriva premierului are o însemnătate deosebită. Pentru că, dacă deputaţii încuviinţează cererea de începere a urmăririi penale împotriva sa, atunci preşedintele îl poate suspenda din funcţie pe primul-ministru, pentru o perioadă de 45 de zile, perioadă în care va funcţiona un interimat deţinut de unul dintre membrii Cabinetului. Dacă în 45 de zile parchetul nu-l scoate de sub urmărire pe primul-ministru, el trebuie să plece vrând-nevrând. Aici intervine din nou preşedintele, pentru că el este cel care propune Parlamentului un nume pentru poziţia de prim-ministru, iar trecutul arată că, în astfel de situaţii, rolul şefului statului este crucial.

Prin urmare, pariul cel mai sigur pentru un parior ar fi acela că majoritatea parlamentară nu va încuviinţa urmărirea penală împotriva premierului. Neexistând o urmărire penală, nu poate exista o suspendare – pentru că premierul poate fi suspendat de preşedinte doar dacă împotriva sa a început urmărirea penală pentru fapte săvârşite în timpul mandatului. Iar pentru fapte săvârşite în timpul mandatului de către un membru al guvernului care este şi parlamentar (cazul Ponta), doar camera din care face parte cel acuzat poate decide să aprobe sau să respingă începerea urmăririi penale.

Un sfârşit care nu se sfârşeşte

Însă un astfel de scenariu nu înseamnă sfârşitul problemelor pentru premier. Deoarece acuzaţiile pentru care DNA cere Camerei încuviinţarea de începere a urmăririi penale (pentru „conflict de interese“) nu sunt singurele formulate, sunt doar cele „săvârşite în timpul mandatului“.

Există alte acuzaţii formulate de procu_rori la adresa lui pentru presupuse fapte „în afara mandatului“, iar pentru acestea DNA a început deja urmărirea penală, pentru că nu are nevoie de încuviinţarea Parlamentului. Prin urmare, procu_rorii îl pot cita pentru acestea pe premier ori de câte ori vor ei. Iar premierul este obligat să se prezinte. Orice apariţie a lui la DNA va capta însă întreaga atenţie, cu consecinţe importante pe planul imaginii premierului, a guvernului şi a coaliţiei care îl susţine. Prin urmare, şi în cazul în care deputaţii aprobă începerea urmăririi penale împotriva premierului, şi în cazul în care o resping, în următoarele săptămâni şi luni atenţia va fi confiscată de acest subiect în detrimentul altora, cum ar fi, de pildă, forma finală a Codului fiscal, aflat acum în dezbaterea Camerei Deputaţilor.

De ce nu demisionează premierul

21 decembrie 2012: Victor Ponta depune pentru a doua oară jurământul în calitate de premier în urma câştigării alegerilor de către USL

Aşadar, cu mai puţin de o lună înaintea vacanţei parlamentare, premierul – care a repetat ieri că nu demisionează cum i-a cerut preşedintele Klaus Iohannis - se află într-unul dintre cele mai dificile momente politice ale carierei sale, fiind obligat să se apere împotriva unor acuzaţii de infracţiuni asumilate corupţiei: fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, spălare de bani (fapte săvârşite în afara mandatului), dar şi „conflict de interese“ (fapte pentru care procu_rorii cer încuviinţarea începerii urmăririi penale, fiind săvârşite în timpul mandatului).

Concret, premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, com­plicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, în care este implicat Dan Şova. Potrivit procu_rorilor, societatea de avocaţi a acestuia din urmă ar fi încheiat în 2007 – 2008 mai multe contracte cu cele două societăţi de stat. Societatea de avocatură a lui Ponta ar fi emis mai multe facturi (17) pentru servicii pe care le-ar fi efectuat societăţii lui Şova, în cadrul contractelor încheiate de acesta din urmă cu Turceni şi Rovinari, servicii care, în realitate, nu ar fi fost niciodată prestate, dar pentru care actualul premier încasa bani lunar - total 181.000 de lei (40.000 de euro).

Un comunicat al DNA susţine: „Ponta Victor-Viorel a folosit o parte din sumele obţinute (…) pentru a cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidenţial situat în Bucu_reşti“.

Însă DNA nu citează niciun raport al vreunui expert şi nu anunţă că are dovezi notariale din care să rezulte că este vorba despre apartamente de lux cumpărate cu 40.000 de euro.

Procu_rorii mai susţin că firma lui Dan Şova i-ar fi cumpărat premierului un autoturism Mitsubishi Lancer Evo 10, "la solicitarea expresă" a acestuia.

În acelaşi caz Dan Şova a fost pus sub control judiciar (i se impută un prejudiciu de peste 3 mil. lei), senatorii respingând zilele trecute cererea procu_rorilor de arestare a sa.

În cea de-a doua parte a actului de acuzare, procu_rorii susţin că Ponta se face vinovat de conflict de interese, întrucât l-a adus pe Şova în guvern, deşi cei doi fuseră partener de afaceri.

Ieri premierul a anunţat, potrivit Mediafax, că nu demisionează şi că nu intenţionează să se lupte cu justiţia, dar că va contesta ordonanţa procu_rorului şi îşi va pleda nevinovăţia, apreciind şi că procu_rorii au reacţionat la evenimente politice.

Capetele de acuzare împotriva premierului

Fapte săvârşite „în afara mandatului” (pentru care a început urmărirea penală)

♦ fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni) 

♦ complicitate la evaziune fiscală în formă continuată 

♦ spălarea banilor

Fapte săvârşite în timpul mandatului (pentru care se cere încuviinţarea Camerei Deputaţilor de începere a urmăririi penale)

♦ conflict de interese

Prejudiciul ce I se impută premierului este de 181.000 de lei (40.000 de euro). DNA susţine: „Ponta Victor-Viorel a folosit o parte din sumele obţinute (…) pentru cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidenţial situat în Bucu_reşti”. Însă DNA nu citează niciun raport al vreunui expert şi nu anunţă că are dovezi notariale din care să rezulte că este vorba despre apartamente de lux cumpărate cu 40.000 de euro.

Musafir

#42984 Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:17

#42981: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT.... 

C*OI OFILIT, CLĂNȚOI ISTERIZAT, O SA MORI BA PU*LA BEATA SI BANII TOT NU O SA TI IEI!

PENTRU CA ESTI UN RATAT, UN AMARAT, UN CĂCAT CU OCHI, UN NESPALAT, UN HANDICAPAT!

O SA MORI RUPT IN CU*R POSTAND CĂCAȚI CA TINE.

IAR EU VIN SI MA C*CA SI MA PIȘ PE MORMANTUL TAU, CLĂȚOI SARAC.

Musafir

#42985 STAI IN GENUNCHI SI MAI FA-MI O FELAȚIE, CA BANII NU II IEI DEGEABA, SARACULE.

2015-08-08 15:18

ASADAR, BAI CLANTOI:

Musafir

#42986 ce vina a avut ma-ta ca a fatat pe c*ur un ratat ca clantoi salarial?

2015-08-08 15:22

ITI SPUN EU CE VINA A AVUT MA*TA:

A LUAT MU*IE REPETATA DE LA TOT PLUTONUL DE ALCOOLICI, APOI A LUAT O IN CU*R SI GURA DE LA TAC TU SI TE A AVORTAT PE TINE IN GHENA.

TE A LUAT UN AUROLAC, TI A DAT LA BUCI SI LA BOT PANA TE A UMPLUT DE CĂCAT SI APOI TE A LASAT LIBER IN LUME.

S UITE CE PROSTII FACI, CLANTOI SARAC SALARIAL!

#42987 Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:23

#42984: - Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....  <= ITI VOI INDESA FISE MONEZI PE GAT HAHHAHAHAHAAHAAAAAA CU_RCANULE CLANTOI OBOSIT SUGACIUL SI SUGATIVA DE SERVICI, MORI PE LIMBUTA TA CLANTOIULE HAHAHHAHA, PAPA DE AICI, MAI PAPA SI MUSCA FRAIERE, PAPA TOT....

ITI PAPI RAHATUL DOBITOCULE, MANANCI RAHAT SI PORCAIESTI, IMPUTI, OTRAVESTI SI OASELE SUNT BOMBE LA TINE, PE TINE TE INCINERAM CA ESTI CONTAMINAT SI  DAM CU VAR SA NU IMPRASTII MOLIMA. HAHAHAHAHAA DOBITOCULE, NU MA CUNOSTI DAR VORBESTI DE AVEREA MEA HAHAHAHHAHAHA, HAHAHHAHAHA, MAAAAA SA-TI STEA IN GAT SUFOCATULE CA VEI SALIVA SI BORAT CUM ESTI MORI INTOXICAT OTRAVIT DE INVIDIE CE BANI AM SI AVEM NOI HAHHAHAHAHHAHAHA PRAPADITULE, ITI IES BOLBOROSELILE PE LIMBA SALIVEZI SI ITI CU_RG BALELE...........

" Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

Un calau neindemanatic GHEORGHE PIPEREA  IMPREUNA CU CALAII ,ASOCIATII & CO. SI BDO CU STATUL ROMAN SI SINDICATELE IN CULPA:

Piperea  cu asociatii & co. :<= <= <= NINO-NINO-NINO, BAAA ASTA CARE AUZI VOCI SCRISE SI SIRENELE TE SPERIE...

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati ,  veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.

BUFNITELE ITI CANTA-N CREIER (SCUZE TU NU AI CREIER..., SCUZEEE...), AI LIPSA CREIER....., BUHU -HUUU-BU-HUUU-BUHUUU!!! STI CE INSEAMNA ASTA, CAND ITI CANTA CIOARA SI BUFNITAAAA....???? CRA-CRA-CRA.... SI BUHU -HUUUU-BUHUHUUU-BUHUUUU....

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE

AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM:

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

Musafir

#42988 ce vina a avut ma-ta ca a fatat pe c*ur un ratat ca clantoi salarial?

2015-08-08 15:23

• Precizari de la nea clantoi Nevrozatul 

ASADAR, BAI CLANTOI:

Musafir

#42989 Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:26

#42987: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT.... 

MORI CO*I VESTEJIT  DE CIUDA CA AI PENSIE DE CĂCAT SI TE MILOGESTI LA BANI NEMUNCITI.

TE AU DAT AIA AFARA CA PE UN CĂCAT PE C*UR SI ACUM BEHAI DUPA BANI.

MA PIȘ CU TALENT SI BOLTA PE CHELIA TA SI TU IMI DAI PALME CU LIMBUȚA TA FINA PE COA*IELE MELE.

#42990 CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:26

#42988: - ce vina a avut ma-ta ca a fatat pe c*ur un ratat ca clantoi salarial? <=  TIGANE, TIGANE, TIGANE  NA SI PAPA TOT CLANTOI TIGANUL CASTRAT SI CHITAITOR PE PETITIE, PAPA TOT PIPIPICIOREALA CLANTA SUGACE SUGATIVIZATA....

ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

#30226 Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim (LISTA COMPLETA SI IN CU_RS DE COMPLETARE CU TOTI VINOVATII ) 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

CE VREMURI...., CE TIMPURI!!!! SA MANANCI BANII ALTORA SI SA NU FACI NIMIC, PAGUBA LA MAXIM, CE BETIA TA... SPECIALISTULE...!!!! HAI CA SUS PE MUNTE E BUN VINUL SI TE-AM VAZUT SI NOI CA ESTI ACOLO. MAGIC TIC TAC.... ACUM VINE IARNA (OARE A  CATA IARNA PE BANII ALTORA FURATI) SI PARTIEEEEEEEE......HOTILOR!!!!!!!!!!

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII SI TOATE DREPTURILE SALARIALE 2013, ATI FURAT!!!!! VOI ERATI SUS PE MUNTE CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRIIIIIII??????

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

2013-12-05 14:35

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand - Director General Adjunct Operatiuni

SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :

Spiru Ciobescu Elena Felicia - Sef Divizia Financiara

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

Prefectura si Primaria din Ramnicu Valcea asediate de protestatarii de la OLTCHIM

https://www.youtube.com/watch?v=cxUb75l1Btw =>este si Nadolu si Francu si altii...se stiu ei. (se confirma si video-audio ca familia SPIRU A FUGIT CU AUTOTURISMELE OLTCHIM LA MUNTE )

Vineri, 29 martie 2013, angajaţii de pe platforma chimică vâlceană au protestat pentru a patra oară consecutiv la Oltchim şi în faţa instituţiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea.

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :) http://stirileprotv.ro/

========================================

si continuare....

Oltchim se extinde în cultivarea de plante

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.

Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.

Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor - Bursei de Valori.

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www. oltchim.ro

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Mariana Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizații de la Oltchim și Poșta Română

miercu_ri, 31 Iul 2013

http://www.agerpres.ro/economie/mariana-campeanu

Ministerul Muncii dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante și a salariilor compensatorii pentru persoanele care vor fi disponibilizate de la Combinatul Oltchim și de la Compania Națională Poșta Română, a declarat miercu_ri, la RTV, ministrul de resort, Mariana Câmpeanu.

#42991 Re: Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:29

#42989: - Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....  <==CRIZATULE LA CUM FACI PE PETITIE AI TERMEN LIMITA SA ITI ARUNCAM CU TOT CE AVEM IN OCHI SI PA, ASA CUM NE CERI NOUA BLESTEMATULE, PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI  PE JOS CA-TI INTRA CU DE-A SILA SUFOCATULE:

PAPAGALULE,  TU ESTI COPT INTOXICAT SI LIBI CONTRA CO_IOTULE SUGACE SI SUGATIVA CLANTA RATACITA CU_RCAN PLIN DE GRAUNTE OTRAVITE BOMBE BOMBE BUM BUM BUM  HAHAHAHAHAHA PRAFUL DE VAR  INGURGITATIL PENTRU CAT DE OTRAVITI SUNTETI SE VA ASTERNE PE OCHII TAI BLESTEMATULE, NEAM DE NEAMUL TAU VA AVEA DE SUFERIT PENTRU CEEA CE FACETI MISEILOR, HOTILOR, BLESTEMATILOR, PAPA AICI SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS...

#10550: Remember - Sa ne amintim !!!  

SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!

CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREANTELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

Musafir

#42992 Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:29

#42987: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT.... 

TE ROOOG, NU MAI RADW CAND SU*GI PU*LA!

FA TREABA CA LUMEA!

DACA TOT ITI DAU UN LEU, FII PROFESIONIST, CE DRACU!

ITI FAC O PROPUNERE, DACA MI O SU GI DE 50000 DE ORI, ITI RECUPEREZI BANUTII.

TE LAS NON STOP SA LUCREZI LA APARAT.

ITI DAU SI SPOR DE NOAPTE.

Musafir

#42993 mori inecat cu zeama de pu*la

2015-08-08 15:32

BA O SA MORI BAAA! 

CA AM PU*LA MARE SI LUNGA SI TE INECI CU EA!

CAND IMI DAU DRUMUL, MORI PLIN DE BUCU RII, N AI MAI SUPT TU ASA CEVA, NEAM DE NEAMUL TAU.

#42994 Re: Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:32

#42992: - Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT.... 

PIPIPPIROCEALA CLANTA CLANTANITA SUGACE SI SUGATIVA, AI SUGATIVIZATA CAT O LINGI O SUGATIVIZEZI PESTE TOT, N-AI PIC DE DEMNITATE, MAI STAI O TURA SI PAPA TOT, MAI RUMEGA SI INGURGITEAZA CA TI SE ADRESEAZA CU DIRECT IN BOTICUL TAU OTRAVIT ITI INTRA INDESATE

Management:

Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Va mai amintiti? Noi nu uitam....

Musafir

#42995 Re: Re: Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:34

#42991: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT.... 

BAAAA NU INTELEGI SA NU MAI RAZI?? :)))

TU RAZI CU PU*LA MEA IN GURA??

CE DRACU, FII PROFESIONIST! TACI SI SU*GE, RAZI DUP-AIA!

Musafir

#42996 Re: Re: Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:35

#42997 TIGANII CIOROCI CLANTE CLANTANITE CLANTANITOARE...PAPA TOT

2015-08-08 15:36

#42993: - mori inecat cu zeama de pu*la <=  TIGANE, TIGANE, TIGANE  NA SI PAPA TOT CLANTOI TIGANUL CASTRAT SI CHITAITOR PE PETITIE, PAPA TOT PIPIPICIOREALA CLANTA SUGACE SUGATIVIZATA....

TIGANEEEEEEEEEEEEEEEEE, NEAMUL TAU DE LA AUSCHWITZ AU CAM SUGATIVIZAT MULT, ACUM STIU CA ESTI LA COADA SI AI FLEXUL SA TAI COMBINATE, DA MAI DU-TE-N PI-ZDA MA-TII AIA CU FUSTE SI CONVERTESTE-TE RAPID CA MENTORII TAI , DE NUU P FACI, PIERI CA SCONCS-UL LA CAT DE IMPUTIT ESTI SI AI ACADELELE SI TARUSII INFIPTI PESTE TOT

" Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

Un calau neindemanatic GHEORGHE PIPEREA  IMPREUNA CU CALAII ,ASOCIATII & CO. SI BDO CU STATUL ROMAN SI SINDICATELE IN CULPA:

Piperea  cu asociatii & co. :<= <= <= NINO-NINO-NINO, BAAA ASTA CARE AUZI VOCI SCRISE SI SIRENELE TE SPERIE...

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati ,  veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.

BUFNITELE ITI CANTA-N CREIER (SCUZE TU NU AI CREIER..., SCUZEEE...), AI LIPSA CREIER....., BUHU -HUUU-BU-HUUU-BUHUUU!!! STI CE INSEAMNA ASTA, CAND ITI CANTA CIOARA SI BUFNITAAAA....???? CRA-CRA-CRA.... SI BUHU -HUUUU-BUHUHUUU-BUHUUUU....

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE

AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM:

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

Musafir

#42998 HOITUL DE FOTA UNDE E? MAI ARE DE SUPT SI A FUGIT

2015-08-08 15:37

ASADAR, BAI CLANTOI:

#42999 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-08 15:38

#42996: - Re: Re: Re: Re: Re: CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT.... <=  TIGANE, TIGANE, TIGANE  NA SI PAPA TOT CLANTOI TIGANUL CASTRAT SI CHITAITOR PE PETITIE, PAPA TOT PIPIPICIOREALA CLANTA SUGACE SUGATIVIZATA....

TIGANE AI GRIJE CA VEI FII TU TAIAT CU TOATE LISTELE SI INGURGITARILE PE CARE LE  RONTAI SI NU TAI COMBINATE...., GATA TI S-A TAIAT LIMBUTA SI CLANTA!!!!!!!!!!!!! STAI TU DE SASE SI SA PREGATESTI SATRA SA MEARGA CU DUBELE LA INTERVIURI, SA NE SPUNETI PLANUL SI CUM SUGATIVIZATI SI CE SUGATIVIZATI VOI CLANTOII DE SERVICI HAHAHAHAHA, ACUM E ANAF PE BOTICUL TAU, CADE SI DNA SI MAI VINE SI DIICOT, DIE, SIE, SRI ESTE.. etc..HAI CA VIN STRAZILE - BUG MAFIA HAHAHAHAHAHHA " e toata lumea " " sa moara familia ta " hahahahahaha

B.U.G. Mafia - Strazile (feat. Mario) (Videoclip)

https://www.youtube.com/watch?v=AG56t8t9iW8

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

#43000 JAF LA OLTCHIM: DATII AFARA DIN OLTCHIM - DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM

2015-08-08 15:44

REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA