Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

#42951 Esti idiot amice!

2015-08-08 11:19

Dobitocule CLĂNȚOI sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.

A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!

Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui. 

Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?

"pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura" 

Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou.  Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.

Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.

Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc

Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.

Musafir

#42952 prostanul petitiei

2015-08-08 11:20

Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui. 

Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?

Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou.  Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.

Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.

Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc

Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.

Musafir

2015-08-08 11:22

Musafir

#42954 da ti foc nebunule!

2015-08-08 11:23

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42955 Dobitocule TE-AI TREZIT???? CU_RCANE AI CAM LIPSIT, TI-AI PIERDUT TEMPOUL, TOCA-TOCA CLANTA STRICATA

2015-08-08 11:25

#42950: - dobitocule <= TE-AI INECAT CLANTOIULE???? OBOSITULE, PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI, INGURGITEAZA BAI LIPSA CREIER LIBI CONTRA CLANTOI CU_RCAN:

BABUINULE SUFOCAT SI DISPERAT CU_RCAN CLANTAU CLANTANITOR PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI, CLANTANITULE PIPIRIEALA RECLAMANGIU DISPERAT....

" Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

Musafir

#42956 clantoi salarial idiot

2015-08-08 11:25

Musafir

#42957 boule!

2015-08-08 11:27

Musafir

#42958 am si alte treburi, dar intru sa iti F UT creierul obosit

2015-08-08 11:29

Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.42955: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHI

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!
Musafir

#42959 Dobitocule TE-AI TREZIT???? CU_RCANE AI CAM LIPSIT, TI-AI PIERDUT TEMPOUL, TOCA-TOCA CLANTA STRICATA

2015-08-08 11:30

#42958: - am si alte treburi, dar intru sa iti F UT creierul obosit <= UNU TU NU ESTI TOTI, NU PUBLICI SAU POSTEZI NIMIC, DAI CIRIPITOLELI GROHAITE PORCAITE, MAIMUTARITE SCOS DIN CONTEXT SI PIPIPIRISONATE LIBI CONTRE CU_RCAN CLANTAU CLANTA CLANTANITOARE SUGACE SI SIGATIVIZATA.....PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS:

BABUINULE SUFOCAT SI DISPERAT CU_RCAN CLANTAU CLANTANITOR PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI, CLANTANITULE PIPIRIEALA RECLAMANGIU DISPERAT....

" Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

BREAKING NEWS ALER

#42960 ANAF începe verificarea MARILOR AVERI. Diaconu: Trebuie să apăsăm pedala luptei împotriva evaziunii.

2015-08-08 13:48

ANAF începe verificarea MARILOR AVERI. Diaconu: Trebuie să apăsăm pedala luptei împotriva evaziunii. Vor fi verificate personalităţi ale vieţii publice, manelişti, cămătari - INFOGRAFIC

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început verificarea persoanelor cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat, cum ar fi asociaţi sau acţionari care au împrumutat firma cu peste 200.000 de lei, persoane care au cumpărat bunuri sau case de peste 70.000 de euro sau au achiziţionat maşini mai scumpe de 25.000 de euro, metodologia presupunând mai multe etape, care vor dura cel mult şase luni sau, dacă sunt necesare informaţii din străinătate, 12 luni.

"De la preluarea mandatului (aprilie 2013), am restructurat mecanismele de combatere a evaziunii fiscale, iar astăzi, Antifrauda şi Inspecţia Fiscală scot din piaţă firmele fantomă şi destructurează lanţuri de firme evazioniste zi de zi. Mentalitatea privind obligativitatea emiterii bonului fiscal s-a schimbat radical. Acum a venit momentul, după doi ani de pregătiri laborioase, să apăsăm şi mai tare pedala luptei împotriva evaziunii, inclusiv pe segmentul persoanelor fizice. Fie ele personalităţi ale vieţii publice, manelişti, cămătari etc, cu toţii fiind pentru noi doar contribuabili cu obligaţii declarative. Cu toţii vor trebui, mai devreme sau mai târziu, să facă dovada fiscalizării veniturilor cu care şi-au construit averile", a declarat într-un comunicat preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu.

ANAF a lansat "Programul de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal" ca urmare a analizelor de risc fiscal efectuate de Direcţia Verificări Fiscale asupra persoanelor fizice, în cadrul programului de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu averi mari, pe baza datelor disponibile privind veniturile declarate şi alocările de fonduri (creşteri patrimoniale, achiziţii, creanţe, cheltuieli etc.), în urma cărora au fost identificate şi alte persoane fizice decât cele din acest grup care prezintă risc fiscal ridicat - risc de nedeclarare a unor venituri semnificative şi sustragere de la plata impozitelor aferente.

CUM AU FOST SELECTAŢI CEI CARE SUNT VIZAŢI DE PROGRAMUL ANAF

ANAF informează că a început deja programul de verificare a persoanelor cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat cu 313 dosare, de care se ocupă 60 de inspectori.

Din totalul de 14,3 milioane de persoane care obţin venituri impozabile, ANAF a selectat aproape 300.000 pentru eşantionul semnificativ supus analizei de risc. Printre aceştia se numără asociaţi sau acţionari care au împrumutat firma cu peste 200.000 de lei, persoane care au cumpărat bunuri sau case de peste 70.000 de euro, au depozite anuale de peste 150.000 de lei sau au achiziţionat maşini mai scumpe de 25.000 de euro.

ANAF a identificat peste 130.000 de cazuri în care diferenţa între veniturile estimate şi cele declarate este mai mare de 10%, dar nu mai puţin de 50.000 de lei.

Mai departe, agenţia a stabilit că aproape 5.900 de persoane prezintă un grad ridicat de risc fiscal, respectiv au un risc anual de nedeclarare mai mare de un milion de lei anual, au făcut achiziţii de proprietăţi imobiliare în intervalul 2011 - 2013 mai mare de 150.000 de euro sau au cumpărat în acelaşi interval maşini de peste 75.000 de euro.

Dintre cei 5.900 de contribuabili, 1.160 au fost eliminaţi întrucât riscul de nedeclarare de peste un milion de lei este acoperit de veniturile soţilor, dar s-au adăugat 3.150 de cetăţeni, rude sau afini până la gradul II, identificaţi cu risc fiscal în eşantionul de 132.000 de persoane.

Au rezultat astfel 7.880 de cazuri propuse pentru verificarea amănunţită, în patru grupe de risc - patron bogat de firmă săracă, persoane cu patromoniu semnificativ, dar fără activităţi economice cunoscute, persoane cu venituri volatile, respectiv alte persoane, care nu intră în primele trei categorii dar prezintă risc semnificativ, arată ANAF.

În total sunt 5.400 de persoane vizate pentru prima serie de verificări.

ANAF a înfiinţat opt servicii distincte de verificări fiscale dedicate programului, în structura direcţiei de verificări fiscale de la nivel central - Bucu_reşti, Ploieşti, Craiova, Galaţi, Braşov, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, cărora le-a alocat 100 de posturi, şi a selectat primii 60 de inspectori care se ocupă exclusiv de acest program.

Acestora le-au fost alocate 313 cazuri pentru prima etapă - verificarea fiscală prealabilă documentară.

ANAF urmăreşte o medie de cinci cazuri / inspector, pentru operativitate şi eficienţă.

În eşantionul de risc al persoanelor fizice cu risc fiscal intră proprietarii unor averi afişate semnificative (imobile, autoturisme de lux, alte bunuri de mare valoare, creanţe din creditări acordate companiilor şi/sau persoanelor fizice, depuneri semnificative în conturi bancare din România sau din străinătate, cheltuieli personale ridicate), nejustificate de veniturile declarate.

"Programul PFRF (privind persoanele fizice cu risc fiscal, n.r.) vizează verificarea veniturilor şi a declarării acestora începând cu anul 2011, întrucât doar pentru acestea se poate aplica atât regula de impozitare a veniturilor a căror sursă nu a fost identificată, cât şi procedura de verificare, conform normelor stabilite de legiuitor. ANAF este o agenţie de aplicare a legii, fără atribuţii în iniţierea şi aprobarea actelor legislative", arată ANAF.

Metodologia de verificare a situaţiei fiscale personale include mai multe etape - analiza de risc fiscal, selectarea persoanelor care vor fi supuse verificărilor fiscale prealabile documentare, verificarea prealabilă documentară efectuată asupra persoanelor selectate (se desfăşoară la sediul organului fiscal, fără notificarea contribuabilului, pe baza informaţiilor şi documentelor deţinute sau obţinute de administraţia fiscală), respectiv verificarea fiscală a persoanelor pentru care verificarea fiscală prealabilă documentară a constatat existenţa diferenţei semnificative, în sensul legii, între veniturile estimate pe baza situaţiei fiscale personale şi veniturile declarate administraţiei fiscale (se desfăşoară împreună cu contribuabilului şi cu colaborarea acestuia).

http://www.mediafax.ro/economic/anaf

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#42961 Re: Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF

2015-08-08 13:58

#42752: BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM - Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF  

Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF

Recent, conducerea societăţii Oltchim SA Râmnicu Vâlcea a informat acţionarii şi opinia publică în legătură cu faptul că Electrica Furnizare SA şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au declarat recu_rs împotriva Sentinţei nr. 892/22 aprilie 2015, pronunţată în dosarul de insolvenţă nr. 887/90/2013, aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea, prin care a fost confirmat planul de reorganizare a debitoarei SC Oltchim SA. Societatea nu a primit din partea instanţei de judecată o comunicare în acest sens şi, ca urmare, nu poate informa, prin raportul cu_rent, asupra termenelor de judecată a celor două recu_rsuri declarate. Potrivit certificatului de grefă eliberat de Tribunalul Vâlcea, „se certifică prin prezentul că, împotriva Sentinţei nr. 892/22 aprilie 2015, pronunţată în dosarul nr. 887/90/2013, privind pe debitoarea SC Oltchim SA, reprezentată prin consorţiul de administratori judiciari Rominsolv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL, a fost declarat recu_rs de către Electrica Furnizare SA, înregistrat la data de 8 iunie 2015 şi de către ANAF, înregistrat la data de 4 iunie 2015. Prezentul certificat se eliberează la cererea debitoarei SC Oltchim SA, societate în insolvenţă, reprezentată prin consorţiul de administratori judiciari”. Planul de reorganizare va fi considerat ca fiind finalizat cu succes, înainte sau la expirarea perioadei de 36 de luni, în cazul în care următorul obiectiv a fost îndeplinit: creditorii SC Oltchim SA au fost plătiţi cu sumele prevăzute în programul de plată al creanţelor. Pe durata implementării planului de reorganizare, conducerea activităţii cu_rente va fi păstrată de către debitor, consorţiul de administratori judiciari având atribuţii de raportare lunară către creditori a gradului de îndeplinire a planului de reorganizare şi, respectiv, de avizare a plăţilor, în aceleaşi condiţii  ca şi în perioada de observaţie. Atribuţiile stabilite în mod expres prin plan, în sarcina administratorului special al SC Oltchim SA, sunt următoarele: va asigura conducerea executivă a societăţii debitoare; va reprezenta societatea în faţa instanţelor de judecată şi în relaţia cu terţii; va efectua acte de administrare şi de dispoziţie, inclusiv cu privire la orice activ sau părţi sociale deţinute de societatea debitoare, în condiţiile şi limitele prevăzute prin plan; va efectua sau aproba toate plăţile societăţii şi va monitoriza implementarea planului de reorganizare; va putea efectua orice alte operaţiuni sau acte necesare punerii în aplicare a prevederilor planului. Măsurile propuse prin planul de reorganizare sunt în acord cu prevederile legale în materie, dar şi cu interesele prioritare ale creditorilor. Planul de reorganizare are în vedere, în principal, identificarea unui investitor care să preia (total  sau parţial) patrimoniul sau afacerea SC Oltchim SA, precum şi conversia parţială a datoriilor societăţii în acţiuni ale acesteia.

http://www.impactreal.ro/

Musafir

#42962 Re: am si alte treburi, dar intru sa iti F UT creierul obosit,obositul de gaoaza retardata

2015-08-08 13:59

#42958: - am si alte treburi, dar intru sa iti F UT creierul obosit 

CE ZICI MA GAOAZA,MI O MAI LINGI CU LARGA O DATA?...............PUNE TU DATA,HAI CSA TE ASTEPT DIN SEPTEMBRIE,AI CADE LARGUTEI FRUNZA SI VINE PICASSO OINTRE INGHINALI EI.........PAA, PAPAGALULE DE OLTCHIM NUMIT GHIOCA SAU MOFLEA.?

#42963 ANAF LA CONTROL SI TOATE CLANTELE PARTIDULETELOR POLITRUCE IMPREUNA CU ASTIA LA CONTROL:

2015-08-08 14:02

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SA_LARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Stanescu Nicolae Bogdan Codrut
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Munteanu Dana Maria
Director Directia Resurse Umane
Pirvu Marius
Director Directia Petrochimica Bradu

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

Musafir

#42964 Re: am si alte treburi, dar intru sa iti F UT creierul obosit MAI GAOAZA RETARDATA

2015-08-08 14:02

#42958: - am si alte treburi, dar intru sa iti F UT creierul obosit 

TI SE PARE NORMAL SA SU...GI PU..LILE LUI TALPASANU,PIPEREA SAU AVRAM PT. CA TE LASA CU 24CCH ACASA?

Musafir

#42965 Re: Dobitocule TE-AI TREZIT???? CU_RCANE AI CAM LIPSIT, TI-AI PIERDUT TEMPOUL, TOCA-TOCA CLANTA STRI

2015-08-08 14:05

#42966 Re: Re: Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF

2015-08-08 14:10

#42961: BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM - Re: Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF  

STITI CE PATESC CU_RCANII...., NE SPUNE PIPEREA HAHAHAAHAAAA......!!!!!!!!

--- cititi in link tot in continuare: http://www.avocatura.com/

Povestea cu_rcanului fericit

"Știți povestea cu_rcanului fericit? Nu?

Cu_rcanul primește în fiecare zi grăunțe de la proprietar. Și se întâmplă asta zi de zi, lună de lună, an de an. După ce primește aceste grăunțe, e o adevărată încântare să se plimbe prin ogradă. Își arată mușchii cu_rcanilor... de sex feminin. Și nu are decât o grijă, să se facă soare a doua zi, pentru că grăunțele vor veni.", își începe Profu’ parabola.

"Numai că proprietara ogrăzii este o femeie americană. Iar americanii au o sărbătoare numită Thanksgiving, Ziua Recunoștinței. Și ghici ce consumă americanii de Thanksgiving!

Bietul cu_rcan, care nu își imaginează nimic, e fericit. E fericit pentru că are o anumită libertate. Ograda e OK, poate e bio, poate grăunțele sunt umflate cu tot felul de E-uri, nici nu contează. Interesul e să mănânci, să arăți bine, să îți arăți mușchii aceia prin ogradă. Nu știe nimic, nu-și imaginează sub nici o formă că există și altceva dincolo de granițele ogrăzii. Nu știe cine e proprietarul, pentru că îi vin grăunțele, și nici nu știe ce i se pregătește.

Puneți-vă voi în postura de cu_rcan-consumator fericit. Care, când nu mai are bani, se împrumută la bancă cu buletinul, face o descoperire de cont, își face un card de credit, trage niște sume. În momentele în care face aceste gesturi, el este fericit. Pentru că își cumpără Lenovo, MacBook Air, își cumpără o mașină, își poate plăti facturile de utilități. Mai mult decât atât, toți din sistem sunt fericiți, pentru că atunci când consumi produci TVA, care merge la buget. Și din ei mai faci un pod în «U», ca cel de lângă mine, de lângă biroul de avocatură, la Mihai Bravu. Acolo poți să sari de pe pod dacă nu ești atent.

====

Piperea despre insolventa Oltchim: este un caz de care voi putea vorbi studentilor 20 de ani de acum incolo

http://www.wall-street.ro/

Insolventa Oltchim este un caz de care va putea vorbi studentilor 20 de ani de acum incolo, spune avocatul Gheorghe Piperea, a carui societate Rominsol a fost nominalizata ca administrator judiciar al combinatului. Avocatul a povestit pentru wall-street.ro care vor fi primii pasi in aceasta insolventa, ce datorii ar putea fi sterse si care sunt beneficiile acestei variante de restructurare a companiei.

===

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!:

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:  DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

Ultima actualizare 04 martie 2015

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CAUTA UN BABUIN CERNEVIST,SUNT CU UN PRETENASI DE LA SIE,INTELEGI?

#42967 Re: Re: Re: Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF

2015-08-08 14:24

#42968 Re: Re: Re: Re: Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF

2015-08-08 14:30

#42967: CAUTA UN BABUIN CERNEVIST,SUNT CU UN PRETENASI DE LA SIE,INTELEGI? - Re: Re: Re: Planul de reorganizare a SC Oltchim SA, contestat de Electrica Furnizare si ANAF  

Zi-mi pe care si ti-l public, cernevistul imbracat la stoc si omul simplu cu pufoaica, grevistul batjocorit de cra cra  cra sau ghiocel hahahhaha.

http://stiri.tvr.ro/

05 Decembrie 2013, 14:38

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

OMUL SIMPLU LA PUFOAICA SI GREVA FOAMEI , CA ASA E REGULAMENTAR LA GUVERN..., SI PUNGASUL LA TOL FESTIV.

#42969 Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.

2015-08-08 14:40

#39579: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

#39577 Bai proasta p.u.l.i mele , eu sunt EMIL GHIOCA si ma stie tot OLTCHIM-ul , tu cine p.u.l.a mea esti sa iti raspund tie?

#39577: - Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

EMIL GHIOCA si ma stie tot OLTCHIM-ul

PARNAIASUL  DE SERVICIU, PUSCARIASUL, POFTA BUNA SI CERINTA ITI ESTE INDEPLINITA!!!!!

HALIT.

#42970 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-08 14:43

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT OLTCHIM!

UNDE SUNT BANII????

UNDE SUNT BANII???? JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment. UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!
VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta   

#42971 JAF LA OLTCHIM: DATII AFARA DIN OLTCHIM - DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI O

2015-08-08 14:44

http://stiri.tvr.ro/oltchim-ramnicu-valcea

in vizita la o cafea Palatul Victoria:

Musafir

#42972 Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.

2015-08-08 14:48

#42969: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

BRAVO TATA,ATI MULTIUMESC MULT,LA ASTIA 2 LE AM DAT MULTA MU...IEEEE SI LE MAI DAU ,PT. CA I AU SUPT O LU TALPASANU,TALPASANU CU PIPEREA LA FOTA SI UITE ASA NE SIMTEM BINEEEEE,E DE LA MAGURA TARANU DE GANTOI.

#42973 Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.

2015-08-08 14:55

#42972: - Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

ASTIA DOI SI ALTI CA EI SUNT OPERA LUI VICTOR VIOREL PONTA, CHITOIU, VOSGANIAN, GEREA, NITA,.....etc. SI  CARE A ASMUTIT SVO LA DESTABILIZARE SI IRITAREA MAI PROFUNDA A SLO SI CARE AVEA DEJA MULTE GREUTATI IN DESFASURAREA ACTIVITATII SOCIETATII  OLTCHIM SI ACHITARII SALARIILOR RESTANTE LA CARE A CONTRIBUIT DIN PLIN PRIN NEACHITARE SI PRADUIALA COMISA DE CATRE MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA CU MANA SINDICALA SVO MANJITI DE CATRE PCC SI DE ALTII DIN STATUL ROMAN CARE  PANA-N ZILE ASTEA  AU OTRAVIT SLO SI ALTE SINDICATE PRECUM SUO SA DEMOLEZE OLTCHIM SI SA INCHIDA COMBINATUL CHIMIC OLTCHIM REDUCANDU-L SI DECIMAND CONTINUU CU CLANTA LOR RATACITA SI SUGACE SUGATIVIZATA CLANTOII DE SERVICI.

SIC SIC GAOAZA RETARDATA,IAR AM TRAS DE LARGA O DATA

#42974 Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.

2015-08-08 14:57

#42972: - Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

GAOAZAAAAA,M AM INTILNIT CU LARGA,A ZIS CA VREA 2 JEMENE,UNA SA SUFERE CU SPATELE ,ALTA CU CU...RUL FATA DE TATICUTUL VITREG NUMIT MOFLEA.

TAMBALAGIULEEEE,MAI CRONCANESTI SI TU CEVA?

#42975 ...TI AI DRACULUI DE DUSMANI CA NU DAU PE VOI 2 BANI....MAI BINE SCRIAM ZLOTII

2015-08-08 15:02

#42973: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

LASA L PE CHITOIU CA I DA FOTA NUMAI UEEEEE,DOAR E VARUL DIN PAUSESTI,SA TRAIESTI CRA CRA,CU GURA IN PU...LA MEA.