Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CE ZICI MAI BIN LA DENE? CE ZICI?

#31801 Re: Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu.

2015-01-08 11:03

#31799: - Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu. 

DE VEI MAI CALCA IN OLTCHIM,SA MA PUPI CU NEVASTATA,STI TU UNDE OARE?         IN SPATELE GARI MAI LIBIDINOSULE,CA NUMAI LA PROSTI ATI STA CAPUL MAI MONSTRULEEEEEEEEE,DA SA DEA D ZEU SA NE INTILNIM PE STRADA TALIBAN ORDINAR.

taliban si talibani retardatii.

#31802 Re: Re: Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu.

2015-01-08 11:16

#31801: CE ZICI MAI BIN LA DENE? CE ZICI? - Re: Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu. 

apropo cerneveee;de te vei scula,sa ma pupi si sa ne pupi cu nevastata,sti tu unde oare?

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31803 Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 11:51

#31793: - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. N-AI BAA SCOALA SOVIETICA TU TESTE PENTRU NOI, BABUINULE FARA CREIER....

TI-AM SPUS BABUINULE, LA PERSONAJE CA TINE  SE DISCUTA DECAT CU MANUSI...,  CAT POTI TU DUCE...., DACA TREC LA NIVELUL SUPERIOR RISTI SA TE SINUCIZI SI NU TE DORESC SA TE AM PE CONSTIINTA CA ESTI TU PREA AVARIAT IN CREIERUL PE CARE NU-L AI,  SCOPUL TAU FIIND DE  PROVOCATOR MINCINOS SI SCOS DIN CONTEXT,  DE CARE CHIAR TU SCRI EVIDENTINDU-L SI ESTI CEL DE A PROVOCAT, INSTIGAT SI ALTE FAPTE...., ESTI UN INAPT MINTAL SI BOLNAV GRAV.

Musafir

#31804 Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 11:59

Musafir

#31805 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 12:01

#31804: - Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

Papusa gomflabila, tu sa taci, ca esti sugatoarea si mizeria de servici, du-te si sterge praful, mai baga un periaj, lins si freaca cururile noastre... sa papi tot, vezi ca botul tau e infect si ai invectii mari in gura, ramai chel si acolo....

Musafir

#31806 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 12:01

#31804: - Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

asta ai facut in viata ta nemernicule,ai amenintat,denigrat si santaj oamenii,borfasi si monstru imputit,asta esti mai nemernicule,da o sa ti vina rindul.

Musafir

#31807 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 12:03

#31805: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

mai poponarule;o sa vezi tu pe dreacu,putintica rabdare ca vine si ceasul,ora si minutul,putintica rabdare nemernic taliban.

Musafir

#31808 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 12:04

#31806: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

Eu niciodata imputitule, tocmai tu sti ca nu sti javra, uita-te in oglinda sa te vezi, poate nu te recunosti, insa tu oglinda nu ai pentru ca ai spart-o cu capatana si ti s-a scurs prostia, ramanand cu vid in carcasa aia de o cari tu zilnic cu tine  si plina de alcool.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-08 12:07

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-08 12:08

Musafir

#31811 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM S

2015-01-08 12:09

#31812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCH

2015-01-08 12:10

#31809: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM S 

Prostulee pe aia PIPEREA, TALPASANU POPESCU, ETC. DE AIA SCRIU EU MAMUTARITULE, PUNE-TI OCHELARII, AOOOLEEEEOOO FOTAA, E PRIMA DACA CAND ITI SCRIU NUMELE, BAAAA DESCHIDE OCHII NEBUNULE...CE AI...

Musafir

#31813 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCH

2015-01-08 12:10

#31814 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCH

2015-01-08 12:11

#31811: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM S 

Nebunuleee...baaaaa trezireaaa....eu stiu ca e frig afara si inca dormi. Trezeste-te... Tu ai cu tambalagii lupte, nu cu mine si  stii...

Musafir

#31815 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. O

2015-01-08 12:12

#31816 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. O

2015-01-08 12:12

#31813: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCH 

Nebunuleee, Cernev a plecat cu canalizarea Oltchim, trezirea... Nu te-ai semnat si nimerisi pe altcineva...., trezireaaaa...

#31817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA S

2015-01-08 12:13

Musafir

#31818 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA S

2015-01-08 12:14

#31815: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. O 

A GRESI PUTIN SI ATI RECUNOASTE GRESEALA,CRED CA PE JUMATATE SUNT IERTAT,SA AVETI O ZI BUNA,INCA O DATA SCZ.

#31819 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA L

2015-01-08 12:18

#31818: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA S 

SIGUR SI AI PERFECTA DREPTATE, ESTI IERTAT SI NE IERTAM GRESELILE CARE APAR, NU CA ALTII..., HAI SALUT PICASSOO.

#31820 Re: Re: Re: DNA anunță sosirea APOCALIPSEI:

2015-01-08 13:27

#31722: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: DNA anunță sosirea APOCALIPSEI:  

JUSTITIA:

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

DNA S.O.S. OLTCHIM VALCEA SI ARGES !!!!

Musafir

#31821 JUSTITIA: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. DNA S.O.S. OLT

2015-01-08 13:37

Arestare şoc în Vâlcea, azi, 8 ianuarie a.c.. Ionuţ Ionescu, director comercial la societatea Apavil Vâlcea a fost ridicat de mascaţi, după ce a fost prins în flagrant luând mită. Din primele informaţii, se pare că Ionuţ Ionescu ar fi luat mită 20.000 de lei şi 1000 de euro pentru a semna contracte de achiziţii publice.

Au fost efectuate percheziţii la societatea Apavil Vâlcea, iar Ionuţ Ionescu a fost dus deja la DNA – Craiova, urmând a fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

http://www.voceavalcii.ro/

Musafir

#31822 Prefectul s-a făcut de râs: Domnule Cornoiu, dă-ţi demisia! DE ONOARE

2015-01-08 13:40

Nu-i bine vâlcenilor în Consiliul Judeţean. Liberalii nu se lasă şi vor să falimenteze judeţul, pentru interesul lor meschin. Şi totul se întâmplă pentru că liderul PNL – deputatul Cristian Buican îşi pregăteşte liniştea funcţiei pe care vrea să o ocupe după alegerile anticipate: de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Este ştiut, deja, scandalul declanşat pentru alegerea şi numirea în funcţie a preşedintelui interimar, ocazionat de decesul preşedintelui en-titre Ion Cîlea. După trădări succesive şi cumpărări de conştiinţe (se vorbeşte de o sumă de 300.000 de euro!), cu implicarea unui fost politician care „administrează" voturile a trei consilieri judeţeni independenţi, inginerul Gheorghe Păsat, liberal cu ştate vechi, a fost votat pentru interimat. Dar, acesta, împotriva legii, s-a votat şi el, ceea ce a dus la un mare scandal. Normal ar fi fost ca prefectul Dumitru Cornoiu – paznicul respectării şi impunerii respectării legii, să conteste alegerea viciată în Contenciosul administrativ. Dar ţi-ai găsit! A fost mai interesant sfatul dat de doi foşti pedelişti (acum liberali în travesti) la vânătoarea care i-a reunit şi acesta a temporizat depunerea contestaţiei obligatori. Este deosebit de elocvent răspunsul său dat în data de 18.12.2014 consilierului Victor Stănculescu care i-a cerut punctul de vedere „cu privire la situaţia în care un consilier judeţean propus pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ poate vota", răspuns dat cu celeritate – în aceeaşi zi – care sună astfel: „în opinia noastră, în acest caz nu este vorba de un interes personal patrimonial al consilierului judeţean propus pentru această funcţie...". Remarcaţi, vă rog, două aspecte: afirmaţia precum că „în opinia noastră" (a cui? A lui şi a juristei Avram? – n.r.) și „nu este vorba de un interes patrimonial... etc". În acest caz reglementat de lege, opinia prefectului Cornoiu este neavenită, adolescentină şi de proastă inspiraţie, pentru că unde-i lege, nu-i tocmeală şi, apoi, nimeni nu i-a cerut opinia, ca la partid. Și-a dat-o singur, ca să se bage în seamă. Cel de al doilea aspect precum că trecerea de la indemnizaţia de consilier judeţean (6 milioane lei vechi) la salariul de 41 milioane lei vechi este chiar un scop patrimonial, de obţinere a unui avantaj material. Ce concluzie se poate trage, acum? Doar una singură: desfacerea contractului de muncă a juristei Consiliului care l-a sfătuit împotriva legii pe şeful său ierarhic şi demisia sa din funcţia de prefect. Scandalul iscat de hotărârea ilegală anunţată a declanşat forţe politice de intervenţie şi, de loc surprinzător (se apleacă de unde bate vântul!), prefectul a revenit, suspendând hotărârile de numire luate în şedinţa ilegal ţinută (preşedintele acelei şedinţe nu a fost în sală când s-a votat alegerea liberalului Păsat – ca de altfel nici consilierii judeţeni PSD). A urmat convocarea unei noi şedinţe extraordinare a Consiliului, prin care, cu ajutorul aceloraşi consilieri votanţi, după ce vicepreşedinţii liberali aleşi ilegal au demisionat din funcţia în care nu au activat nici 24 de ore, demisionarii au fost din nou aleşi, cu toate că erau suspendaţi din funcţie şi nu mai existau legal. Acum, prefectul Dumitru Cornoiu se află într-o situaţie explozivă. Deşi a dispus suspendarea până când în Contenciosul administrativ se va lămuri situaţia, liberali se arată iresponsabili şi au rămas pe noile posturi. Ba mai mult, tupeul lor nu are margini: deşi realizează că nu au personalitate administrativă şi legitimitate pentru semnarea importantelor documente din Consiliu, ei au cerut vicepreşedintelui legal funcţional (pe care îl vor dat afară din motiv că este de la PSD) să elibereze biroul ca să-şi înceapă activitatea un suspendat reanimat cu o nouă alegere ilegală. Dar, nimic nu s-ar mai fi putut întâmpla, dacă prefectul ar fi acţionat în Contencios prima acţiune de alegeri ilegală, neezitând ca să le dea vânt în pânze liberalilor lacomi. Ce va fi, va fi. Situaţia se va reglementa în sensul stabilit de lege, dar, până atunci prefectul Dumitru Cornoiu trebuie să demisioneze. Ar fi un act de onoare, de demnitate şi nu de amăgire precum că nimic nu i se poate întâmpla. În final, el va fi destituit, cu toată ruşinea unei demiteri legale.

http://www.voceavalcii.ro/

scoate-o din context

#31823 Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 14:26

#31797: AI MINCAT CUMVA DIN PACHETUL LUI ZAREMBA? - Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

Prietene, esti prost sau esti prost? In propozitia respectiva , nu era vorba de tine sau te simti si tu, cum vezi scris cuvantul prost pe undeva , te si simti. Nu e nevoie ca lucrul asta nu il stiu decat cei care te cunosc. Daca vrei sa sugi impreuna cu cineva , nu venii cu mata ca imi e sila, vino cu nevasta=ta, sau poti sa il iei si pe ala cu "sindicatele toate" ca despre el era vorba. Nu ca ar fi vreo diferenta intre tine si el.

Musafir

#31824 Re: Re: Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu…! De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu.

2015-01-08 14:29

#31825 Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 14:32

#31823: scoate-o din context - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

BABUINULE NU VREI TU SA PARASESTI DE BUNA VOIE SI NESILIT DE NIMENI PETITIA. SA NU TE MAI OCUPI DE ALTE FAPTE... SI IN VIATA REALA SI AICI PE PETITIE??? EU TE INVINT FRUMOS, INSA DUPA CUM DECURGE SITUATIA CURAND AJUNG SI LA TINE SI SA MA CUNOSTI PERSONAL, ITI DAU TEME DE DISCUTIE ..., ATUNCI NE VEI RASPUNDE FRUMOS SI CIVILIZAT, CEEA CE TU STI SI N-AI INVATAT INCA...