Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 19:53

2014-10-23 20:00

Musafir

#28078 Re: vin alegerile

2014-10-23 20:05

#28077: - vin alegerile 

Ati vazut ce pregateste PSD, arata Rares Bogdan acum la realitatea tv, Romania.

2014-10-23 20:06

2014-10-23 20:21

Musafir

#28081 Re: Re: vin alegerile

2014-10-23 20:22

#28078: - Re: vin alegerile 

Economia reala este numai aceea la care se munceste.

Musafir

2014-10-24 02:39

Re.Re.Re doamne ce prosti.

Musafir

#28083 Re:

2014-10-24 05:44

#28082: - Re.Re.Re.Re.....Re. PSD, Doamne ce prosti !!!

Musafir

#28084 bani

2014-10-24 08:59

Se zvoneste ca se va plati catre salariati un salariu restant pana la alegeri. este adevărat?

Musafir

#28085 Sondaj în Vâlcea. Suntem niste prosti!

2014-10-24 09:16

http://www.infopuls.ro/

Sondaj în Vâlcea

Ponta 38 %;
Iohannis 30%;
Udrea  8,5%;
Tăriceanu 6,7%.

Sondajul efectuat de redacţia Info Puls arată următoarele opţiuni ale electoratului care se va prezenta la urne. 33% din cei intervievaţi au declarat că nu vor vota!

Musafir

#28086 Ăştia ne cred proşti... ?

2014-10-24 09:46

Musafir

#28087 UNPRist: ce p**a mea, copchilul ăsta să mă vândă la ruşi? Iohannis e neamţ, Merkel conduce toată Eu

2014-10-24 09:52

UNPRist: ce p**a mea, copchilul ăsta să mă vândă la ruşi? Iohannis e neamţ, Merkel conduce toată Europa…

UNPR-ul condus de Gabriel Oprea ar trebui să-l susțină pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale. Vă prezentăm interesanta înregistrare a unei convorbiri purtate de un UNPRist din județul Neamț făcută publică de jurnaliștii de la vestea.net.

-“Am zis: Vreau să stau de vorbă şi cu Tărâţă. M-am dus la Tărâţă…” (00.39)

-“Relaţia cu PSD-ul: ei îşi face campania lor. Pentru că e coabitarea asta. Noi o lăsăm încetul. Iohannis are mare şanse şi mergem cu opoziţia” (01.50)

-“După aia, s-o rupt! După alegeri, cu PSD-ul, s-o rupt! Fiecare partid… Şi facem majoritatea cu ăştia din Opoziţie” (02.08)

-“Pentru că ăsta nu va ieşi preşedinte de ţară sub nicio formă. Americanii nu-vrea, s-a dus în America şi nu-l bagă nimeni în seamă” (02.17)

-“Tărâţă se fotografiază cu ei, că n-are ce face. Ştii pe bannere, pe astea… Noi, uşor… Noi, uşor… Nuuu… Eu votez cu Iohannis” (02.59)

-“Nu contează, băi, alianţa (N.R. – de guvernare). Am impresia că tu nu auzi:  După data de 16, al doilea tur, te-ai despărţit. Nu ai nicio treabă cu ei pe urmă. Iohannis orişicum iese şef de stat” (03.09)

-“Dar ce p**a mea, copchilul ăsta (N.R. – Victor Ponta) să mă vândă la ruşi? Cum?… Mergem cu Iohannis. Iohannis îi neamţ, are altă viziune, altă… are relaţii în afară, Merkel conduce toată Europa…” (03.26)

-“Dar cum să mă duc eu cu Ponta? Am zis, ştii cât o costat acolo, o costat mult, ştii pe stadion? Două milioane de euro! O mie de euro un autocar de aici până la Bucureşti? De unde bani? Nu banii noştri?…” (03.43)

Integral https://www.youtube.com/watch?v=IrMDl0iZAlk

Musafir

#28088 „Nu mă duc eu să pup fiecare babă, vin ele la mine să mă pupe".

2014-10-24 09:52

#28086: - Ăştia ne cred proşti... ? 

Ion Cîlea: „Nu mă duc eu să pup fiecare babă, vin ele la mine să mă pupe"

OCT 21, 2014  SCRIS DE  CLAUDIA STANCIU

La ultima sa conferinţă de presă, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a mărturisit că, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, a luat la pas tot judeţul.

El susţine însă că nu se duce să „pupe babele", aşa cum îl acuză adversarii politici.

„În ultima săptămână am intensificat la maximum deplasările în teritoriu. Am constituit două echipe: una condusă de mine şi de domnul vicepreşedinte Persu, iar alta condusă de Costi Rădulescu. Am reuşit o performanţă pe care nu a reuşit-o niciun partid, să mergem în tot judeţul, în toate localităţile. Şi continuăm din poartă în poartă! Săptămâna aceasta vom intensifica munca în teritoriu. Am hotărât să constituim trei sau patru echipe şi să cuprindem mai în detaliu tot judeţul.

Am constatat în campanie că vâlcenii îl votează pe Victor Ponta. Toţi au sărit de gâtul meu şi au zis că mă susţin.

Nu e treaba cum se zice că mă duc eu să pup fiecare babă, vin ele la mine să mă pupe. Dacă mă pupă, eu ce să fac? Să renunţ la pupat? Şi mă pupă şi fete tinere! (...) E adevărat că mulţi mi-au zis: «Mai bine te votăm pe dumneata!». Dar eu le-am zis că dacă vor să mă ajute pe mine, să-l voteze pe Victor Ponta" – a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

http://www.voceavalcii.ro/2014102124423/

Musafir

2014-10-24 10:22

Fota , stii tu ,,,,,,,,,,,, cu inima

Musafir

#28090 Re: iar ai pronuntat FOTA,iar [alup igus] cu mata.intreab o are gust de lamuita?

2014-10-24 13:05

2014-10-24 13:09

Musafir

#28092 bannare pt acest fota.

2014-10-24 13:33

Mai autorule, chiar nu il poti banna pe jupuitul ala de fota sau cine ma-sa e? In afara de injuraturi si porcarii, altceva nu face. Omul nu e in toate mintile, se comporta bizar. Fii baiat educat si serios si scoate de pe forum asemenea specimene. 

Musafir

#28093 Re: bannare pt acest fota.

2014-10-24 13:43

#28092: - bannare pt acest fota. 

Nu vezi ca nu este vinovat Fota?
Vinovati sunt cei care-l provoaca.
Uita-ta la musafirul de la 28089 cum se ia de Fota? Si nu este prima oara.

2014-10-24 14:12

2014-10-24 14:22

2014-10-24 14:37

2014-10-24 14:50

Musafir

#28098 Re: UITATE SI CAUTA CUVINTUL[ ELILUP] MAI STIMABILE

2014-10-24 15:07

#28097: IAR PT .AUTORUL PETITIEI;SA NU STERGI PROPOZITIA CU ELILUP... - UITATE SI CAUTA CUVINTUL[ ELILUP] MAI STIMABILE 

DE CE ZIC ASTA CU[ ELILUP]?PAI DE APROAPE 2 ANI CERNEVISTII NUMAI CUVINTUL ASTA IL PRONUNTAU PRIN OLTCHIM[ERAU IMPARATII OLTCHIMULUI,AMENINTAU,DENIGRAU ,MITUIAU SI SANTAJAU CU MAGRAONUL TAMBALAGIU],ATI UITAT FRATILOR,E UITE CA FOTA NU A UITAT

Musafir

#28099 Re: Re: Re: Re: Luati de la Zaremba: "Viitorul Oltchim este mai degrabă tragic"! Cititi si va crucit

2014-10-24 15:37

#27921: - Re: Re: Re: Luati de la Zaremba: "Viitorul Oltchim este mai degrabă tragic"! Cititi si va cruciti! 

SUA fac declarații fără precedent la adresa Ungariei

Statele Unite au criticat dur vineri evoluţia 'dezamăgitoare' a Ungariei, poziţie ce confirmă o deteriorare a relaţiilor dintre Washington şi Budapesta în urma numeroaselor decizii controversate luate de executivul condus de Viktor Orban.

'Evoluţiile sunt dezamăgitoare (...) şi ca aliaţi suntem preocupaţi să vedem cu ce viteză aceste evoluţii se dezvoltă', a declarat la o conferinţă de presă desfăşurată la Budapesta însărcinatul cu afaceri al SUA, Andre Goodfriend, diplomatul care conduce ambasada americană în lipsa ambasadorului.

După ce a amintit că Ungaria a fost una dintre ţările est-europene care au reuşit să realizeze cu succes cea mai rapidă tranziţie democratică după căderea comunismului în anul 1989, diplomatul american a precizat că preocuparea manifestată în prezent la Washington este generată în prezent de evoluţii precum 'schimbarea climatului politic, slăbirea statului de drept, atacurile la adresa societăţii civile sau lipsa de transparenţă'.

Remarcile acestuia survin la o săptămână după ce Washingtonul a anunţat că şase înalţi responsabili ungari, suspectaţi de fapte de corupţie, au fost declaraţi indezirabili pe teritoriul american. Nu au fost comunicate numele lor, dar unele publicaţii au relatat că unul dintre ei ar fi şeful fiscului ungar. 

Premierul conservator Viktor Orban, care a obţinut în luna aprilie un nou mandat după ce a câştigat detaşat alegerile legislative, a provocat numeroase critici în UE şi SUA prin promovarea unor reforme ce au restrâns libertatea justiţiei, presei şi a societăţii civile, iar pe plan economic executivul său a luat decizii criticate sever de Comisia Europeană, precum impozitarea suplimentară a sectorului financiar-bancar şi a companiilor străine din sectorul energetic, naţionalizarea fondurilor de pensii şi sporirea controlului guvernamental asupra Băncii Centrale.

De altfel, Orban a declarat deschis că doreşte să renunţe la democraţia liberală în favoarea unui 'stat iliberal', referindu-se la modelul promovat în Rusia şi China. De asemenea, Ungaria a criticat sancţiunile adoptate de statele occidentale împotriva Rusiei ca urmare a acţiunilor destabilizatoare ale acesteia din urmă în Ucraina.

Musafir

#28100 Re: bannare pt acest fota.

2014-10-24 16:04

#28092: - bannare pt acest fota. 

Mai autorule, chiar nu il poti banna pe jupuitul ala de fota sau cine ma-sa e? In afara de injuraturi si porcarii, altceva nu face. Omul nu e in toate mintile, se comporta bizar. Fii baiat educat si serios si scoate de pe forum asemenea specimene.

Ce nu intelegi tu, este ca, Fota vine ca o manusa intentiilor autorului, adica, aceaa de a denigra niste persoane, si mai ales pe Cernev (care e vinovat de toate). Daca Fota l-ar fi injurat, de exemplu pe dl Roibu, cu siguranta ar fi fost bannat instantaneu. Autorul si Fota se completeaza sublim, practic putem vorbi de o simbioza.