Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir |
#42826 pizdel clantoi2015-08-06 21:01Stimate Nea Clanta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!
Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui.
Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?
"pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura"
Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou. Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.
Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.
Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel. |
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! |
#42827 Re: Prostovane, toti te stiu de CLANTOI RETARDUL PRABUSITULE, NEBUN DE SERVICI.2015-08-06 21:06#42824: #42825 ;#42826 <= ESTI CLANTOI USER CRETINOIDULE. LA CARE TOTI INVOCI NALUCILE CLANTOI LIBI CONTRA BABUINULE SUFOCAT LIPSA CREIER????? CLANTOI, PAPA DE AICI SI VEZI UNDE TE INCADREZI USER CLANTOI, SI PAPA TOT: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIMDatorita mesajelor repetative postate de userul CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM si de userul CLANTOI, forumul petitiei SALVATI OLTCHIM a fost blocat timp de doua zile.
NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
|
Musafir |
#42828 Prostovane, toti te stiu de CLANTOI RETARDUL PRABUSITULE, NEBUN DE SERVICI.2015-08-06 21:22Stimate Nea Clanta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui.
Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?
Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou. Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.
Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.
Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel. TOATA ZIUA SI NOAPTEA FRECI MENTA , AL DRACULUI DE BETIV PUTUROS! AI FOST O JIGODIE LA OLTCHIM, UN TUTNATOR ORDINAR, ASA ESTI SI ACUM: UN JEG CU INGADUINTA NUMIT ANIMAL VORBITOR. BAAAA, CLĂNȚOI PARANOIC, IAR AI BELIT O ORIGINAL! |
Musafir |
#42829 CLANTOI - UN JEG BETIV, PUTUROS, TURNATOR LA OLTCHIM2015-08-06 21:24Stimate Nea Clanta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel! |
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! |
#42830 Re: Prostovane, toti te stiu de CLANTOI RETARDUL PRABUSITULE, NEBUN DE SERVICI CLANTOIULE2015-08-06 21:26#42828: - Prostovane, toti te stiu de CLANTOI RETARDUL PRABUSITULE, NEBUN DE SERVICI. <= CLANTOI NU ESTI TOTI SI NICI NU AI IDEE CE FACI PENTRU CA ESTI LIBI CONTRA CLANTA CLANTANITA CLANTANITOARE SUGACE SI SUGATIVIZATA ....!!!!!!!!! #42828 : 42824: #42825 ;#42826 <= ESTI CLANTOI USER CRETINOIDULE. LA CARE TOTI INVOCI ALUCILE CLANTOI LIBI CONTRA BABUINULE SUFOCAT LIPSA CREIER????? CLANTOI, PAPA DE AICI SI VEZI UNDE TE INCADREZI USER CLANTOI, SI PAPA TOT:AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIMDatorita mesajelor repetative postate de userul CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM si de userul CLANTOI, forumul petitiei SALVATI OLTCHIM a fost blocat timp de doua zile.
NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! |
Musafir |
#42831 AI SUPT PO LA CU REPETARILE TALE! FRECI DUDA!2015-08-06 21:26Nea Clanta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel. |
Musafir |
#42832 Prostovane, toti te stiu de CLANTOI. IA O IN DINTI SI ROADE BINE LA EA2015-08-06 21:28Nea Clanta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.
|
Musafir |
#42833 IAR MI-AI BELIT O CU BUZELE2015-08-06 21:30Stimate Nea Clanta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
#42834 Re: Prostovane, toti te stiu de CLANTOI. IA O IN DINTI SI ROADE BINE LA EA2015-08-06 21:35#42832: -<= CLANTOI, IA SI CITESTE BAAAI.... PAPA TOT, RONTAIE SI INGURGITEAZA...
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA Raspuns: TOTI,Victor-Viorel Ponta http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euroControl la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!http://www.viatavalcii.ro/index.php Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM. 1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu 2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev 3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica 5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE. A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. - Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica etc. Management:
Stanescu Nicolae Bogdan Codrut Administrator Special Avram Danut-Victor Director General Adjunct Talpasanu Mihail Director Directia Productie Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand Director Directia Comerciala Smeu Alin-Ion Director Directia Economica Munteanu Dana Maria Director Directia Resurse Umane Pirvu Marius Director Directia Petrochimica Bradu impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA etc. SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI. SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,
|
Musafir |
#42835 Re: Re: Prostovane, toti te stiu de CLANTOI. IA O IN DINTI SI ROADE BINE LA EA2015-08-07 08:51Baieti, terminati cu comentariile astea de papagali!
|
Musafir |
#42836 pe surse2015-08-07 10:16Salarii incasate de Biroul Executiv al Sindicatului Liber:Marcu -40 milioane , Comanescu 15 miloane ,Draghici Mihaela 10 milioane. |
Musafir |
#42837 RUSINE2015-08-07 10:19Cum ai putut vota doamna Serbanoiu la alegerile Biroului Executiv al SLO cand dumneavoastra un urma cu 2 luni v-ati inscris in Sindicatul Victoria cine va rugat ,,vorbiti'; liderii de nucleede la SLO stiu? |
Partidul Victoria din Oltchim |
#42838 tradatorilor de oltchim-v-ati vandut2015-08-07 10:23Sindicatul Liber a strans 250 de semnaturi din 650 de membri oare de ce? de ce nu au semnat oameni tabelele din cauza voastra a SLO nu se vor strange numarul de semnaturi pentru a avea o Comisie Paritara fiindca ati pus pe aceea lista oameni care le-au mancat 6 salarii compensatorii prin actualul contract de la 18 la 12 salarii compensatorii. |
Laboranta Sefa |
#42839 Am gresit2015-08-07 10:25Da ma ma rugat Marcu sa vin sa votez ca liderii de nuclee nu stiu si sa-l ajut sa iese Presedinte dar sa sti ca nu numai eu am facut ilegalitati la alegeri mai sunt si alti si altele. |
Musafir |
#42840 Ati fost dusi de nas2015-08-07 10:38Domnule Dumitrascu sti ceva de ce se spune despre doamna Serbanoiu ai vazut Adeziunea la Sindicatul Victoria? |
Musafir |
#42841 Si ce daca,, Merge si asa"2015-08-07 10:43Da stiu este adevarat am vrut sa fac contestatie dar mi sa spus sa stau linistit ca voi fi ,,UNS'' CU UN LOC IN COMISIA PARITARA lucru care domnul Marcu s-a tinut de cuvant sunt pe tabel alaturi de el si de prietenul nostru comun de la Pitesti Mihai Constantin ce daca are decat 3 membri daca de la noi la SLO nu sunt ,,CAPABILI". |
inca membru SLO |
#42842 Nu va mai saturati de bani2015-08-07 10:46Diculoiu si Prisacaru figureaza angajati Oltchim pentru 1 luna de zile pentru a incasa si ei 360 milioane lei la disponibilizare conform CCM. |
Musafir |
#42843 Tot pe surse2015-08-07 10:47 |
Musafir |
#42844 Tot pe surse si pe sustache:2015-08-07 10:58Salarii incasate de Biroul Executiv al Sindicatului UNIREA: |
Musafir |
#42845 "Imunitatea" liderilor sindicali2015-08-07 11:12Salariile nesimtite pe care le primesc acesti asa zisi lideri sindicali, in ceea mai mare parte autopropusi si autoalesi prin tot felul de matrapazlac_uri, sunt o problema si cea mai mare problema este ca ei cred nu pot fi disponibilizati pentru ca sunt aparati de legea dialogului social (vezi cazul Cernev, care fiind prins ca dormea in "post", o dadea una si buna cu imunitatea lui de lider sindical). |
Musafir |
#42846 Re: Re: Re: Prostovane, toti te stiu de CLANTOI. IA O IN DINTI SI ROADE BINE LA EA2015-08-07 13:22#42835: - Re: Re: Prostovane, toti te stiu de CLANTOI. IA O IN DINTI SI ROADE BINE LA EA Ar fi bine sa inceteze si asta cu prostiile lui colorate. |
#42847 Re: Re: Re: Re: Prostovane, toti te stiu de CLANTOI. IA O IN DINTI SI ROADE BINE LA EA2015-08-07 14:16#42846: - <= BOLNAVILOR DEBIL LIBI CONTRA CLANTOI CLANTA CLANTANITA SCOSI DIN CONTEXT AU SIMTOME - NU LE PLAC CULORILE SI CONSIDERA PROSTII LEGILE, ACTELE, DOCUMENTELE, INSCRISURILE LEGALE...ETC: Clantoi bolnav libi contra BABUINUL FARA AER SUFOCATUL, RAMAI LIPSA CREIER, PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS DERANJATULE DE CULORI , UITE ITI PUN SI POZE, NU NUMAI SCRIS COLORAT HAHAHAHA, NEBUNULE CLANTOI CLANTA CLANTANITA SUGACIU SI SUGATIVA RATACITA:
SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.: http://oltchim.ro/ SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM. SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia]. LEGEA 85/2006 Sectiunea 5 - PlanulArt. 102 (1) Cand sentinta care confirma un plan intra in vigoare, activitatea debitorului este reorganizata in mod corespunzator; creantele si drepturile creditorilor si ale celorlalte parti interesate sunt modificate astfel cum este prevazut in plan. In cazul intrarii in faliment ca urmare a esuarii planului sau a unei executari silite, planul confirmat va fi socotit ca o hotarare definitiva si irevocabila impotriva debitorului. | ||
#42848 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!2015-08-07 14:20Capitolul IV - Raspunderea membrilor organelor de conducere Art. 138 f) au folosit mijloace ruinatoare pentru a procu_ra persoanei juridice fonduri, in scopul intarzierii incetarii de plati; Capitolul V - Infractiuni si contraventii Art. 143
|
#42849 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!2015-08-07 14:26
Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA
|
#42850 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!2015-08-07 14:29UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM????? A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA ROMANIA!!!Creantele salarii in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:Art. 13 LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale #38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!Art. 149: Art. 158 Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicareSentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????
|
|
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
IUS-Lubrifin - parcul din inima Brașovului. Cerem Consiliului Local demararea unui referendum. Semnează petiția!
5481 Creat: 2024-11-02
Stop Abuzurilor, Hărțuirilor, Somațiilor și Intimidărilor exercitate sistematic de Popa Constanța, președinta (OBBCSSR) la adresa membrilor organizației profesionale
389 Creat: 2024-11-09
Adevăr și respect pentru Biserica Greco-Catolică din România
255 Creat: 2024-11-07
no to the death penalty
254 Creat: 2024-11-08
PETIȚIE PENTRU SUSȚINEREA PROFESIEI DE TEHNICIAN DENTAR SIMPLIFICARE PROCEDURI/NORME AUTORIZARE SANITARA DE FUNCTIONARE
236 Creat: 2024-11-07
PETİȚİE PENTRU ELIMINAREA PRACTICII DE DIVULGARE A NOTELOR DE BACALAUREAT PE FERESTRELE CENTRELOR DE BAC!
229 Creat: 2024-11-11
Doamna Manager care dorește să fure independență copiilor cu dizabilități din Sanatoriul 1 Mai copii
207 Creat: 2024-11-12
Și animalele au suflet, și animalele contează
157 Creat: 2024-11-08
Apel al cadrelor universitare pentru menținerea standardelor internaționale în formarea psihologilor clinicieni – respingerea "medicalizării" profesiei propusă în avizul Guvernului RM!
541 Creat: 2024-11-06
Respectarea Dreptului Constituțional al Diaporei și Stoparea Discursurilor de Dezbinare în Republica Moldova
147 Creat: 2024-11-07
Petiție către Primarul Municipiului Cluj-Napoca: Sprijin pentru casele permanente din lemn pentru meșteșugari populari din Piața Unirii
127 Creat: 2024-11-11
Semanturi pentru participarea Dianei Ivanovici Sosoaca la Prezidentiale.
3368 Creat: 2024-10-05
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
17013 Creat: 2023-10-23
Fluidizarea traficului în zona Baciu-Cluj-Napoca prin introducerea de autobuze școlare
421 Creat: 2024-10-18
Opriți concedierea asistenților maternali!
79 Creat: 2024-11-13
Dreptate pentru Diana Iovanovici Șoșoacă
8706 Creat: 2024-10-07
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
7278 Creat: 2024-10-08
Cerem Consiliului Local Sibiu să reaprobe prezența muzicanților stradali pe pietonala "Nicolae Bălcescu"
58 Creat: 2024-11-07
CEREM MEDIC CHIRURG PEDIATRU PERMANENT LA UPU TÂRGU JIU! NU VREM SĂ NE MAI MOARĂ COPIII!
49 Creat: 2024-11-12
Zbor direct Geneva GVA - Chișinău RMO
1304 Creat: 2024-10-17