Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir |
#428012015-08-06 15:32Stimate Domnule Crea,nta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava. A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!
Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui.
Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?
"pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura"
Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou. Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.
Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.
Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel. |
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! |
#42802 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!2015-08-06 15:45#42801: - <= BOLANGULE, BOLNAVULE, CLANTOIULE RATACIT, DOBITOCULE, PARAZITULE, NU MAI DA MA FIRMITURI PE JOS CA ESTI CLANTOI CLANTA CLANTANITA RATACITA SUGACE SUGATIVIZATA PIERDUT, PRAMATIE BULIBAS_ITA IN LIPSA CREIER " LABI CONTRA " NEBUNUL POSTARILOR PE CARE TU CENTREZI, TU DAI CU CAPUL, RAMAI BLOCAT BOULE, PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS, MANANCA TOT, UITE CUM SEMNAM NOI SI-TI DAM STIRI SEMNATE...: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATADecizia din data de 15.05.2013 DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013) CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: Art.36, Art. 37 si Art.42, Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel: 1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii; 2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii; 3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii. REGULAMENTUL DE SALARIZARE: Art. 39 Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului. Ceea ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra: ".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului." SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati: 1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii; CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂM. Drepturi si obligatii generale ale partilor 1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi: a) dreptul la salarizare pentru munca depusa; n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile 4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii: a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii; a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege; c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca; d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate; g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege; i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor. |
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! |
#42803 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!2015-08-06 16:00
LEGEA 85/2006Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment;art. 86 (1) Contractele în derulare se consideră menţinute la data deschiderii procedurii. Orice clauze contractuale de desfiinţare a contractelor în derulare pentru motivul deschiderii procedurii sunt nule. În vederea creşterii la maximum a valorii averii debitorului, administratorul judiciar/lichidatorul poate să denunţe orice contract, închirierile neexpirate sau alte contracte pe termen lung, atât timp cât aceste contracte nu vor fi fost executate în totalitate ori substanţial de către toate părţile implicate. Administratorul judiciar/lichidatorul trebuie să răspundă, în termen de 30 de zile, unei notificări a contractantului, prin care i se cere să denunţe contractul; în lipsa unui astfel de răspuns, administratorul judiciar/lichidatorul nu va mai putea cere executarea contractului, acesta fiind socotit denunţat. Contractul se consideră denunţat:a) la data expirării unui termen de 30 de zile de la recepţionarea solicitării cocontractantului de denunţare a contractului, dacă administratorul judiciar/lichidatorul nu răspunde;b) la data notificării denunţării de către administratorul judiciar/lichidator.(2) În cazul denunţării unui contract, o acţiune pentru despăgubiri poate fi introdusă de către contractant împotriva debitorului.(3) Pe parcu_rsul perioadei de observaţie, cu acordul cocontractanţilor, administratorul judiciar va putea să modifice clauzele contractelor de credit, astfel încât acestea să asigure echivalenţa viitoarelor prestaţii.(4) Dacă vânzătorul unui bun imobil a reţinut titlul de proprietate până la plata integrală a preţului vânzării, vânzarea va fi considerată executată de către vânzător şi nu va fi supusă prevederilor alin. (1).(5) Un contract de muncă sau de închiriere, în calitate de locatar, va putea fi denunţat numai cu respectarea termenelor legale de preaviz.(6) Prin derogare de la prevederile Legii 53/2003 - Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare, după data deschiderii procedurii, desfacerea contractelor individuale de muncă ale personalului debitoarei se va face de urgenţă de către administratorul judiciar/lichidator, fără a fi necesară parcu_rgerea procedurii de concediere colectivă. Administratorul judiciar/lichidatorul va acorda personalului concediat doar preavizul de 15 zile lucrătoare.(7) Într-un contract prevăzând plăţi periodice din partea debitorului, menţinerea contractului nu îl va obliga pe administratorul judiciar/lichidator să facă plăţi restante pentru perioadele anterioare deschiderii procedurii. Pentru astfel de plăţi poate fi formulată declaraţie de creanţă împotriva debitorului.Art. 96. (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale.Legea 85 2006 a insolvenţei actualizată prin: OUG 173/2008 - pentru modificarea şi completarea Legii 85/2006 privind procedura insolvenţei din 19 noiembrie 2008, Monitorul Oficial 792/2008; MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELE: NOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! |
#42804 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!2015-08-06 16:01 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATAlink Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi de la intrarea in insolventa Oltchim si toti din combinatul chimic trecuti http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
Portal > Tribunalul VÂLCEA > Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
si TOTI CREDITORII CU CREANTE....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LASA CA TIE ITI PLACE ACADEAUA LUI PICASSO |
#42805 Acasa cu voi-sa ramanem noi cernevistii,vrem sa mai su..gem niste acadele directorale si politice2015-08-06 18:04#42789: - Acasa cu voi-sa ramanem noi ce zici mai gaoaza retardata,o mai lingi cu mata o data? |
Musafir |
#42806 Clantoi, esti t ampit la cap2015-08-06 18:26Stimate Domnule Crea,nta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava. A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"! Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui. Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite? "pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura" Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou. Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni. Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine. Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.
|
#42807 AVERTISMENT: Clantoi,2015-08-06 18:39#42806: - Clantoi, esti t ampit la cap <= ESTI CLANTOI USER CRETINOIDULE.
AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIMDatorita mesajelor repetative postate de userul CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM si de userul CLANTOI, forumul petitiei SALVATI OLTCHIM a fost blocat timp de doua zile.
NOI SEMNAM: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! |
Musafir |
#42808 Tu esti doar Clantoi,2015-08-06 18:48Stimate Domnule Crea,nta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava. A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"! Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui. Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite? "pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura" Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou. Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni. Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine. Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel. TU ESTI SI PROSTAN! ALA DIN CLANTOI NU TE SCOTEA! Adminul v-a identificat cumva. DAR TU ESTI PREA PROST! |
Musafir |
#42809 ciocul mic pizdel2015-08-06 18:49Stimate Domnule Crea,nta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!
Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui.
Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?
Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou. Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.
Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te certi si sa copiezi ce vrei si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.
Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel. |
#42810 Re: Tu esti doar Clantoi,2015-08-06 18:50#42808: - Tu esti doar Clantoi, <= DEBIL MINTAL LIBI CONTRA CE ESTI CLANTA CLANTANITA CLANTANITOARE RATACITA SUGACIULE SUGATIVIZAT, PAPA TOT PE INTELESUL TAU DE DEZAXAT, MAI PAPA O DATA SI RUMEGA TOT, NU MAI DA FIRMITURI PE JOS CA TI LE INDESAM DIN NOU:
AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIMDatorita mesajelor repetative postate de userul CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM si de userul CLANTOI, forumul petitiei SALVATI OLTCHIM a fost blocat timp de doua zile.
NOI SEMNAM: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! |
Musafir |
#42811 pizdel clantoi2015-08-06 18:51Stimate Nea Clanta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.
A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!
Musafir |
#42812 nebunule, iar faci spume la bot2015-08-06 18:53Stimate Domnule Clantoi sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava. A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"! Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupatie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui.
"pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura" Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou. Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.
|
#42813 AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi2015-08-06 18:54#42811: - pizdel clantoi <= PE LIMBUTA CLANTA CLANTANITA CLANTANITOARE SUGACE SI SUGATIVIZATA DE O AI USER CLANTOI, PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS CA TI LE INDESAM CU DE-A SILA, SALTINBANCULE PARASCHIZOFRENOIDADEBILMINTALAALZHEIMER...MAI MUSCA O DATA SI VEZI UNDE ESTI INCADRAT USER CLANTOI...
NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! |
STITI VOI CINE V O RECOMANDA? |
#42814 Re: ciocul mic pizdel....PAI DACA I A SPUS CLANTOI,,,2015-08-06 18:57ATUNCI SA PUNETI GURA CERNEVISTILOR GAOZARI SI SA L PUPATI IN CO...I PE CLANTOI? |
Musafir |
#42815 clantoi paranoia2015-08-06 18:58Precizari de la nea clantoi Nevrozatul
EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST! EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL. DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE". Acum bag legi, citate, căcaturi, dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua. Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea. Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin. Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?
ASADAR, BAI CLANTOI: Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic. PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI |
Musafir |
#42816 Re: AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi2015-08-06 19:00Precizari de la nea clantoi Nevrozatul: EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST. EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE". Acum bag legi, citate, căcaturi, dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua. Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea. Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin. Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?
ASADAR, BAI CLANTOI:
Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.
PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.
CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,
TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI!
|
#42817 JAF LA OLTCHIM: DATII AFARA DIN OLTCHIM - DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI O2015-08-06 19:01AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIMDatorita mesajelor repetative postate de userul CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM si de userul CLANTOI, forumul petitiei SALVATI OLTCHIM a fost blocat timp de doua zile.
NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! |
#42818 Re: Re: AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi2015-08-06 19:02#42816: - Re: AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi <= CLANTOI AVERTISMENT SI, VORBIM LIMBA SI LITERATURA ROMANA:
BAGA FOTA,BAGA FOTA,CA,,,,STI CONTINUAREA? |
#42819 Re: Re: AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi2015-08-06 19:11#42816: - Re: AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi ALUP IGUS CU MATA GHIOCA,DA POTI SI CU TALPASANU SI PIPEREA |
#42820 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!2015-08-06 19:25 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATAlink Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi intrare in insolventa si toti din combinatul chimic trecuti http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!Portal > Tribunalul VÂLCEA > Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
si TOTI CREDITORII CU CREANTE....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tu vorbesti de limba si literatura romana ????? |
#42821 Re: Re: Re: AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi2015-08-06 20:18Precizari de la nea clantoi Nevrozatul: EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST. EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL. DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE". Acum bag legi, citate, căcaturi, dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua. Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea. Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin. Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?
ASADAR, BAI CLANTOI
PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.
CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI Tu VORBESTI BA ANIMALULE DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA? TU, CU ABJECTIILE TALE? JEGOSULE!
|
Musafir |
#42822 Re: JAF LA OLTCHIM: DATII AFARA DIN OLTCHIM - DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI O2015-08-06 20:20BA CLANTOI sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava. A ZIS BINE ALA, CAND TI-A SPUS "CLĂNȚOI"!
Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel. PARANOICULE! |
#42823 Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT:Re: pizdel clantoi2015-08-06 20:37#42821: #42822 <= ESTI CLANTOI USER CRETINOIDULE CLANTOI, PAPA DE AICI SI VEZI UNDE TE INCADREZI USER CLANTOI, SI PAPA TOT:
NOI SEMNAM SI NU MAI AVEM BLOCAT CREANTELE SALARIALE USER DUPA LUNGILE TALE CLANTOI RECLAMATII SI LIBI CONTRE AVEM USER CREANTE SALARIALE OLTCHIM SEMNATURA USER IN PETITIE OLTCHIM: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!
DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "
RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT
CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????
CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????CREANTELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!! A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????
|
Musafir |
#42824 Prostovane, toti te stiu de CLANTOI RETARDUL2015-08-06 20:56Precizari de la nea clantoi Nevrozatul
EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu
"TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.
ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!
EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI
UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL.
DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:
"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".
Acum bag legi, citate, căcaturi, dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.
Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.
Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.
O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.
Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.
Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.
Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?
ASADAR, BAI CLANTOI: Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic. PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,
TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI TOTI TE STIU DE CLANTOI RETARDATUL! AI MAI SUPT*O O DATA! TIE ORICUM ITI PLACE SA O IEI PESTE BOT MEREU! |
Musafir |
#42825 Iti foot eu creierii aia obositi de alcool, clantoi betivan2015-08-06 21:00Precizari de la nea clantoi Nevrozatul
EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA
Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu
"TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.
ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!
EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI
UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL.
DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:
"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".
Acum bag legi, citate, căcaturi, dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.
Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.
Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.
O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.
Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.
Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.
Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?
ASADAR, BAI CLANTOI:
CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,
TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI EU DOAR ITI REAMINTESC. NU FAC COPY PASTE, AM STIRI PROASPETE. DE EXEMPLU AZI CLANTOI NEVROZATUL NU SI A LUAT DOZA DE DIAZEPAM. AVETI GRIJA, VA MUSCA DE PUȚĂ! |
|
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
IUS-Lubrifin - parcul din inima Brașovului. Cerem Consiliului Local demararea unui referendum. Semnează petiția!
5481 Creat: 2024-11-02
Stop Abuzurilor, Hărțuirilor, Somațiilor și Intimidărilor exercitate sistematic de Popa Constanța, președinta (OBBCSSR) la adresa membrilor organizației profesionale
389 Creat: 2024-11-09
Adevăr și respect pentru Biserica Greco-Catolică din România
255 Creat: 2024-11-07
no to the death penalty
253 Creat: 2024-11-08
PETIȚIE PENTRU SUSȚINEREA PROFESIEI DE TEHNICIAN DENTAR SIMPLIFICARE PROCEDURI/NORME AUTORIZARE SANITARA DE FUNCTIONARE
236 Creat: 2024-11-07
PETİȚİE PENTRU ELIMINAREA PRACTICII DE DIVULGARE A NOTELOR DE BACALAUREAT PE FERESTRELE CENTRELOR DE BAC!
229 Creat: 2024-11-11
Doamna Manager care dorește să fure independență copiilor cu dizabilități din Sanatoriul 1 Mai copii
207 Creat: 2024-11-12
Și animalele au suflet, și animalele contează
157 Creat: 2024-11-08
Apel al cadrelor universitare pentru menținerea standardelor internaționale în formarea psihologilor clinicieni – respingerea "medicalizării" profesiei propusă în avizul Guvernului RM!
541 Creat: 2024-11-06
Respectarea Dreptului Constituțional al Diaporei și Stoparea Discursurilor de Dezbinare în Republica Moldova
147 Creat: 2024-11-07
Petiție către Primarul Municipiului Cluj-Napoca: Sprijin pentru casele permanente din lemn pentru meșteșugari populari din Piața Unirii
127 Creat: 2024-11-11
Semanturi pentru participarea Dianei Ivanovici Sosoaca la Prezidentiale.
3368 Creat: 2024-10-05
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
17013 Creat: 2023-10-23
Fluidizarea traficului în zona Baciu-Cluj-Napoca prin introducerea de autobuze școlare
421 Creat: 2024-10-18
Opriți concedierea asistenților maternali!
79 Creat: 2024-11-13
Dreptate pentru Diana Iovanovici Șoșoacă
8706 Creat: 2024-10-07
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
7278 Creat: 2024-10-08
Cerem Consiliului Local Sibiu să reaprobe prezența muzicanților stradali pe pietonala "Nicolae Bălcescu"
58 Creat: 2024-11-07
CEREM MEDIC CHIRURG PEDIATRU PERMANENT LA UPU TÂRGU JIU! NU VREM SĂ NE MAI MOARĂ COPIII!
49 Creat: 2024-11-12
Zbor direct Geneva GVA - Chișinău RMO
1304 Creat: 2024-10-17